Novogodnyaya regata


Het scenario van bedrijf viering

Hal cafe, waar avond verstrijkt, als naar-novogodnemu wordt gedecoreerd. In het alles novogodnem het ubranstve, hier moet heden marine beweegredenen zijn, omdat het thema gebied van de avond wordt geeist als vroeg als in de titel. Wat dit misschien: Touwen, verevochnye ladders, rybolovnye netten, obemnye papierene decoraties (vissen, sterren, kraby, osminogi ...). Helder krasochnye aanplakbiljeten ook zullen niet zijn toegeefl zijnen voor:

 • "IN De nieuwjaar - van zeven voeten beneden de kiel!"
 • "Naar ons in De nieuwjaar elk zee met betrekking tot knietje!"
 • "Gelukkig novogodnego zeil!"
 • "Geassocieerd vetra in De nieuwjaar!"

Voorspel

Poosje de deelnemers van prazdnichnogo avond zamelen in de hal cafe in, klinken modern shlyagery op novogodniuiu en marinier thema gebied.

In foie, op tantspole worden spontaane ludieke aantrekkingen gedraagd. Waarom spontaan?.. Omdat voor de deelneming aan hen niemand verontrust niet, niet nazidaet op verplichte deelname. Ludieke kamer en ludieke handeling noodzakelijk om zo uit te rekenen, om verblijf met betrekking tot de initiatief assisteerde in gesuggereerd door ludieke aantrekkingen en vermaken. Aantrekkingen bevinden zich met betrekking tot alle vrijje prazdnichnomu kamer, als niet te om bij elkaar te hinderen. Op ieder ludiek punt werkt animator welk de regels legt van de wedstrijd uit, prijzen produceert, (en mogelijk, en zamelt geld) in.

"Handtekening is op het geheugen".

Op de toegang in de hal op uitstekende plaats op de muur wordt zuiver vatman, van boven de inscriptie aangebracht:

 • "Vsyak die hier, niet polenis,
  Hier op het geheugen raspishis".

Van twee kanten vatmana worden op verevochkakh blauw en rood markery aangebracht. Jonkvrouwen stellen handtekening rode markerom, heren - blauw in. Het is mogelijke en felicitatie het verlof. En de meest interessant zachitat met betrekking tot de vlakkende motie.

Tijdens de avond kan gebruikte informatie zijn: Hoeveel is gasten eigentijds op de avond; Hoeveel van vrouwen (de handtekeningen van rode kleur); Hoeveel mannen (de handtekeningen van blauwe kleur).

"Novogodnyaya rybalka".

Noodzakelijk om essentieel voor te bereiden: 2-3 butaforskie udochki, waarover voor kriuchka wordt beugel (metaal aangebracht, zal heeft gelijk voor de beugel voor gardin). Ook ponadobitsya sekundomer of klok met sekundnoi pijl en drankjes in de flessen.

Opdracht: Spelers van instellen afstand proberen nadet beugel op gorlyshko flessen. Regelde "okoltsevat" fles - winst zijn in de schenking. Voor de thema's voor "ulova" kan gebruikte flessen met diverse drankjes zijn: Spa, sitro, bier, champagne, brandewijn ...

Omdat gewillig, doorgaans, behoorlijk wat die kan volgende regel vastliggen:

 • Fris - 1 minuut "rybalki" kost 5 roebels;
 • Animo - 1 minuut 10 roebels.

"Onderzeeboot tir".

Essentieel: Trekhlitrovaya zandplaat met waterhoudend, op de dag welk kosten klein stopka (riumka).

Opdracht: Om geldstuk in de zandplaat zo, te gooien om ze geslagen stopku. Te gooien het is mogelijke maar roebels (niet kopeks). Sla stopku - krijgen prijs. Geldstuk proletela juist verleden - geld verblijf op de zandplaat.

"Marine vechten".

Essentieel: Van battens soorudit karkas 1,5 kh 1,5 m; Met betrekking tot battens nabit anjers en om naar het woud keet zo te rukken, om werd rooster van de pleinen gekregen: Met betrekking tot de kooi omlijning om door de cijfers (van 1 tot toe op te sommen 8), met betrekking tot vertikali - door de brieven (van En tot toe Z). Zodoende, wordt ludiek veld van 64 kooien gewonnen. Ook ponadobyatsya twee plastic blob, amalgameren door tussen elkaar kleine veter (5-7 cm). Blobs met betrekking tot diameter moeten zonder de moeilijkheid verloven in de kooien.

Opdracht: Speler gooien amalgameren blobs op rechtschapen ingestellen ludiek veld zo, om blobs povisli in wat-nibud kooi. Op animatora op planshete wordt zelfde ludiek veld, waarover zakrasheny in de verschillende plaatsen 5-7 kooien - deze "schip" geportretteerd. Als blobs ontpopte zich in dat kooi, waar "schip" bewoont, speler prijs wint. Als poging ongelukkig - uvy ...

Met betrekking tot de begeerte van de organisatoren, wedstrijd het is mogelijk "'beaaal'd": Een poging - 1 roebel.


Voorrede.

Klept muziek. Gekomen boven verblijf, oppere kleren geven in garderob en handtekeningen laten, en die en welgefeliciteerd-wens ...

Iemand als vroeg als liep gejaagdheid binnen en werd door de wedstrijden ingenomen. Iemand milo communiceert met de elkander, of gespeel schouwt ...

Voor 15 minuten tot toe het programma beginneling klanken muzikaal otbivka en ...

Aankondiger. Jonkvrouwen en messrs! Door 15 minuten novogodnyaya regata worden in prazdnichnoe zeil doorgestuurd! Dank!

Voor 10 minuten tot toe de beginneling van het programma opnieuw klanken muzikale otbivka en de stem van aankondiger.

Aankondiger. Jonkvrouwen en messrs! Door 10 minuten zullen gegeven worden om prazdnichnoi novogodnei regate te activeren! Dank!

Voor 5 minuten tot toe de beginneling van het programma - muzikale otbivka en aankondiger.

Aankondiger. Jonkvrouwen en messrs! Door 5 notuult wij expeditie in novogodnee tournee! Bezet de plaatsen! Dank!

Zo, tijdperk de beginneling benaderde van prazdnichnoi programma. Klinken plechtig fanfary ...

Aankondiger. Jonkvrouwen en messrs! Aandacht ...

Muzikale inleiding. Leidend komt met carols uit. Is mogelijke dat gezang executeert vokalist.

 • Leidinggevend. Op een keer komt dag fantastisch naar ons,
  En alle met de verwachting te wachten staan hem prikhod.
  Met alweer deze mirakel verrijst,
  En deze mirakel viering is een Nieuwjaar!
  En achter het venster borstelig sneeuw iskritsya,
  Nakhokhlilsya op vetke vorobei.
  Met vrienden in hedenavond soberemsya
  Geachte viering om poskorei te vergaderen.

