8 Betogen


De boel van deelnemers - 15-30 persoon. Tijdsduur - 3-6 uur.

Materieel garanderend

 • Schenkingen zijn voor vrouwen.
 • Ugoshchenie.
 • Benodigdheid is voor de competities.
 • Prijzen.
 • Muzikaal bijbehorend.

De afmeting plan

 1. Felicitatie, de overhandigend-in van de schenkingen.
 2. Banket.
 3. Competitie-test "vrouwen" Presenteren.
 4. De competitie is van eigenaardige beeldhouwkunst.
 5. Besproigryshnaya lotereya voor vrouwen.
 6. Wedstrijden.
 7. Dansen.

1. Felicitatie, de overhandigend-in van de schenkingen

Viering begint van de overhandigend-in van de schenkingen naar vrouwen van en welgefeliciteerd. Het is het is aanbevelenswaardig, om felicitatie was niet ook zatyanutym en hoogwaardigheidsbekleder. Het is better om in stikhotvornoi te executeren of gezangen om te formeren. Door alle middelen in de felicitatie om omstreeks iedere vrouw te reppen van, om naar haar compliment te maken en om meerdere vreemde woorden uit te spreken.

Gegevens daarover, hoe om te kiezen en om schenking te overhandigen, kunnen worden in gl gevonden. 5. Ook op deze viering het is onmogelijk om de overhandigend-in van de kleuren te ontberen.

2. Banket

Na welgefeliciteerd en de overhandigende-ins van de schenkingen alle deelnemers zitten omlaag voor de tafel. Het is het is aanbevelenswaardig, om in deze dag uchastnitsy werden van de toebereiding ugoshcheniya afgeholpen alsmede van de tafel zuiverend na het banket eind.

3. Competitie-test 'vrouwen Presenteren"

Als prazdnichnogo vermaak kan worden voorgesteld de competitie van vrouwen presenteren. Competitie wil smeshnee en interesnee, als erin zal meerdere mannen, naryadivshikhsya door vrouwen meewerken. Whereat gewaad misschien tamelijk provisory (hoed, boezelaar of papierene omslag lichtende baard), belangrijkste, om deelnemers deze beeldspraak probeerde om vrouwelijk gedrag te kopieren.

Na de verschijning van mannen (tamelijk 2-3 persoon) betuigd die zij van vrouw, erop gaat meerdere uchastnits uit, en tussen hen worden diverse competities gedraagd. Niettegenstaande izbitost van het complot van pereodevaniya man in vrouw, dit zateya zal populariteit op publiki genieten van.

Ktobolshe

Leidend wijst enkel vrouwelijke thema (bijvoorbeeld, "bloem'en, "kosmeticheskie firma''s, de 'eerste "beginselen van de kleren", "decoratie's) toe. Taak uchastnits - om in de willekeurige orde van het woord attendent hieraan thema te noemen. Dat uchastnitsa die zal oproepen voorgaand zeggen, winsten prizovoe ochko.

Zhenskayalogika

Leidinggevende namen meerdere thema's. Uchastnitsy moet onderwerp oproepen, toegeefl zijnen voor in deze lijst, en om de beslissing uit te leggen. Want alle correcte antwoorden uchastnitsa winsten prizovoe ochko. De voorbeelden van de vragen naar de competitie treffen in aanvullende materielen aan.

Kosmetichka

Voor de competitie noodzakelijke ruime pakket diverse kosmeticheskikh van direct toegankelijk. Alle zij raskladyvaiutsya op de tafel. Leidend zal allen uchastnitse opdracht uitlenen, volgens welk ze moet correcte onderwerp van "kosmetichki" kiezen. Tijdperk op de keuze van de onderwerp wordt begrensd. Want correcte antwoorden uchastnitsa winsten prizovoe ochko.

De voorbeelden van de thema's bevatten in "kosmetichke", van en opdrachten naar de competitie treffen in aanvullende materielen aan.

Niet standaarde toestanden

Leidinggevende aanbod allen uchastnitse ingewikkelde toestand, waarvan ze moet roman uitgang vinden. Uchastnitsy lenende de meeste interessante antwoordt, winst prizovoe ochko.

De voorbeelden van de toestanden worden in aanvullende materielen gepresenteerd.

Uchastnitsa, van nabravshaya meere alle bril, prijs wint. Whereat het is aanbevelenswaardig te belichten vermomde mannen en te veroorzaken hen moeten shtrafnoe opdracht (spet gezang waarmaken, om en t te dansen. P.).

4. De competitie van eigenaardige beeldhouwkunst

Deze competitie wordt naar mannen gesuggereerd. Van de aerostat van diverse grootte en vormt zij moeten met behulp van skotcha vylepit vrouwelijk cijfer. Het is het is aanbevelenswaardig, van om met het dit uitdraaien op uitzicht de competitie van man werden op de bevelen met betrekking tot 2-3 persoon onderverdeeld.

Naar vrouwen ook kan worden voorgesteld om de beeldhouwkunst van de man te verblinden.

Het deel van aerostat misschien als vroeg als naduta, tevens van node worden door voldoende boel nenadutykh van het gelul en door de zeenen opgepot. Het is interessant om de aerostat van diverse afmeting en vormen te benutten.

5. Besproigryshnaya lotereya voor vrouwen

In de overhandigend-in van de schenkingen het is mogelijk naar iedere ruiker van de kleuren naar of iedere schenking aanhechtsel nomerok. In razgar viering wordt besproigryshnaya lotereya met betrekking tot deze nummers gedraagd.

Voor loterei better vooraf zagotovit de lijst van de correspondentie van de nummers te wrikt.

