Nieuwjaar


De borrel van De nieuwjaar in het vriendelijke bedrijf van meerdere gezinnen (is mogelijk, met kinderen)

De boel van deelnemers - 7 - 20. Tijdsduur - 5-8 ch.

Materieel garanderend

 • De decoratie van de huisvesting (krant kleuren, schaar, kleefstof, vatman, verven, flomastery).
 • Kostumen zijn voor de maskering. De kostuum van Deda Frost.
 • Prijzen voor de wedstrijden en competities.
 • Schenkingen zijn naar alle gasten.
 • Pirotekhnika.
 • Aerostat voor de aantrekking "Orakul".

De afmeting plan

 1. De decoratie van de huisvesting en toebereiding naar de viering.
 2. Maskering.
 3. Zastole.
 4. Concert "Met de wereld met betrekking tot rijgen".
 5. 'De van De heugenis wedstrijd omstreeks ushedshem annum".
 6. Bel van de klokjes.
 7. Wederzijdse felicitaties zijn en schenkingen.
 8. Aantrekking "Orakul".
 9. Gezangen. Dansen. Wedstrijden zijn en competities.

1. De decoratie van de huisvesting en toebereiding naar de viering

De decoratie van de huisvesting, van servirovka prazdnichnogo tafel en de toebereiding van de prijzen en schenkingen zijn onvervreemdbaar samenstellend van de viering. Als in huis kinderen bestaan, appartement in het algemeen als vroeg als wordt naar de viering en kerst-boom naryazhena gedecoreerd. In dit geval kunnen worden alle gasten gemeenschappelijk aan de vervaardiging novogodnii aanplakbiljet aangeboden.

Op de aanplakbiljet verblijf kan schilderstuk hozen, naar overeenkomstige viering, om wens of felicitatie uit te schrijven. Aanplakbiljet wordt op uitstekende plaats opgeknoopt, zo, om is mogelijk was om inscripties voor alle viering aan te vullen. Voor de beste compositie van de inscripties kan worden vooraf op de aanplakbiljet achtergrond schilderstuk (kerst-boom, tas met de schenkingen, fotoplenku) geschilderd.

Als op de viering zijn aanwezige kinderen, bieden door hem aan de vervaardiging elochnye speelballen en guirlandes aan. De speelbal keuze is aangewezen op de leeftijd en de belangstellingen van kinderen. De meeste ongedeeld en roman decoratie is een guirlande van de kleur beugels. Whereat luttele kinderen kunnen snijden erbuit galmt, oudere hen moeten tuigeren.

Andere variant - aanbieden kinderen aan maken novogodnie kaarten - toepassingen. Whereat kunnen worden hen oude kaarten geoffreerd, van welk worden erbuit figurki beesten, van Deda Frost, kerst-bomen gesneden. Voor kleine kinderen toebereiden als vroeg als snijden erbuit schilderstuken.

Om werk ging veselee, stellen melding novogodnikh van de gezangen of geest-relaasen of videokassetu met de tekenfilms in.

Niet minder belangrijke en interessante verloving voor kinderen en volwassene - decoratie van en servirovka tafel. Belangrijkste bliuda klasseren zich vooraf, niettemin voor onderwerpend op de tafel kan worden competitie op beste laatste compositie bliuda uitgevoerd. Voor laatste compositie zijn gebruikte gekookte grostes, eieren, zelen, canned griby, olijven, kukuruza en t. P.

In servirovke tafel ook is mogelijk om competitie (tussen kinderen) op de kennis van de regels etiketa uit te voeren.

Verblijf, niet druk in de voornoemde afmetingen, kan televizor aantreffen, om te babbelen of om de opdracht van de organisatoren van de viering met betrekking tot verpakking van de prijzen naar of de fabricage van essentieel voor de competities te volbrengen.

2. Maskering

Zelfs als op de viering geen kinderen, naar gasten interessante wil oblachitsya in de zelve-maakte of vooraf trainde voor hen kostumen. Zodanig carnaval zal bijstaan om heden prazdnichnuiu dampkring te ontwikkelen.

Better alles om gasten aan gekomen op de viering in de kostumen aan te bieden. Voor die, die met betrekking tot enkel aanleidingen niet kostuum kookte, zagotovte diverse vermommingen, porolonovye rozhki en ushki, novogodnie hoofdletter en andere accessaries welk kan worden in de winkel van op de vooravonden Nieuwjaar gekocht.

