Vypusknoi avond (11 stand)


Rassazhivanie gasten: Ouderpaar in de hal treffen door het luide handgeklap van de afgestudeerdeen, handgeklap naar docenten-predmetnikam, handgeklap zavucham, naar de docenten van aanvankelijke standen, naar klassnomu hoofd, naar principieel: Alles bezeten plaatsen achter tafel. (Kinderen rassazhivaiutsya: Jongen is een meisje).

1 zastole:

Leidinggevend: Goeienavond, geachte vrienden! Goeienavond, geachte docenten, mummies en papsen, grootmoeders en grootvaders, en de hoofdschuldigen van onze zegepraal - afgestudeerdeen!

Vandaag laatst scholen viering deze jaar, vandaag jullie, snuiters bieding vaarwel met school. Deze viering is gewijde aan jullie, onze knap en voorzichtig, begaafde en vindingrijke, monter en neposedlivye afgestudeerdeen. Deze viering is gewijde aan jullie, onze versnapering en betoverend, aandachtige en zorgzame, verpleegde en vseproshchaiushchie, wijse en onzelfzuchtige, geachte onze docenten. Naar en jullie, onze verhit geachte mummies en papsen, grootmoeders en grootvaders die geduldig alle moeilijkheden ondervangde, studeerde en maakte alle deze jaren alsmede de kinderen.

Achter 11 fantastisch van niet vergat leerjaren oud!Op iedere zij verstreken verschillende, waren successen en desillusies, vermaak en ogorcheniya. Moeilijke school weg! Maar jullie, geachte afgestudeerdeen regelden om te overwinnen, regelden om het eerst hoogtepunt te nemen, jullie kregen het eerst document omstreeks de onderrichting. En alle die jullie zijn in staat nu, alle die jullie weten nu, jullie naar allemaal dit beheersten op school!

En nu ik wil vragen om hier toe me hoofd, van klassnogo hoofd, zavucha en beneden onze vriendelijke handgeklap naar enkindle het vuur van onze borrel vandaag, het vuur van school, het vuur van het leven van onze afgestudeerdeen uit te gaan erop! (Klept muziek), de beste leerlingen van school vuur dragen met betrekking tot fatsoenlijke cirkel.

Ik vraag ouderpaar om onze vyusknikam bokaly met de wijn zich te verroeren, om bokaly naar onze docenten, naar de ouderpaar te dempen.

TOST: Geachte vrienden, ik bied aan oppepper bokaly en vypit staand voor het vuur van school, het vuur van kennissen, voor onze afgestudeerdeen aan. (Klept gezang: 'Wordt zodanig op de Griek calends niet herhaald .. .') - kinderen chokaiutsya met docenten en ouderpaar.

T: Menig was voor 11 jaren oud ucheby: En deuces en pyaterki, overwinningen en nederlagen, trefen en mislukkingen, maar altijd terzijde van jullie, snuiters, waren uw zachte, bar, wijse en rechtvaardige docenten die jullie hielp, gehoudene instand jullie, vertelen naar kennissen en succes.

En ik wil vragen leerlingen worden met de plaatsen getild en staand naar poaplodirovat de docenten, deze handgeklap naar jullie, geachte docenten, van dankbaare leerlingen (ouderpaar vertogen).

En nu ik wil te vragen onze afgestudeerdeen om van het woord beste dingen in het adres van de docenten voor te schrijven, odarit door beste dingen door de complimenten, omdat zij dit als om verdiende, zij dit waardig te -presenteren! (Compliment van iedere leerling) - hier gaat die leerlingen denken over de docenten!

TOST: En wij, geachte vrienden, laten wij friendlily oppepper onze bokaly en vypem voor onze geachte docenten, inderdaad zij het verdienden! (Klept gezang: "Wanneer willen gaen met school yard af .. ..").

T: En nu, geachte afgestudeerdeen, ik wil naar jullie moeten vraag en van niet vragen.