Prijzen voor de competitie bereiden nuttig in economie, maar tamelijk belachelijk als schenking toe. De voorbeelden van de prijzen worden in aanvullende materielen gepresenteerd.

6. Wedstrijden

Om eigentijds miste niet, nu en alweer conversatie wordt door de wedstrijden en vermaken geinterrumpeerd. De voorbeelden van de wedstrijden, geschikt voor de viering, treffen in de adresboek van de wedstrijden en vermaken aan.

Het is tevens, kan worden navolging de roman wedstrijd voorgesteld.

Bloem

In de wedstrijd delen dampen (man en vrouw) mee. Het is tevens, noodzakelijke fles (glas of plastikovaya) en bloem (eigentijds of kunstmatig) voor ieder tweetal. Vrouwen nietje flessen beneden de muis, en mannen bloemen nemen in het gebit. De taak van ieder tweetal - zonder de behulp van het hands asap om bloem in de fles in te stellen.

Dat tweetal welk snellere andere uitgekregene opdracht, prijs wint.

7. Dansen

Om viering better alle door de dansen te bewerken.


Aanvullende materielen

Competitie-test 'vrouwen Presenteren"

Vrouwelijke logica. De voorbeelden van de opdrachten "Die toegeefl zijnen voor?":

 1. Schilderstuk haren khnoi, basmoi, door de verf "Wit". (Painting "Belloi", omdat khna en basma naturalnye verven)
 2. Vanilnye biscuits van het schip, panirovochnye biscuits van het schip, biscuits van het schip met iziumom. (Panirovochnye biscuits van het schip, omdat zij niet klaar zijnen naar het gebruik product)
 3. Viskoza, katoen, poliester. (Poliester, t.Naar. Viskoza en katoen - naturalnyi materieel)
 4. Tualetnaya water, losion, geur. (Toegeefl zijnen voor losion, omdat het is gebruikt in hygienic doelen, en tualetnaya water en geur - hoe parfiumeriya)
 5. Raming, machine lijn, overlog. (Raming, omdat ze is maakte door de hand, het overblijfsel van de - op shveinoi machine)

Kosmetichka

De voorbeelden van onderwerpt:

 1. Vernis voor nogtei.
 2. Dodenrijk zijn voor de eeuw.
 3. Tush voor resnits.
 4. Gubnaya de lipstick van neutrale kleur.
 5. Helder gubnaya lipstick.
 6. Potlood is voor de lippen.
 7. Potlood is voor de ogen.
 8. Room-omlijning voor de eeuw.
 9. Vloeiend voor snyatiya vernis.
 10. Shchetochka voor resnits.
 11. Kosmeticheskoe molochko.
 12. Tonalnyi room.
 13. Pudrenitsa.
 14. Tonik voor persoon.
 15. Room is voor de voeten.

De voorbeelden van de opdrachten:

 1. Podvesti ogen.
 2. Podkrasit lippen voor de handel borrel.
 3. Smyt makiyazh.
 4. Podkrasit wenkbrauwen.
 5. Podkrasit ogen (om niet van minder twee thema's) te kiezen.
 6. Om vesnushki te verhullen.
 7. Om persoon naar de knapheid cultuur toepassing voor te bereiden.
 8. Nakrasit nogti.
 9. Smyt vernis met nogtei.

10. Om slipshiesya resnichki onder te verdelen.

Niet standaarde toestanden

 1. Jullie lang schikkingen maakten voor vecherinke, gekocht speciaal monsteren bord uit, om te vervullen op volledige indruk. Het is niettemin, wanneer jullie kwamen, het gewaad van de gastvrouw van huis

  Ontpopten zich hoe twee drop van het water lijkend op naar uw. Wat om te maken?
 2. Jullie kennis maakte met met ongewoone man. Naar jullie het voorkomt die het vliublen in jullie en gereed om te doen een gooi. Jullie komen te worden dit met girlfriend onderverdeeld en at een gloren aankondiging in de om haar op de tafel foto uw geliefde. Jullie in shoke - die om te maken?
 3. Jullie wachten van de aankomst van de ouderpaar van de echtgenoot. Om te indruk verrichten, jullie beslisten om ergens toe vreemd te koken. Echter jullie hebben niets wordt - sup jullie peresalivaete, verhit podgoraet, en koek lijkend op naar podoshvu gewonnen. Jullie hebben tijd niet iets om, te corrigeren omdat verblijf als vroeg als roep naar in de deur. Wat om te maken?
 4. Voor belangrijke afspraak jullie gingen in parikmakherskuiu. Daardoor benarde schilderden dwaling naar jullie kuifen in groene kleur. Daag vertoeft een uur. Wat om te maken?
 5. Op de handel furshet jullie kwamen in vyazanom bord. Jullie spreken naar zeer belangrijke compagnon en plotseling waarnemen die een van gasten zatsepilsya door de knop pijaka voor de zeen uw platia, en dan nader het verhuizingen, van de thema's meer wordt uw bord ontbonden. Belangrijke conversatie hebben nog niet beeindigd. Wat om te maken?

Besproigryshnaya lotereya voor vrouwen

De voorbeelden van wrikt:

 • Veshalka voor polotentsa.
 • Lepel.
 • Huik is van de zandplaaten.
 • Prikhvatka.
 • Schotel-doek.
 • Het pakket is van de serveten.
 • Gubka voor mytia posudy.
 • Ershik.
 • Faciliteit is van de insecten.
 • Kruiden.
 • Pakketten zijn voor garbage.
 • Economische zeep.
 
 
 

© 2006-2010 "Ctsenarii vieringen"