Tijdens de viering verblijf kan worden door de kostumen verruild.

3. Zastole

Waarna, op welke wijze huisvesting wordt gedecoreerd, verblijf naryadilis in de kostumen en kreeg de vulling van prazdnichnogo animo, alles zitten omlaag voor de tafel. De viering organisator kan vooraf meerdere anekdotes voorbereiden, van tostov of vrolijke geschiedenissen, om te bezielen dampkring zastolia. Voor de beginneling van de viering is mogelijk om tamadu toerekeningsvatbaar voor vermaken achter de tafel te kiezen.

Achter de tafel verloven en de better half van beschreven verderop vermaken.

4. Concert "Met de wereld met betrekking tot rijgen"

Als op de viering geen kinderen, kunnen worden de invitatie van Deda Frost ontbeerd. Niettemin wil interesnee en veselee, als een of ander van gasten pereodenetsya Dedom Frost en Snegurochkoi en plotseling zal in de kamer met de grote tas van de schenkingen verschijnen.

Ongeacht van de tegenwoordigheid van Deda Frost offreren gasten (om allen van hen accepteerden actieve deelneming aan viering) om kontsertnye nummers toe te bereiden: Spet gezang, om gedicht te vertellen of anekdote, om te dansen, om focus te manifesteren, om wedstrijd tussen het publiek en t uit te voeren. D.

Iedere deelnemer van de competitie wint kleine prijs (bijvoorbeeld, figurku beest - van het symbool van jaar of elochnuiu speelbal).

5. 'De van De heugenis wedstrijd omstreeks ushedshem annum"

Spoedig voor de vooruitgang van De nieuwjaar kunnen worden aangeboden gasten aan herdenken de meeste veelbewogene evenementen van ushedshego jaar. Heugenis kunnen in vrijje vorm of in de vorm van de wedstrijden verstrijken.

Heugenis met betrekking tot cirkelen

Deelnemers in de zwenken naam memorabel voor hen evenement van ushedshego jaar. Dat, die wordt om evenement verstopt, vybyvaet van de wedstrijd op te roepen. De meest "pamyatlivyi" wint prijs (bijvoorbeeld, kalender op volgend jaar).

Gezin evenement

Als op de viering sobralis gezin of tamelijk stabiele dampen, kunnen worden zodanig competitie uitgevoerd. Iedere deelnemer schrijft op listke van 5 de meeste veelbewogene evenementen van de verdraaiing vandaan jaar. Dan van het evenement zachityvaiutsya door afwisselend iedere compagnon en voor ieder tweetal wordt het aantal van gelijkaardige voornoemde evenementen uitgerekend. Dat tweetal, op welk werd het grotste aantal van coincidences gekregen, prijs wint.

6. Bel van de klokjes

Minuten voor de vooruitgang van De nieuwjaar naar gasten razdaiutsya Bengalen lichten en khlopushki, loopt champagne over.

Als werd aanbeland op een beslissing sluiten niet televizor op de viering in, met het dit uitdraaien op uitzicht van het moment kan zijn uitzondering maakte.

7. Wederzijdse felicitaties en schenkingen

Waarna hoe quieten welgefeliciteerd, kan worden aan de overhandigend-in van de schenkingen begeven. Better alle, als iedere gast zal kleine schenkingen alles eigentijds (maken of ieder gezin koppel zal ieder aanwezig gezin koppel) feliciteren. Andere, elk meere rendabele variant - vooraf door de stemming of door advocaat moet ronddelen, die naar welk maakt duidelijk schenking. Belangrijkste, om schenking kreeg iedere gast. Op de schenking noodzakelijk om naam te bedrukken die, naar welk het wordt benoemd. Alle schenkingen vorm beneden de kerst-boom of in de tas van Deda Frost.

8. Aantrekking "Orakul"

Naar iedere schenking kan worden speelbal ballon aangebracht, bij wie als decoratie wordt novogodnii dozhdik en mishura, gestoken alsmede listok met forecastings of wensen op volgend jaar.

Speelbal ballonnen ook het is mogelijk podvesit op de zeen iedere gast mogelijkheid srezat blob bevoorraden en komen te weten forecastings.

De lijst van de approximatief forecastings wordt in aanvullende materielen gepresenteerd.