  Pripev: Nieuwjaar! Nieuwjaar!
  Met betrekking tot planeet Nieuwjaar rijdt!
  Nieuwjaar! Nieuwjaar!
  Met nieuw geluk pridet Nieuwjaar!
 • Leidinggevend. Sneeuw koude serebritsya,
  Maanen ontsteken erover struitsya,
  Sterren drijven khorovod...
  En komt boven hel, expliciet,
  Statig en fantastisch,
  De meeste nieuwe Nieuwjaar!
  Er gaat mee vrolijke gezang,
  Met iedere tree alles chudesnei
  Het omstreeks de vermaak zingt.
  In ieder hart zvonko struny
  Antwoord: "Hallo, jeugdig
  De meeste jeugdige Nieuwjaar!"
  Er is een begeerte om zo veel te zeggen ...
  Voorafgaand aan hel rijweg!
  Tijdperk mchitsya, leven wacht niet!
  Hallo, ontsteken, hallo, expliciet
  Gast begroeten, gast fantastisch!
  Hallo, luisterrijke Nieuwjaar!

Leidinggevend. Aard novogodnii avond, geachte vrienden!

Hoe prettig die in ons bestaan viering welk verblijden zich allemaal. Viering welk weet niet van de landsgrenzen evenmin bijtijds, maar in de kamer, evenmin op de leeftijd van. Het is misschien, allene viering in jaar welk toezeggingen naar ons mirakel!

Ja en niet belangrijk, zal het of niet bestaan in ... Belangrijk wat wij erin geloven. En als deze trouw en de verwachting van de mirakel in ons niet ugasaet, beduidt, de meeste grote evenementen in onze leven hebben nog niet svershilis.

Geachte vrienden! Aanblik omstreeks, aankondiging nemen, terzijde van jullie zitplaats uw vrienden en collegae - stuwing, prachtig, monter, prazdnichnye ... Ulybnemsya bij elkaar! Ulybnemsya van alle geest! En willen wens alles aaneen:

"MET De nieuwjaar! Met nieuw geluk!". 

Muzikaal zastavka.

 • Leidinggevend. Zo, vrienden, porie nastala,
  Hierachter prazdnichnym stelen,
  Om alles de bokaly te vullen
  Door de champagne raduzhnym door de wijn!..
  Tost. Champagne. Muziek. Banketnaya pauzeren.

Expromt 'De veiling van "nieuw" verlangt".

Leidinggevend. In deze prazdnichnye dagen wij wensen bij elkaar slechts nieuw toe ... Nieuwjaar! Nieuw geluk! - Als kogo-dat oud rekent niet ... Nieuwe vrienden! - Hoewel geen moet word dat "oude vriend, better nieuw twee" vergeten ...

En die anderse wij bij elkaar vers in preddverii Nieuwjaar toewensen?...

De veiling van 'nieuwe wens'en Wordt gedraagd.


Expromt 'Tants 'The "Auction van de tournee's".

Leidinggevend. Dank voor kaleidoskop wensen, en aansluiting het, zin om alle jullie van nieuwe tournees toe te wensen. Het is overigens, willen herdenken, op dan kan worden gereisd. Maar de varianten, van node noemen niet, en om te merken. Zodra zazvuchit muziek, iemand van jullie klimt met de plaats, en in de muziek tact merkt motie, met betrekking tot welk wij willen begrijpen allemaal, op dan de mensen karen van onze planeet ...

Wordt 'Tants 'The "Auction van de tournee's" gedraagd.


Expromt "Kapitein, titel, gezang".

Leidinggevend. Zo, wij waren betoog in wat van de direct toegankelijk van de bewegingen voor menigte bezichtigt. Maar ik offreer door het alles worden in novogodnii kruiz met betrekking tot de golven van goed animo doorgestuurd, met de wensen van associeerde vetra en "zeven voeten beneden de kiel" ... Zo, ik declareer omstreeks de beginneling "Novogodnei regaty".

Muzikaal zastavka.

Leidinggevend. In novogodnei regate bekruipt van ___ bemanningen.

De boel van de bemanningen wordt met betrekking tot boel stolikov vastgesteld.

Leidinggevend. Iedere bemanning, van namelijk iedere stolik onze prazdnichnogo kamer, haar kapitein kiest, de titel bekokstooft van de jacht. Whereat herinneren zich: 'Op welke "wijze jullie zullen jacht, zo ze en poplyvet" oproepen. Ja en niet fluiten naar geassocieerde gezang welk jullie naar ons eerstdaags eigentijds, namelijk spoete.

Tim jullie hebben helemaal een gebeten, gelijkmatig stolko, hoeveel zullen gezang slaan. Vragen niet?...

Klept gezang "Kapitein, kapitein, ulybnites!". Gezang kan leidinggevend executeren alsmede vokalist.

Leidinggevend. Stop! Tijdperk is een geld, en geld worden naar ons zonder de moeilijkheid niet gegeven ... En beduidt, beginnen vertoon de-afbeelding van de bemanningen novogodnei regaty.

Iedere bemanning kapitein presenteert, de titel van de jacht, gezang associeerde.

Leidinggevend. Alle is klaar voor het begin! Naar kapiteins ik hand met betrekking tot kinkhoorn welk wil annunciate omstreeks de ontdekking van novogodnego zeil ...

Naar kapiteins worden khlopushki of opkomst-fetti overhandigd.

Leidinggevend. Kapiteins, zijn gereed? 5! Vier! Drie! Twee! ! Pli!... Om shvartovye te schenken!...

Ontploffingen khlopushek. Muzikaal zastavka.


Expromt "Rozygrysh met de champagne".

Leidinggevend. Voor de beginneling van zeil, omstreeks de plank breekt de champagne fles ... Maar wij zijn zullen niet, en better razygraem aanbreken ...

Van de brieven samenstellend woord "champagne", kan worden van vele andere woorden, bijvoorbeeld gecomponeerd: Priester-tovenaar, vlecht, kans ... Hier is naar en jullie wordt unieke kans bevoorraden, om door de intellect te glinsteren en om onze "champagne" op de menigte van de woorden-scherven "te breken". Dat bemanning welk zal oproepen voorgaand zeggen, zal de eigenaar van het dit novogodnego drankje worden. Als geen vragen, beginnen ...

Wordt rozygrysh gedraagd. De prompts van de woorden: Pan, pank, sap, neus, kon, winkel, pet, shmon, slapen, shpon, som, mena, schuim e.a..

