Nieuwjaar


Prazdnovanie Nieuwjaar in het team van de collaborateurs van alle organisatie of afdeling

Kan worden van op de vooravonden kalendarnogo viering gedraagd alsmede na het het (bijvoorbeeld, op oude Nieuwjaar).

De boel van deelnemers - 30-70 persoon. Tijdsduur - 5-7 ch.

Materieel garanderend

 • Posuda en ugoshchenie.
 • Benodigdheid is voor de competities.
 • Prijzen zijn en schenkingen.

De afmeting plan

 1. Reglementaire felicitatie.
 2. Banket.
 3. 'De van De heugenis" wedstrijd is.
 4. De competitie van de wensen op volgend jaar.
 5. De verkiezingen van fatsoenlijke Deda Frost.
 6. Verkiezingen Snegurochki.
 7. Competities zijn en wedstrijden.
 8. Astrologische prognose is voor het kantoorpersoneel.
 9. Dansen.

1. Reglementaire felicitatie

Om vakantiedag better alles van de reglementaire felicitatie van het leiderschap van ferm (directeuren, de opperhoofden van de afdelingen) te beginnen. Felicitatie moet niet zij zatyanutym, het is aanbevelenswaardig om er mee humor, schertsen en novogodnimi dichtkunst uit te voeren. Kost niet te benutten pozdravitelnuiu toespraak voor hoogwaardigheidsbekleder melding omstreeks werk verrichtte, tamelijk leix in summiere podvesti de hoeveelheden van jaar en door alle middelen om alle collaborateurs te danken.

2. Banket

Vertrouwende de boel van deelnemers en huisvesting, bij wie verloven viering, de beschikking van het banket kan bewegen. Verblijf kan worden achter ene ruimere tafel of gering stolikami gesteld beschikbaar. Deelnemers kunnen de plaatsen maar meteen in prikhode op de viering of na reglementaire felicitatie bezetten.

Op zodanig gecontinuerde vieringen, op welke wijze Nieuwjaar, zal niet aangeraad aan rekenen furshet af. Zelfs als het wordt generaal zastole verondersteld, noodzakelijk om voor deelnemers de voldoende boel van posadochnykh plaatsen te stijven niet.

3. 'De van De heugenis wedstrijd"

Deze wedstrijd kan worden tijdens zastolia voorgesteld. In de wedstrijd participeert elk verkleumdere persoon. Spelers in de zwenken noemen evenement (het is aanbevelenswaardig prettig of onderhoudend) welk verrezen in ferm (of maar meteen schrijft aan het) voor afgelopene jaar toe. Dat, die kun niet van herdenken noch evenement, vybyvaet van de wedstrijd. Gebleven in de wedstrijd deelnemer prijs wint.

Wedstrijd kan worden opgehouden en vroeger meerdere deelnemers toegekennen. Beste prijs in de wedstrijd zal zakboekje.

4. De competitie van de wensen op volgend jaar

Het is tevens, achter de tafel kan worden competitie op beste wens naar de firma of de afdeling op volgend jaar uitgevoerd. Meer handig alle, als wensen zullen vorm tostov hebben. Jury gecomponeerd van het leiderschap van ferm, kiest overwinnaaren welk worden prijzen overhandigd. Als prijs voor deze competitie de meest gelijk heeft voor de fles van de champagne of andere wijn.

5. De verkiezingen van fatsoenlijke Deda Frost

Waarna, hoe het belangrijkste deel van gasten wordt verzadigd, kan worden meerdere elk actievere vermaken voorgesteld. Leidend de competitie verklaart van fatsoenlijke Deda Frost. Gewillig te assisteren in de competitie worden op de scene uitgenodigd. Tussen hen worden navolging de competities gedraagd:

Snezhinka

Ieder konkursant wint servet en schaar. Het opdracht - asap en akkuratnee om erbuit snezhinku te snijden. Bedenkers best snezhinok winst prizovye bril.