Zeg naar, die docenten hielp in de opvoeding en onderrichting, die dikwijls kwam op ouderlijke ontmoetingen, die verontrust uw vzlety en drop, die vandaag bedroeg tot verdeeldheid brengen met jullie vermaak? (Ouderpaar!) - Handgeklap naar de ouderpaar!

En omdat alsof helemaal van niet langgeleden ouderpaar leidde school helemaal klein detok binnen, en door onmerkbaare 11 jaren oud dit detki werd afgestudeerdeen, fantastische Youngsters en meisjes. Tref aan, hoeveel vandaag vermaak en turbulence in de ogen van uw ouderpaar!

Geachte ouderpaar, wij spreken jullie grote dank voor uw liefde en geduld, voor uw wijsheid en zorg aan. Geluk naar jullie, van de gezondheid. Jullie hebben voorafgaand aan anders zo veel goed, van aard ertoe doet, en belangrijkste, om naar svom kinderen waardige prestigieuze onderrichting te schenken!

TOST: En volgende bokal, geachte vrienden, wij brengen voor de ouderpaar op! (Klept gezang Igorya I. - "Ouderpaar ..."

DISKOTEKA: (1-yi pauze).

 1. Beekje;
 2. Parovozik;
 3. "Lint'en;
 4. De competitie is van de kostumen.
 5. Wedstrijd met verbondene ogen (jongens zullen meisjes met betrekking tot kuifen leren, meisjes zullen met betrekking tot neus) aanleren.

2 zastole:

T:

 1. Woord voor de felicitatie naar principieel. - Ik bied aan oppepper bokaly en vypit voor naputstvennye de woorden van principieel aan.

 2. En door nu vriendelijk handgeklap laten wij begroeten kdassnogo de top uitvoerend van onze afgestudeerdeen, de docenten van Het russisch en literaturen -................. .

Geacht.................! Overheen vele jaren oud jullie onze afgestudeerdeen treinden, bijgaand alle de syly, kennissen, deskundigheden, de intellect, studeerden diverse leven premudrostyam, geaccepteerde erin examens, en nu wij samen met afgestudeerdeen wij toewensen jullie moeten accepteren examen is een examen met betrekking tot Russisch en literatuur. Wij naar jullie offreren vragen van het hoofdstuk van Het russisch: Naar jullie is in de vooruitzicht om woorden molodezhnogo slenga op gebruikelijke taal te vertalen.

 Wat met betrekking tot uw mening middelbare woorden:

 • Grootmoeders - geld;
 • Marktplaats is een conversatie;
 • 100 pudov - 100%;
 • Rzhat - om te lachen;
 • Klassno - groot;
 • Tusovatsya - om in te zamelen;
 • Prikinutyi - bijster goedgekleed;
 • Doos, vidak - televizor;
 • Komp - computer.

Leidinggevend: (behandeling naar klassnomu hoofd) Wij naar jullie stellen "uitstekend", en woord voor de felicitatie van onze afgestudeerdeen in!

Tost: Voor de woorden van Klassnogo hoofd.

De eed van de afgestudeerdeen!

Leidinggevend: Woord naar de ouderpaar voor de felicitatie!

DISKOTEKA

Wedstrijden:

 1. Tsygane (kostumen);
 2. "Santimetr";
 3. Superpriz van klassnogo leiden;
 4. In aanblijven avond komt klassikale "Fabriek" (kostumen);
 5. Wit dansen:
 6. Dansen met het gelul;
 7. Kazaki (kostumen);
 8. De dansen van de naties van de wereld

In de pauze tussen danst "Versnapering pereryvchik"


3. Completerend van de avond - snuiters staan in de cirkel op, nemen naar hand ontstokene kaarsstandaard mee en spreken wensen de odnoklassnikam!

 
 
 

© 2006-2010 "Ctsenarii vieringen"