Leidinggevend. Wordt gegeven om novogodnei regate te activeren! Met betrekking tot de motie van prazdnichnogo routeren wij zullen kennis maken met met novogodnimi de tradities van landen, op de kustlijnen welk wij zullen tussenpersoon finishi begaan. Voor de overwinning en actieve deelneming aan novogodne-natioaale competities, bemanningen zullen van fatsoenlijk bannerette-vympela verwaardigd worden. Dan meer van bannerettes van langszij uw jacht, die lengtes novogodnyaya flazhkovaya guirlande. Dan lengtes guirlande, van die meere kansen om eigenaar Gran-in prazdnichno-novogodnei regaty te worden.

En poosje, wordt shou-gastronomicheskaya pauze verklaard ...

Banketnaya pauze met shou-nummers en prazdnichnymi tostami-welgefeliciteerd (15-20 min).

Leidinggevend. Wordt gegeven om novogodnei regate te activeren! Met betrekking tot de motie van prazdnichnogo routeren wij zullen kennis maken met met novogodnimi de tradities van landen, op de kustlijnen welk wij zullen tussenpersoon finishi begaan. Voor de overwinning en actieve deelneming aan novogodne-natioaale competities, bemanningen zullen van fatsoenlijk bannerette-vympela verwaardigd worden. Dan meer van bannerettes van langszij uw jacht, die lengtes novogodnyaya flazhkovaya guirlande. Dan lengtes guirlande, van die meere kansen om eigenaar Gran-in prazdnichno-novogodnei regaty te worden.

En poosje, wordt shou-gastronomicheskaya pauze verklaard ...

Banketnaya pauze met shou-nummers en prazdnichnymi tostami-welgefeliciteerd (15-20 min).


"Op De turkse kustlijnen .. .'.

Leidinggevend. Geacht mariners en moryachki! Onze trace ons leidde in De turkije ...

Klept Turkse muziek.

Leidinggevend. Het is overigens. Is mogelijke, jullie naar mij zal niet geloven, maar namelijk Turkije is rodinoi belangrijkste novogodnego personage - van Deda Frost. Hoewel in verschillende landen, novogodnii starik heet verschillend. Op de territorium van dit land bewoont deftige kerk Holy Nikolaya welk en is proobrazom alle novogodnikh dedov wereld. Besta zeer oeroude getrouwe volksoverlevering ...

"Aard chudotvorets en gonitel kwaad - pokrovitel kidnapte en verlorene kinderen, leefden in 300 jaar van onze tijdperk. Khodil hoe-dat Nikolai Merlikiiskii met betrekking tot dorp juist verleden het huis van de bedelaar. En er vader inzamelde te verzenden de dochters om drevneishei broodwinningen 'te 'krijgen' "les". Niet zodoende Nikolaiu, en het op de avond door flue podbrosil in het huis van drie portemonnee met het goud. Ugodili zij in devichi bashmaki die werden gedroogmaakt op-plaats vuren. Gelukkige vader naar nakupil dochters imparted en produceerden hen zamuzh."

Zvon geldstukken - fonogramma.

Leidinggevend. En dat anderse Turkse presenteerde naar alle wereld land? Wij herdenken en naam ...

Deelnemers de varianten noemen van "De turkse schenking'en - Turkse koffie, Turkse kuuroorden, Turkse sladosti, Turkse bistro, Turkse bathhouse en t. D.

Leidend noodt op het centrum van de hal die, die riep een van "Turkse schenking'en.

Leidinggevend. (Naar deelnemers expromta.) Mijngang in het hands van meerdere portemonnees, maar slechts in een daarvan drietal monetki. Jullie kiezen ook niet van hen, en dan met betrekking tot mijn bevel checken soderzhimoe. In wiens portemonnee zal drie zavetnye monetki - schastlivchik zich ontpoppen, omdat zal naar het bevel prizovoi bannerette in de toekomst reitingovuiu guirlande apporteren.

Wordt expromt gedraagd: Met podnosa leidinggevende deelnemers nemen portemonnees (oshchupyvat preliminarily hen het is onmogelijk), met betrekking tot signaal leidinggevende ontluiken - op kogo drietal geldstukken, bemanning winsten prizovoi bannerette-vympel.


"Turkse avond"

Leidinggevend. Die hield rust op De turkse kuuroorden, wordt met zodanig besef hoe "Turkse avond" kennismaakt. Tafels worden traditionele bliudami gedekt, klept nationale muziek, gekomene voorwaarts indigeen folklornye teams ... In deze avond in verplichte orde worden Turkse dansen geexecuteerd.

Van iedere bemanning worden met betrekking tot een deelnemer op de magister-stand met betrekking tot Turkse dansingu uitgenodigd.

De deelnemers van de competitie Worden vastgesteld.

Leidinggevend. Turkse dansen te executeren is niet ongedeeld, en zeer eenvoudig. Vstali alle in een lijn. Wij beschouwen mij en tzeg achter me voor ...

Leidinggevende of animator-danser merkt de moties van de dans. Deelnemers tzeggen daarvoor voor.

Tantsevalnaya combinatie:

 • "Tijdperk" is een tree door de rechtervoet rechtsom.
 • "Twee - pristavit voet liet naar de rechtervoet.
 • "Drie" - tree door de rechtervoet rechtsom.
 • "Vier" - pristavit voet liet naar de rechtervoet.
 • "5" - tree door de rechtervoet rechtsom.
 • "Zes" - liet voet wordt op pyatku voor de rechtervoet ingestellen.
 • "Zeven" - tree door liet voet leftward.
 • "Acht" - rechtervoet wordt ingestellen op pyatku voor voet liet.

Verderop begint alles opnieuw van de rechtervoet rechtsom. De dans motie wordt in de lijnen gaand met betrekking tot cirkel geexecuteerd.

Leidinggevend. Nu willen proberen alle die om beneden de muziek te executeren ...

Deelnemers samen met leidende ter dood brengen combinatie beneden de muziek.

Leidinggevend. Maar dit hebben nog niet alles. Als jullie enkel dag aantrof, hoe dit executeren zelve turki die nemen aankondiging welk in de rechterarm zij ruim platok welk periodiek vzmakhivaiut. Voor platka wij geven jullie speelbal ballonnen af.

Naar deelnemers speelbal ballonnen worden overhandigd.

Leidinggevend. En nu, aandacht. Conditioneert onze competitional Turkse dansinga. Blob bedoten rechterarm en brengen omhoog op. Gelatene hand om voor spinoi te zetelen. Klept muziek, wij aaneen dans. Zodra tijdens dansen ik wil zeggen: "Klok, twee, drietal, vier, 5! Blob top porie om te keilen!". Op de voorgaand zeggen mijn nezateilivogo repa, jullie podkidyvaete blobs omhoog. Wiens blob opustitsya op de seks eerst, geeft de jacht door. En met andere gedeputeerdeen van de bemanningen competitional-tantsevalnye batalii zal gaan verder.

In ons zal laatste deelnemer verblijven alsmede wordt overwinnaar-bemanning improvizirovannoi "Turkse avond" vastgesteld.