9. Gezangen. Dansen. Wedstrijden en competities

Nader vermaken op de avond worden geordend vertrouwend belangstellingen en de voorkeuren van gasten. Nu en opnieuw noodzakelijke om wedstrijden voor alle aanwezig zich te gedragen. Deelneming aan wedstrijden moet worden door kleine prijzen bemoedigd. Kunnen worden tantsevalnye en gezangen competities gedraagd.

De aantallen van wedstrijden, van geschikt met het dit draaien op uitzicht viering uit, worden in de adresboek van vermaken gepresenteerd.

Aanvullende materielen

Attraktsion'Orakul"

De voorbeelden van allegoric forecastings en adviezen:

 • Wat uroditsya: Gierst ile weit?

  Wat jullie poseesh die en uroditsya.

 • Het kiezen kameraad onderweg,

  Naar mensen gewiekst knap de voorkeur geven aan.

 • Vodoplavaiushchaya vogel

  Stortvloed vreest niet.

 • Zelve horen alle, maar telkens toe

  Bejammer, broer, op de woorden:

  Door van niet schenking mond in ons,

  En oor twee.

 • Niet laten op morgen lading

  Zorgen vandaag.

  En kwaadaardigheid heden verhuurde

  Vandaag zal doorbrengen.

 • Vele kleuren op alpen lugu,

  Tot toe welk naar ons worden niet getild;

  Vele grassen daarover kustlijn,

  Tot toe welk naar ons niet dobratsya.

 • Heben nog niet niemand en op de Griek calends geweten

  Roz verstoken van breeuwt, trefen met gemak.

 • Dat vak welk jullie beseften,

  Prijzen voor de rijkdom alle vladyk.

 • Wanneer nevedoma rijweg,

  Erop delft dakgoten en behoorlijk wat.

 • Die niet postradal

  Van bee zhal,

  Dat en zal niet begrijpen,

  Hoeveel kost honing.

 • Die spreekt, niet zo reeds belangrijk.

  Wat spreekt - vazhnei veel.

 • De kwestie minuut -

  En honderd dagen van het meningsverschil.

 • Diverse putnikov voorland,

  Khot hen vezet arba.

 • Zal niet van de arbeidsplaatsen beklagen,

  Niet polenitsya

  In de bloem uiteindelijk

  Weerhaak wordt getransformeerd.


Kandidatenlijsten

Belangrijkste die noodzakelijk zich te herinneren naar de ouderpaar beslissend om Nieuwjaar samen met kinderen te treffen, - kost niet te laten kinderen worden gegastvrijheidd verlenen aan en slapen niet alle avond. Voor kind mladshe 12 - - 14 jaren oud markt om bel van de klokjes te vernemen, om aaneen van rond bokal kinder champagne en naar enkindle Bengalen hel te tillen. Volgend noodzakelijk uit te voeren enige tijd achter kalme vermaken bereidende kinderen moeten slapen. Kinderen door alle middelen moeten actief maken deel uit van de decoratie van de huisvesting, de fabricage van kostumen, om posilnyi bijdrage in de toebereiding ugoshcheniya voor prazdnichnogo tafel binnen te komen.

Als jullie plannen om op de viering foto zich te gedragen of videosemku, benoemen met het dit draaien op uitzicht verantwoordelijk uit. "Belangrijkste exploitant" moet worden met het plan van de viering en gewaarschuuwd voor de beginneling van de belangrijkste evenementen (van prikhodom Deda Frost, de overhandigend-in van de verrassingen, onderhoudend rozygryshei) kennismaakt. Inadmissibly combinerend van de rollen van de organisator van de viering en exploitant.

Voor de monter en goedgunstige dampkring van de viering zeer belangrijk, als niet de builen te wekten van de belangstellingen in de keuze van vermaken of slag voor de tv kanalen. Kwesties is mogelijk om door de stemming te beslissen, niettemin better vooraf om gasten met het programma van de avond te kennismaken en om voorkeuren ieder te bespreken.

Vele verblijf liefde om Nieuwjaar achter de tafel te treffen. Om zij verbleven niet terzijde van de wedstrijd, competities worden in gelijke kamer gedraagd, waar wordt tafel gedekt. Dansen in de plaats tekort kan in andere kamer verstrijken.

Voor de viering noodzakelijk te beschouwen de recreatie adapteren voor gasten, niet privykshikh zich te gedragen avond zonder slapen.

 
 
 

© 2006-2010 "Ctsenarii vieringen"