Koude adem

Voor volgende competitie spelers steken de snezhinki op de tafel, en zelve geworden met betrekking tot een kant van de tafel (als aanvragers op de erfenis van Deda Frost behoorlijk wat, het is mogelijke sdvinut meerdere tafels). Hun taak - sdut snezhinku van het tegengestelde kant van stelen.

Deelnemers proberen naar het het halen is asap, niettemin prizovoe ochko in de competitie zullen dat speler, wiens snezhinka sletela met de tafel laatst ontvangen. Leidend legt verbaasde spelers welk op deze aanvrager 'de meeste koude adem" uit.

Rode neus

In deze competitie naar deelnemers wordt vypit met betrekking tot riumke vodki of andere fors drankje gesuggereerd. Volgend publiek kies konkursanta met de meeste rode neus. Het en winsten prizovoe ochko.

Aanvrager, van nabravshii meer alle prizovykh bril, wordt door fatsoenlijke Dedom Frost verklaard. Naar hem nadevaetsya de vermomming van Deda Frost of de rode pet van Deda Frost. Als meerdere deelnemers in de competitie gedraaide de gelijkaardige boel van de bril, kan worden van Deda Frost door de stemming gekozen of om op deze fatsoenlijke afspraak van op gelijke tijdperk meerdere deelnemers te benoemen.

Alle deelnemers van de competitie winst pooshchritelnye prijzen.

Niettegenstaande de eenvoud van competities noemden, in de bepaalde dampkring van de viering zij verstrijken zeer gaily.

6. Verkiezingen Snegurochki

Na de verkiezingen van Deda Frost leidend declareert die noodzakelijk om naar Dedu Frost kleindochter te selecteren, en noodt alle gewillig om in de competitie Snegurochek te assisteren. Tussen pretendentkami worden navolging de competities gedraagd:

Novogodnyaya gezang

Konkursantki in de zwenken bezingen kuplet gezang "In het woud werd elochka" bevallen van. Ded Vrieskou en publiek kies pobeditelnitsu van de competitie welk winsten prizovoe ochko.

De aanvraag van Deda Frost

Ded Vrieskou noemt 5-7 thema's welk naar hem noodzakelijk. Dat uchastnitsa die eerdere andere zal vernemen en wil deze thema's apporteren, winsten prizovoe ochko.

Thema's kunnen de meest diversified zijn: Vruchten, van de decoratie, riumka met wat-nibud drankje, het deel van kleren (intimiteit welk is aangewezen op raskovannosti bedrijf) en obuv. Noodzakelijke dingen uchastnitsy moeten op andere gasten vragen, om op prazdnichnom tafel of tussen eigene dingen te vernemen.

Zachte kleindochter

Konkursantki in de zwenken slaken complimenten naar Dedu Frost. Pobeditelnitsei competitie kan pretendentka verzinnend van meere alle woorden worden, of die uchastnitsa, wiens woorden elk meere andere vond aardig naar Dedu Frost. Pobeditelnitsa winsten prizovoe ochko.

Dat uchastnitsa die zal van elk meere andere bril draaien, wordt pobeditelnitsei verklaard en wordt Snegurochkoi benoemd. Het is indien, als meerdere pretendentok op deze rol gedraaide de gelijkaardige boel van de bril, cruciaal woord blijft Dedom Frost achter.

Allemaal uchastnitsy van de competitie winst pooshchritelnye wrikt.

Na de verkiezingen van Deda Frost en Snegurochki zij kunnen alle gasten kleine memorabele schenkingen (bijvoorbeeld, de dozen van de snoepjes) afgeven.

7. Competities en wedstrijden

Na de competities kan worden tussen gewillige meerdere wedstrijden uitgevoerd. Op gelijke tijdperk met de wedstrijden continueert zastole, onderdeel presenteren kan dansen toespelen.