Zeer belangrijk om de blob jullie podbrosili bijtijds, anders, jullie worden met tantsevalnogo ringa geschrappen.

Competitie Wordt gedraagd. Deelnemers dansen met blobs in het hands van. Op het vierde ordenend leidinggevend, in de ritme naar de muziek, slaakt "rep-schitalochku'. Op de beeindiging tekst leidinggevende deelnemers omhoog podbrasyvaiutsya alle blobs. Wiens blob verschiat op de seks eerst dat deelnemer vybyvaet van de competitie. Competitie nader continueert. Van allen raundom deelnemers wordt op ene kleiner. Wedstrijd wordt tot toe de opsporing van de overwinnaar gedraagd.

Wiens representatieve bemachtigde Tantsevalno-Turkse competitie dat bemanning wint de bannerette van-vympel overwinnaar. Ernaar is aanbevelenswaardige deelnemers moeten de aerostat van verschillende kleur, zo wil gemakkelijkere uurwerk de hoeveelheden van de competitie per de etappe overgeven.

Leidinggevend. Turkije is een fantastisch land met interessante tradities en prettige kuuroorden. En wij dit effervescent-novogodniuiu "Turkse avond" willen beeindigen door de traditionele dans van de buik.

Kontsertnyi 'De dans nummeren van de buik". Het is aanbevelenswaardig tijdens dit nummer te benutten interaktiv - ballerina na de uitvoering postanovochnoi compositie wordt in de natie" "geimplemeneeerd en veroorzaakt deelnemers moet met haar dansen. Interessante verloven, wanneer in het dit expromte participeren mannen.

Leidinggevend. Wij continueren onze novogodnii middellandse zee trace. Voorafgaand aan ons wachten interessante ontmoetingen en Europese landen af. En nu, tantsevalno-gastronomicheskaya pauzeren.

Banketnaya pauze met diskotekoi, tostami, door welgefeliciteerd en verhit bliudami (25-30 min).

"IN alles in het Griekenland bestaan!".

Leidinggevend. Wij continueren novogodniuiu regatu. Op de wegen land, pro welk spreken die erin allemaal bestaan. Griekenland!

Klept Griek muziek.

Leidinggevend. Nieuwjaar op rodine Olympische wedstrijden - deze dag heilige Vasiliya. Heilige Vasilii was gekante de vriendelijkheid, en Griek kinderen de laarzen laten op-plaats vuren in de verwachting welk Holy Vasilii zal laarzen door de schenkingen vullen.

Grieken, otpravlyayas in De nieuwjaar naar de indiogeen of vertrouwd, nemen aaneen schenking - zamshelyi stenig. Vertrekkend het logementhouders, zij spreken: "Aaat uw geld zal ook zwaar, hoe dit stenig!".


"Met betrekking tot gebit hetzij notenhouten'.

Leidinggevend.Mijngang in het hands van kulek walnoot welk naar jullie noodzakelijk om, maar niet door de macht van het gebit, en door de macht van intellect te klieven. Ik wijs Novogodne-griek vraag toe. Want correct beantwoorden aan bemanning walnoot wint. Dan meer van de noten - van die meere kansen om deze competitie te bemachtigen. Aandacht, vraag ...

 • Hoe roepen Griek novogodnego deda, namelijk collega van Russian Deda Frost? (Heilige Vasilii.)
 • Roep de meeste prestigieuze competities, bij wie geparticipeerde de atleten van Ancient Greece op? (Olympische wedstrijden.)
 • Met betrekking tot een van novogodnikh douane gelijkmatig op middernacht de moeder van het gezin komt in de yard uit en pauzes omstreeks de muur van brengen vrucht onder. Als van de zaadkorrel razletyatsya met betrekking tot yard, beduidt, in de nieuwjaar gezin tref verwacht. Wat dit voor de vrucht? (Granaten.)
 • Wat populaire Griek dans geniet van populariteit en op onze bedrijf vecherinkakh? (Sirtaki.)
 • Geloof jullie welk in Griekenland in novogodniuiu avond huis leiden van kozla en natiraiut naar hem toeter olivkovym boter binnen, om volgend jaar was vruchtbaar? (Niet.)
 • In wat jaar Griekenland de deftige competitie bemachtigde van populaire gezang "Evrovidenie"? (2005 jaar.)
 • De plaats van ordenende goddelijke Griek vecherinki? (Olympus.)

 Leidinggevend want correct beantwoorden aan hands naar de bemanningen walnoot, op kogo hen zullen het bleek meer alle, winsten bannerette-vympel.


"Sirtaki mee de geslachten van top"-khlop'.

Leidinggevend. Volgende competitie in ons opnieuw tantsevalnyi en ik nodig met betrekking tot ene gedeputeerde van de bemanning uit.

De deelnemers van de competitie Worden vastgesteld.

Leidinggevend. Sirtaki - onderkende Griekse dans welk alle wereld te wist. En wij zijn onbekwaam hieraan tantsevalnyi meesterwerk oboiti door het kant. Voor de beginneling van razuchim motie ...

Leidinggevende of animator-khoreograf merkt deelnemers tantsevalnuiu combinatie.

Tantsevalnaya combinatie:

 • "Tijdperk" is een tree door de rechtervoet rechtsom.
 • "Twee" - liet voet om op nosok voor de rechtervoet te verstrakken.
 • "Drie" - tree door liet voet leftward.
 • "Vier" - rechtervoet te verstrakken op nosok voor voet liet.
 • "5"-acht - om combinatie te herhalen.
 • "Tijdperk" is een tree door de rechtervoet rechtsom.
 • "Twee" - liet voet om op nosok achter de rechtervoet te verstrakken.
 • "Drie" - tree door liet voet leftward.
 • "Vier" - rechtervoet te verstrakken op nosok achter voet liet.
 • "5"-acht - om combinatie te herhalen.

Spreken-onderrichting verloven beneden de muziek uit, voor razuchivaniya beretsya vertragen tempo.

Leidinggevend. Nu allen van jullie tuigeert naar shchikolotke voeten speelbal ballon.

Assistenten afgeven spelers speelbal ballonnen welk zij verbinden zich op de hoogte shchikolotki voeten.

Leidinggevend. Beremsya voor het hands en geworden met betrekking tot cirkel. Klept muziek, jullie executeren sirtaki, beneden het handgeklap van uw collegae. Op het moment respectievelijk de halthouden van de muziek, naar jullie noodzakelijk om door de voet razdavit de blob van rivaal te proberen, whereat om de een te houden. Rastseplyat hands het is onmogelijk. Die wordt van de speelbal ballon ontnomen die vybyvaet van tantsevalno-topatelnoi wedstrijden. Herinner zich, te voet steken op op blob, veeleer dan bovenop over. Zo, dans sirtaki mee de geslachten van top-khlop.