Noord en zuidenwind

Voor de wedstrijd van noodzakelijke dvoe deelnemers en snezhinka erbuit snijden op de competitie van Dedov Frosts. Snezhinka wordt tafel geactiveerd, deelnemers plaatsen bezeten met betrekking tot de verschillende kanten van de tafel. Met betrekking tot bevelen leidinggevende spelers beginnen om op snezhinku proberend sbrosit zijn met de tafel op het deel van rivaal te wapperen. Dat, naar welk dit regelen, zal prijs ontvangen.

Waarna, hoe meerdere de tweetallen van deelnemers de machten toetsen in deze competitie, bereid wordt prodelat ook, maar met verbondene ogen gesuggereerd. Rozygrysh houdt in in wat waarna, hoe naar deelnemers zal ogen aansluiten, snezhinka wordt bliudtsem met de bloem vervangen, waarover beginnen om deelnemers te blazen.

Als geen vertrouwelijkheid welk deelnemers zullen gelijkaardig rozygrysh met humor vernemen, better om de gebruikelijke regels van de wedstrijd te begrenzen. In elk geval zal niet aangeraad aan trekken tot deelneming aan rozygryshe vrouwtjes aan.

Koltsebros

Op de seks dicht bij elkaar vystraivaiutsya lege flessen en flessen met alcoholverslaafde en fris. Naar deelnemers wordt van de afstand 3 m nakinut op de fles beugel gesuggereerd. Dat, naar welk regelt nakinut beugel op bottleful, neemt zijn als prijs terug. Boel broskov voor een deelnemer noodzakelijk om te opleggen beperking aan.

Beugel wordt erbuit van doordringend kartonnen gesneden. De diameter van de beugel - 10 cm.

Perepevki omstreeks de winter

Deze wedstrijd better van allemaal om tijdens zastolia zich te gedragen. Deelnemers kunnen worden op de bevelen onderverdeeld. Iedere deelnemer (of bevel) in de zwenken zingt kuplet gezangen omstreeks de winter. Dat deelnemer welk wordt om de motie verstopt, vybyvaet te maken. In de wedstrijd deelnemer (gebleven of het bevel van spelers) prijs wint.

31 December

Ook wedstrijd voor zastolia. Deelnemers in de zwenken noemen elk datum begin met 1 Januari. Whereat volgende deelnemer verandert in de datum termed vorige deelnemer, dag of maand, poosje termed datum moet later zijn.

Het is bijvoorbeeld:

1 speler: "2 Januari".

2 speler: "2 Februari".

3d speler: "7 Februari".

4 speler: "7 Juni".

5 speler: "30 Juni" en t. D.

Zodoende noemde data steeds meer 31 December benaderen. Dat deelnemer welk het zal noodzakelijk om deze datum op te roepen, verslag wordt en maakt shtrafnoe opdracht benoemd door andere deelnemers waar.

8. Astrologische prognose voor het kantoorpersoneel

Voor de vermaak van gasten een van deelnemers kan naryaditsya gadalkoi of door astroloog. De meeste eenvoudige variant van profeterend - te vernemen zodiacal goroskop op volgend jaar (het is aanbevelenswaardig burlesque) en om het te lezen.

Andere variant - leidend kan gasten omstreeks de nieuwe opening van astrologen en modern magov aanbrengen bij. Alle gewetene zodiacal, Chinees, tsvetochnyi goroskopy en goroskop druidov. Maar nu scheen nieuw goroskop - kantoorpersoneel (als de ferme activiteit helemaal heeft gelijk niet voor deze titel, is mogelijk te modificeren suggereerde door de prognoses hebb maakte hen elk meer dringend voor deze organisatie).

Voorbeelden burlesque werkkring goroskopa:

Rodivshiesya van 1 Januari met betrekking tot 20 Februari. Uw symbool "Tafel"

Volgende jaar jullie zullen beste houder voor uw collegae met betrekking tot werk en dichtbij in serieuze materies worden. Niettemin proberen tenminste op de tijdperken te wijken voor aanvechtingen profaneren, veeleer dan om alle machten op het werk te versjacheren.