Competitie Wordt gedraagd. Spelers berutsya voor het hands en geworden in de cirkel. Beneden de muziek executeren moties welk preliminarily razuchili. Op het moment respectievelijk de halthouden van de muziek, lopaiutsya blobs. Deelnemers, op welk blobs lopnuli, vybyvaiut van de wedstrijd. Voor bleef opnieuw klept muziek, wedstrijd continueert. Zodoende, competitie verloven tot toe laatste deelnemer die en wordt door de overwinnaar. Naar de bemanning, wiens representatief bemachtigd, wordt zavetnyi novogodnii vympel overhandigd.

Leidinggevend. Kan, in alles in het Griekenland bestaan, maar hier wij moeten langzame wil niet zijn. Wij willen continueren onze novogodne-marinier tournee. Wat volgend land wij oschastlivim door het bezoek, willen komen te weten meerdere later. En nu breik-pauzeren. Wij communiceren, dans en elkander feliciteren in vrijje toestand.

Banketnaya de pauze (15-20 notuult.) Muziek, danst, communicatie. Tegen het eind diskotechnoi de programma's van deze pauze, het is aanbevelenswaardig, om sloeg Italiaan estradnye gezangen.


"Om! Dit Italie!"

Leidinggevend. Zo, Italie! Land unieke vokala, lange-predlinnykh makaron, wereld prestigieus kinofestivalei.

Klept Italiaan muziek.

Leidinggevend. Wil niet raden aan gekomen boven dichtbij naar de muren van huizen aan. Zo reeds povelos die italiantsy in novogodniuiu avond verkwanselen van het windows oude dingen - vliegen op de bestrating tsvetochnye gorshki, stoelen, hoge laarzen ... Geschiedt, en enorme oeroude kleerkast met wilde braam obrushivaetsya nazem. Dan meer zal van de dingen verkwanselen, beschouwen italiantsy, die meere rijkdom zal Nieuwjaar apporteren.

 • Italiantsy in De nieuwjaar,
  Wijd raspakhivaya windows,
  Niet het weerkaatsen, zonder bekommeren zich,
  Verkwanselen rukhlyad erin gewillig.
  Zodanig novogodnii gewoonte -
  Tref om jaar verlaatte zich niet,
  Italiantsam zo gewoonlijk
  Om van het windows te keilen die slaan.

"Helpend van niet toepasselijke gevoelen en gewaarwording'en.

Leidinggevend. Hier is en wij nu helpend van niet toepasselijke ongerijmdheid. Maar niet materieel, en geestelijk-sensueel. Voor iedere bemanning prozvuchit puzzel, waarover van node zal vseekipazhno, door namelijk koor antwoorden.

Leidinggevend voor iedere bemanning zachityvaet puzzel, waarover de zij, bemanningen, koor beantwoorden.

 • Leidinggevend. Om ons totaliter vezlo,
 • Zonder de moeilijkheid willen wij vergooien ... (Kwaad.)
 • Om leven monter scheen,
  Eens voor alle willen laten ... (Jaloers zijnen op.)
 • Jaar om sulil handelswaar draait zich,
  Om porie af te wraken ... (Verraden.)
 • Om leven was hemels mannoi,
  Van node worden door het alles af afgeholpen ... (van De oplichting.)
 • Om ons niet odolevali stormen en thunderstormses,
  Wij willen ontwortelen wederzijdse een of anders ... (Gevaren.)
 • Om afging in bytie niet kwesties begroeten,
  Wij willen vergeten ons navechno gezin ... (Onenigheid heeft.)
 • Om waren succesrijke te allen tijde omstandigheden,
  Wij willen ontwortelen van de uitoefening obidnye ... (Rugatelstva.)

"Musorobol in Italiaans".

Leidinggevend. En opnieuw novogodnii competitie. Maar als vroeg als met De italiaan koloritom. En ik nodig van iedere bemanning met betrekking tot ene gedeputeerde uit.

Worden deelnemers op de competitie vastgesteld.

Leidinggevend. Voor de beginneling willen gooi zhrebii ...

Assistent draagt shkatulku met de nummers, gelijkaardige nummers in twee kaarten - twee "edinichki", twee "deuces" en t. D., Vertrouwende de boel van de bemanningen. Deelnemers nemen erbuit nomerki.

Leidinggevend. Op kogo berekenen? Hier is jullie en wil sorevnovatsya met elkaar. Nu zal novogodniuiu Italiaan traditie beheersen, benoemen verkwanselen garbage van het venster. Poosje deze competitie in ons zal in de vorm van chempionata gedraagd worden. In het eerst geval sorevnuiutsya tweetal welk welbepaald zhrebii - zogenaamd 1/8 finala. Dan in de dampen sorevnuiutsya overwinnaaren 1/8. En zo dokhodim tot toe finalnoi wedstrijd.

En nu, aandacht! De voorwaardes zijn van de wedstrijd. In het centrum van ludiek veld om "venster" te verblijven ...

Komt assistent met "het venster" - van ruimere antenne blobs-spagetti sooruzhen plein uit; En wordt in de stek centrum.

Leidinggevend. Met betrekking tot ieder kant van het venster - de gelijkaardige boel van "garbage".

De garbage rol volbrengen speelbal ballonnen, rassypannye met betrekking tot seks.

Leidinggevend. Tijdens de klank van de muziek, spelers verkwanselen "garbage" door "het venster" op het kant van de tegenstander. Zodra rekenen muziek ceases, venster zakhlopyvaetsya, en wij "garbage" per het kant van ludiek veld uit. Op wiens kant het wil meer die en vybyvaet van de cirkel chempionata met betrekking tot "musorobolu". Zo minuya 1/8, 1/4, polufinal, wij willen kennis nemen, die om in finale vast te pakken.

Als van de vragen niet?... Spelers beneden het nummer "een", roepen jullie op de stek in ...

Competitie Wordt gedraagd. Slaat de muziek (30 secondes), op het moment spelers door "het venster" perebrasyvaiut blobs met de territorium op het kant van de tegenstander. Zodra muziek ceases, assistent behoudend drijvend "venster", supercedes het door de borst.

De boel van blobs Wordt uitgerekend. Op het wiens kant van blobs meer - vybyvaet van de competitie. En overwinnaar komt in de volgende cirkel "chempionata" uit.

Waarna hoe zullen alle dampen spelen, zullan sorevnovatsya de overwinnaaren van eerst cirkel, namelijk 1/8 beginnen. Met betrekking tot zelfde technologie wedstrijd worden tot toe finala gedraagd, waar en worden overwinnaar welk vastgesteld en wordt de overwinnaar bannerette overhandigd.

Leidinggevend. Nieuwjaar is een viering van de uitvoering van de begeertes en de verwachtingen van de mirakel! Wat land zal op onze weg volgende zich ontpoppen, zull willen kennis nemen chut later. Wordt taim-aut in novogodne-marine beweging verklaard.

Kontsertnye nummers en welgefeliciteerd. Diskotechnaya de pauze (10-15 minuten).


"Beneden De parijs lucht"

Leidinggevend. Geachte deelnemers novogodnei regaty, onze tournee continueren. In de hoofdstad van dit land zou om tijdperk zeer vele brengen. Door van niet schenking erover de stad spreken: 'Om Parijs te zien en om te sterven .. .'.

Klanken vals "Beneden de lucht van Parijs", of andere Fransen muziek.

Leidinggevend. Frankrijk ons wacht, jonkvrouwen en messrs af! Dan ze is anecdotic?...

Leidinggevend auscultates de antwoordt van deelnemers vecherinki.

Leidinggevend. In dit Europese kamp President wordt 1 tijdperk in 7 jaren oud uitgekozen. En anderse Frankrijk - dit land, bij wie jaarlijks pas de meeste eigenaardige competities in lopen khodulyakh door.

Fransen Deda Frost roepen Peer Noel. Het put de novogodnie schenkingen in kinder obuv. Door het symbool van de welzijn en gezin vuur-plaats wordt ruim poleno welk in de avond op De nieuwjaar enkindle in het vuur-plaatsen van huizen beschouwd. Voor prazdnichnogo tafel frantsuzhenki bereiden zeven verplicht bliud, tussen hen bloemkool, sup met de knoflook, ulitki toe ... Parijs Nieuwjaar - dit, allereerst menigte-toonladder gulyania op Eliseiskikh velden, waar worden kennissen en champagne drankje rechter binnen straat verbonden.

En anders namelijk hier, in Frankrijk, scheen eerst cafe-shantany, namelijk cafe, waar zingen.


"Gediepvrorene gezangen"

 • Leidinggevend. Nieuwjaar zonder de gezangen naar ons niet interessant.
  Hun wij raspevaem, sidya achter de tafel.
  Omstreeks kone van de vrieskou, omstreeks winteert gevaren over,
  Omstreeks elochke van het woud - van de geest zingen.

Vrienden, accuraat wordt uw bijstand genodigd hebben. Noodzakelijke "razmorozit" gezang. Ik noem van de voorgaand zeg van de lijnen, naar jullie noodzakelijk om gezang te leren en om dit kuplet te executeren.

 • Elochka - verbouwde - slank - was (Song "Elochka": "In het woud werd elochka bevallen van, in het woud ze verbouwde...");
 • Ijzig - skripuchaya - door de muur - stekelig (Song "Winter": "Plafond ijzige, deur skripuchaya...");
 • Me - dal - konya - Februari (Song "Three wit konya": "En beer mee mij, in tingelend hel dal...",);
 • Stuwing - verzuimen - shokoladnoiu - ugosti (Song "Elochka": "Vetku stuwing, onderaan verzuimen, ons shokoladnoiu rybkoi ugosti...");
 • Inei - bedradingen - blauwe - ster (Song "Blue inei": "Blauwe, blauwe inei, leke op de bedradingen, in de lucht donker-blauw .. .');
 • Prines - Vrieskou - aantreffen - te danken (Song "Snow gaat: "Naar me liefde mijn prines, misschien aard Ded Frost .. .');
 • Minuten - zingen - om - dit (De gezang 'van 5 minut'en te ontsteken: "Ik naar jullie van pesenku spoiu pro 5 minuten, dit pesenku mijn puskai zingen .. .');
 • Stoletia - zeeen - beren zijn land ("Pesenka pro ber'en: 'Juist verleden zwemmen stoletia, slapen podo door de ijsje van de zee .. .');
 • Jonge - afield - palm - zagadai (Song "Snezhinka": "Wanneer komt jaar nakomeling, en oude verhuizingen vandaan afield .. .').

Zodra prozvuchit ugadannyi antwoorden, onmiddellijk de muziek slaat van zagadannoi gezang. En bemanning, ugadavshii gezang, executeert kuplet beneden de muziek. Op wat bemanning op afbetaling zal allermeeste ugadannykh gezangen zich ontpoppen, wordt novogodnii vympel-bannerette overhandigd.


"Antenne bilboke"

Leidinggevend. Ik naar de kennis maak met met Franstalige populaire vermaak "bilboke" welk had ontstellende populariteit anders in XIX eeuw.

Bilboke in de vertaling van Franstalige middelen, "bil" - blob, "boke" - poddevat op de toeteren. Met betrekking tot svei wezenheid - dit kinderspel, bij wie speler moet blob op palochku met gehechte ernaar kom opvangen.

Leidend demonstreert speelbal - bilboke.

Leidinggevend. Van iedere bemanning ik nodig met betrekking tot twee persoon, door om nasladitsya deze traditionele Fransen vermaak uit ...

Spelers Worden vastgesteld.

Leidinggevend. In novogodnii avond de meeste onwaarschijnlijke mirakels weken ... Die wij wachten, maar begrijpen, van die mirakels niet brengt tijdperk door. In gewetene rozhdestvenskoi geest-relaas vorst werd in van hout speelbal - van Nutcracker gedraaid. Hier is naar en jullie is in de vooruitzicht om in de speelbal, namelijk in bilboke te gelden.

Een van jullie zullen kom hands voor soboi in de beugel gekoppeld. En seconde wil verevochkoi gegrendeld naar de kom - noodzakelijke rechterarm altijd behouden drijvend voor "de kom".

Taak zodanig: Zagnat speelbal ballon in "de kom". Zagonyaet blob die, die executeert rol "verevochki". Het is mogelijk vrijelijk worden met betrekking tot ludieke stek overgeboekt, maar het is onmogelijk "verevochke" ottseplyatsya van "de kom".

Muziek!... Blobs in lucht!... Wij spelen!...

Wedstrijd Worden gedraagd. Dampen zullen "bilboke" formeren: Een speler koppelt voor soboi geven beugel af, seconde behoudt drijvend door de rechterarm voor "de beugel", en door vrijje hand probeert zagnat speelbal ballon in "de beugel" uit. Te nemen blob onderhavig het is onmogelijk, kan zij op geaanstoote het en podbrasyvat.

Dampen kunnen vrijelijk worden met betrekking tot ludieke kamer overgeboekt, maar ernaar het is onmogelijk rastseplyatsya.

Wedstrijd worden tot toe eerst popadaniya blob in "de beugel" gedraagd. Maar als doel wordt zeer gauw bereikt, wedstrijd worden tot toe drietal popadanii gedraagd.

De boel van de speelbal ballonnen op de stek moeten in twee tijdperk kleiner zijn dan van de bemanningen, om slag wekten voor deze blobs.

Bemanning-overwinnaar winsten vympel-bannerette.

Leidinggevend. Voorafgaand aan in ons borrel met novogodnimi tradities en de douane van ander Europees land. En poosje onze regata draait zich in de opmaak fristaila, van namelijk vrijje stijl.