Rodivshiesya van 21 Februari met betrekking tot 10 Lentemaand. Uw symbool "Stoel"

Volgende jaar jullie zullen hoe de meest gewetensvol en uitvoerend aangetekend worden. Niettemin zal waakzaam, als tussen uw vertrouwd zal moreel onzekere personen schijnen.

Rodivshiesya van 10 Lentemaand met betrekking tot 20 April. Uw symbool "Kleerkast"

Volgende jaar jullie wacht materiele welzijn af. En als jullie zullen naar de advies voortvloeien en zullen zijn elk meere ontluiken en overvloedig met omringend, zullen uw erfenis en jullie van obretete nieuwe vrienden aantrekken.

Rodivshiesya van 21 April met betrekking tot 20 Mag. Uw symbool "Computer"

Volgende jaar jullie moeten bijzondere aandacht betalen aan de gezondheid. Beregites virusov! In het overblijfsel van de uw materies zullen in de berg gaan, en uw geschiktheden zullen vernomen worden ringend en autoriteiten waardeerden.

Rodivshiesya van 21 Mag met betrekking tot 20 Juni. Uw symbool "Fax"

Alle volgende jaar naar jullie zullen tref begeleiden. Niettemin zullen voorzichtige, zullan spleten en verontwaardiging mijden.

Rodivshiesya van 21 Juni met betrekking tot 10 Augustus. Uw symbool "Telefoon"

Volgende jaar jullie afwachten enkel beideer verbonden zich aan werk. Op gelijke tijdperk deze willekeur zijn het jaar van nieuwe kennissen en fantastische avonturen.

Rodivshiesya van 11 Augustus met betrekking tot 20 September. Uw symbool "Lamp"

Volgende jaar jullie zullen veel vermaak omringend dragen. Alles zal voldaan naar kennis met jullie naar en uw vriendschap. Niettemin proberen om stressovykh toestanden en overbelastingen op het werk te mijden.

Rodivshiesya van 21 September met betrekking tot 10 November. Uw symbool "Organaizer"

Volgende jaar jullie de menigte wacht van nuttige kennissen af. Proberen wil van niet stuk hout succesrijke kans welk naar door alle middelen jullie wordt gepresenteerd.

Rodivshiesya van 11 November met betrekking tot 31 December. Uw symbool "Elektrisch chainik"

Volgend jaar zal gelukkig voor uw persoonlijke leven en vriendelijke communicatie. Niettemin proberen tenminste op de tijdperken om omstreeks het werk te herdenken.

Suggereerde door goroskop kan ook worden op de aanplakbiljeten versierende huisvesting uitgeschreven. In dit geval naar hem noodzakelijk om overeenkomstige uitduidingen te maken.

9. Dansen

Als actieve recreatie kan worden dansen geordend of om anderse meerdere wedstrijden uit te voeren. De aantallen van wedstrijden, geschikt voor deze viering, worden in de adresboek van vermaken gevormd.


Kandidatenlijsten

Als viering wordt in de eigene huisvesting van de firma gedraagd, noodzakelijk om decoratie voor de huisvesting te bekokstoven. Om op prishedshikh op de avond maar meteen werd prazdnichnoe animo, razveshivaiutsya elochnye guirlandes, aerostat gemaakt. Op de tafels het is mogelijke rasstavit ruikers van elovykh vetok. Het is tevens, is mogelijk om (bijvoorbeeld, met betrekking tot afdelingen) competitie stengazet op novogodniuiu thema te declareren.

In het kleine aantal van collaborateurs, prishedshikh op de viering, in gesuggereerd door de wedstrijden en competities kan allemaal verblijf participeren. Als nummer eigentijds overtreft 30 is persoon, wordt veroorzaakt meerdere ondernemende deelnemers (het aanbevelenswaardig van verschillende afdelingen).

Als deelnemers zitplaats voor klein stolikami (met betrekking tot 6-10 persoon) suggereerde door de wedstrijden kan worden voor collaborateurs seating achter een tafel gedraagd.

 
 
 

© 2006-2010 "Ctsenarii vieringen"