Banketnyi de pauze (15-20 minuten). Zastole, muziek, kontsertnye nummers, welgefeliciteerd, vrijje communicatie.


"Vivat! Spanje!"

Leidinggevend. Ons treft novogodnyaya Spanje!

Klept Spaanse muziek.

Leidinggevend. Ispantsy, elk beweegreden gebruik voor de monter fiesty. Alle de meer in novogodnie en rozhdestvenskie dagen.

In de uitvoering van tantsevalnogo team - Spaanse incendiary dans.

Leidinggevend. IN Spain Deda Moroza roep Olenttsero. Het gaat gekleed in onderdaan domotkanuiu kleren en beren van aaneen flyazhku handelswaar Spaanse wijn, om dolgaya novogodnyaya aan het werk avond was niet zodanig zwaar.


"Alsnog-leven schilderstuk van de wijn en vinograda"

Leidinggevend. Bemanningen, aandacht! Naar uw aandacht wordt Novogodne-Spaans alsnog-leven schilderstuk gesuggereerd ...

Muziek. Assistent tekeergat podnose bokal met de wijn, grozdiu vinograda en elovoi vetochkoi.

Leidinggevend. Aandachtig schouwen onze alsnog-leven schilderstuk en poging ugadat: Hoeveel vormt grammen van de wijn wordt bokal ingeschonken en hoeveel van de bessen grozd vinograda. Op de berekening wordt 30 secondes gegeven ...

Metronom tellingen buiten timen.

Leidinggevend. Aandachtig beluisteren de varianten respectievelijk antwoordt ...

Bemanningen noemen de antwoordt. Van wie antwoorden is de meest dicht om te corrigeren die en is overwinnaar expromta.

Correct antwoorden wordt bezegeeld in het dek welk om in het hands van assistent te zetelen.

Naar de overwinnaar wordt vympel-bannerette overhandigd.


"Vinogradnaya makarena"

Leidinggevend. Ispantsy schikkingen maken voor de borrel van De nieuwjaar zadolgo versierende guirlandes de huizen, fonarnye colonnes en de winkel windows van de winkels. Op het moment is jaar in Spanje blijje warmte. Belangrijkste handeling verloven altijd op de belangrijkste vierkant van de stad. Door de viering Ontdekking kan worden traditionele novogodnii bal beschouwd, bij wie alsmede volwassene delen en kinderen mee.

Met betrekking tot traditie vestigden in 12 uur avonden gorozhane uitgekomen op straat, om met iedere staking torens uur om met betrekking tot vinogradine, op gelijke tijdperk zagadyvaya begeerte te eten.

En ik nodig van iedere bemanning naar de wasem van deelnemers voor novogodnego competitie in Spaanse ritmes uit ...

Deelnemers Worden vastgesteld.

Leidinggevend. Pro 12 vinogradin ik naar jullie vertelden. En jullie weten, door welk deftig "makarena" kin van Spanje?... Dan dans makarenu.

Leidinggevende of animator-khoreograf merkt tantsevalnuiu de combinatie van de dans "makarena".

Tantsevalnaya combinatie:

 • "Tijdperk" - om rechterarm voorwaarts te trekken.
 • "Twee" - om linkse hand voorwaarts te trekken.
 • "Drie" - rechterarm op gelatene schouder.
 • "Vier" - gelaten geven juiste schouder door.
 • "5" - rechterarm voor het hoofd.
 • "Zes" - hand liet voor het hoofd.
 • "Zeven" - rechterarm op het recht bedro.
 • "Acht" - gelaten geven links bedro door.

Tants-stand worden beneden de muziek gedraagd.

Leidinggevend. En nu koppelen makarenu met 12 vinogradinami. Jullie dansen in de dampen met eigene back naar de ruggegraat. Whereat verzwijgen van twee speelbal ballon de spinami. Door het hands te helpen erbuit het is onmogelijk, omdat hands moet "dansen". Dan met iedere raundom wij zullen naar jullie pribavlyat anders met betrekking tot twee blob-vinogradiny. Die zal verzwijgen van alle 12 blobs - zal absolute overwinnaar novogodne-makarennoi vermaken worden.

Herinner zich die blobs noodzakelijk te verzwijgen executeren makarenu. Die zal khot blob, vybyvaet van de competitie verspelen. Schipperen hebben vragen niet? Het is alsdan, maestro, muziek! Wij dansen ...

Wedstrijd Worden gedraagd. Dampen geworden spinoi bij elkaar en verzwijgen van spinami twee speelbal ballon.

Klept muziek, dampen dans makarenu. Met iedere raundom tussen deelnemers wordt anders met betrekking tot twee blob geadapteerd. Die raakt kwijt blob, vybyvaet van de wedstrijd.

Overwin die dampen welk executeren makarenu, kon om 12 antenne "vinograding achter te houden. Hen worden prizovye bannerettes-vympely overhandigd.

Voor deze vermaak het is aanbevelenswaardig om de kleine speelbal ballonnen van groene kleur te benutten.

Leidinggevend. Geachte vrienden! Onze novogodnyaya regata tegenovergestelde koers neemt! Ons borrel wacht met de belangrijkste personage van belangrijkste viering af! Een gebeten geduld ... En nu, dans, dans, en opnieuw dansen! Om niemand niet odolela zeeziekte onderweg back!

Diskotechnaya de pauze (15-20 minuten).

Leidinggevende of vokalist executeert gezang "Novogodnii vals".


"Novogodnii vals"

 • Shursha door serpantinovoi chip,
  Naar ons in het verblijf spoed maakt Nieuwjaar!
  Dushistaya kerst-boom in de speelballen,
  Door de kaarsstandaard goud khorovod.
  Magie avond novogodnyaya
  Iskritsya van de sneeuwen belizna.
  Nezhdanno fantastische geest-relaas
  Pridet van fantastische slaap.
  Nezhdanno fantastische geest-relaas
  Pridet van fantastische slaap.
  Vrieskou, hoe vrolijk prokaznik,
  Haast door schilderachtige hand
  Om liubimeishii viering te versieren,
  Razvesiv knippatroon ijzig.
  Kruzhit maskering raznotsvetii,
  Rovesnikom werd ster en mlad.
  Schenkingen nezhdannykh verrassingen,
  Vermaken en glimlacht cascade!
  Schenkingen nezhdannykh verbaast zich,
  Vermaken en glimlacht cascade!
  Alle de meeste aard in bestaan
  Gelaten zal gegrond in De nieuwjaar komen!
  Worden geexecuteerd best denken,
  Voorland odoleet bedu.
  Gelaten gevecht novogodnikh van de klokjes
  Zal naar ons van het geluk otschet doenen toekom.
  Op welke wijze avond novogodniuiu zal vergaderen,
  Zo jaar komst zal doorbrengen.
  Op welke wijze avond novogodniuiu zal vergaderen,
  Zo jaar komst zal doorbrengen.

"Wij zullen Grootvader om te vergaderen ..."

Leidinggevend. Prazdnovanie de vooruitgang van De nieuwjaar het is onmogelijks zonder verplichte borrel, ontmoetingen met ...

 • Deelnemers regaty, ugadaite,
  Beantwoord mij in ernstig.
  Alle jullie in rifmu antwoord,
  Op novogodnii mijn vraag.
  Zal het amuseren van ons tot toe rijt,
  Aardige Grootvader... (Vrieskou.)

  Tas met de schenkingen prines
  Aardige Grootvader... (Vrieskou.)

  Veel vermaak prines
  Aardige Grootvader... (Vrieskou.)

Slechts vandaag onze lange verwachte novogodnii gast is niet ongedeeld Ded Frost, en Ded Sailor!

Klept "Novogodnyaya gezang" Diskoteki "Accident".

Loopt Ded Frost, namelijk Ded Sailor binnen. Het in traditioneel dedmorozovskom gewaad, slechts voor de pet hij heeft beskozyrka.

 • Ded Schipper. Alle hoi! Hoi! Hoi!
  Zazhdalis mij jullie?...
  Wij willen kennis maken met dan!
  Mijngang bestaan ... (Baard.)
  Shuba bestaan en pososhok,
  Ja met de schenkingen ... (Tas.)
  Khot ademen door de vrieskou vurig,
  Voor de pet ... (Beskozyrka.)
  En beneden shuboi van niet hemd,
  En brindled ... (Telnyashka.)
  En laatste mijn vraag:
  Die I?... Grootvader ... (Schipper.)

Ded Schipper. Ja, niet ongedeeld Ik Ded Frost, en het meeste heden Ded Sailor. Omdat reis naar volgens landen en continents met betrekking tot zee. Hier is en jullie arriveerden te feliciteren met te voet over het steken op De nieuwjaar!

 • Winter nevidannoi krasy
  Velden zijn om wit.
  Op tsiferblate, hoe usy,
  Zastyli twee pijlen.
  Maar ulybnetsya tsiferblat,
  Op de voorhoofd usy somknet,
  Zal buiten fuzhery met de tafel opblazen,
  En gryanet Nieuwjaar!
  Zal het in de 1000 van de deuren binnenlopen
  En in het miljoen serdets
  En misschien, nauwelijks of dobrei
  Wij willen worden, tenslotte.
  En misschien, en misschien
  Met soboiu zal apporteren
  Naar ons geluk om te geloven en om te liefhebben
  Goochelaar Nieuwjaar!
  Paradnym door de tree rond het land
  Het ustremitsya afield.
  Zazhgutsya de 1000 van ontsteekt,
  En zazvenit khrustal
  En om prazdnichnyi vertoon te vergaderen
  Potyanetsya natie
  Kricha: "Vivat, naar jullie, vivat,
  Goochelaar Nieuwjaar!"

Leidinggevend. Ded Schipper, in het dit prazdnichnyi avond, de collaborateurs van de firma ____ beslisten om de vooruitgang van De nieuwjaar in de tournee aan te tekenen. Tournee eigenaardig, sorevnovatelnom. Besta jullie hebben in armory vrolijke opdracht voor onze bemanningen?...


"Novogodne-elochnyi ulov"

Ded Schipper. En hoe. Totdat razdat novogodnie schenkingen, verlangen om test te beslechten. Omdat ik niet ongedeeld Ded Frost, en Ded Sailor die vereer rybalku. Hier is en willen competities beslechten met betrekking tot novogodne-rybolovskomu sport!

Naar iedere bemanning wordt gering elochka overhandigd ...

Slaat het muzikale thema van de gezang "In het woud werd elochka" bevallen van. Assistenten raznosyat met betrekking tot de tafels van de bemanningen gering suvenirnye elochki.

Ded Schipper. Naar ook iedere bemanning hand de namen udochki ...

Van de tas Ded Sailor razdaet gering butaforskie udochki: Palochka met verevochkoi, onophoudelijk welk is bolstered boven kriuchok van kantselyarskoi skrepki.

Ded Schipper. In de hal centrum mand vestigen met novogodnimi speelballen. En voorwaardes zodanig. In de zwenken ieder partijlid van de bemanning wordt udochkoi, podbegaet naar de mand, udit elochnuiu speelbal en terugkomsten op de jacht gewapend. Speelbal op de kerst-boom, naar en udochku volgende deelnemer.

Op kogo zal de meeste rijke elochno-speelbal ulov die en zal overwinnaar worden.

Op het begin! Aandacht! Marche!

Klept gezang "Novogodnie speelbal'len. Wedstrijd Wordt gedraagd. De deelnemers van de bemanningen met betrekking tot met udochkoi in het hands van podbegaiut naar de mand, vylavlivaiut speelbal en terugkomst op de plaats. Udochka, hoe naar estafetnaya palochka peredaetsya volgend partijlid van de bemanning.

Wedstrijd worden gedraagd totdat, poosje zal speelballen in de mand niet beeindigd worden. Tegen het eind wedstrijd wordt de boel van de speelballen op de bemanningen uitgerekend en wordt overwinnaar vastgesteld. Naar de bemanning naar de overwinnaar (naar of overwinnaaren) wordt vympel-bannerette overhandigd.

Leidinggevend. Dit was laatst novogodnee testen. Geachte vissers en rybachki, koppelen de bannerettes in de novogodniuiu guirlande en de boel rekenen van bannerettes uit ...

Verloven summing-boven. Op wat bemanning de meeste ruimere boel vympelov die en wordt door absolute overwinnaar novogodnei regaty.


"Gran-in vecherinki"

Leidinggevend. Wij de plechtigheid beginnen van de toebedeling van de overwinnaaren novogodnei regaty. Door de overwinnaar wordt bemanning _____!

Ded Schipper hands Gran-in vecherinki bemanning-overwinnaar. Klinken plechtig fanfary.

Ded Schipper. En nu geworden in ruime khorovod en executeren traditionele novogodniuiu gezang!

Algemeen khorovod "In het woud werd elochka" bevallen van.

 • Ded Schipper. Geluk! Vermaak! Trefen!
  Het is slechts zo! En niet anders!
 • Leidinggevend. Gezondheid naar jullie royementen!
  Vezenia nepremennogo!
 • Ded Schipper. Naar het succes uw firma!
 • Leidinggevend. En in het gezin meer van de hilariteit!
 • Ded Schipper. MET De nieuwjaar!
 • Leidinggevend. Met nieuw geluk!

Diskoteka. Theetafel. Welgefeliciteerd. Firework.

 
 
 

© 2006-2010 "Ctsenarii vieringen"