23 Februari


Het scenario van prazdnichnogo avond, gewijd aan De dag van beschermer Otechestva

De boel van deelnemers - 15-30 persoon. Tijdsduur - 3-6 ch.

Materieel garanderend

 • Schenkingen zijn voor mannen.
 • Ugoshchenie.
 • Essentieel voor de wedstrijden en competities.
 • Prijzen.

De afmeting plan

 1. Felicitatie, de overhandigend-in van de schenkingen.
 2. Banket.
 3. Burlesque testen "Die die" bestaan.
 4. De competities van mannen presenteren,
 5. Competitie "Oorlog polov".

1. Felicitatie, de overhandigend-in van de schenkingen

Viering begint van de overhandigend-in van de schenkingen naar mannen en welgefeliciteerd. Het is het is aanbevelenswaardig, om felicitatie was niet ook zatyanutym en hoogwaardigheidsbekleder. Better het om in stikhotvornoi te executeren of gezangen om te formeren. In de voorkeur in de felicitatie poimenno om allen man op te roepen en om omstreeks hem meerdere prettige woorden te zeggen.

Gegevens daarover, hoe om te kiezen en om schenking te overhandigen, kunnen worden in gl gevonden. 5.

2. Banket

Na de felicitatie alles zitten omlaag voor de tafel. In componerende de menu met het dit uitdraaien op uitzicht van de viering het is aanbevelenswaardig te nemen in de smaakvermogens verantwoorden van mannen en beperken zich niet naar de versnapering en vruchten, en om ergens toe elk meer znachimoe te koken.

3. Burlesque testen "Die die bestaan"

Als vermaak achter de tafel kan worden geoffreerd mannen burlesque testen. Voor dough op de kaarten worden diverse erfenissen uitgeschreven, en dan iedere man niet lijkend sleept erbuit zichzelf een kaart. De voorbeelden van de inscripties op de kaarten worden in aanvullende materielen gepresenteerd.

Anderse interesnee wil niet eenvoudig om inscripties te maken, en om erbuit van de dagbladen en nakleit schilderstuken, naar overeenkomstige inscripties te snijden.

Tijdens de toebereiding van de kaarten noodzakelijk te zijn geducht korrektnymi en om op te letten, om bekokstoofde inscripties niet zadeli nis verdisste en niemand affronteerde niet.

4. De competities van mannen presenteren

Door andere vermaak, respectievelijk-eigenen zich naar de onderwerp viering toe, kan competitie tussen mannen op de erfenis best worden. Tussen gewillig poborotsya voor deze erfenis worden navolging de competities gedraagd.

Metkost

Voor de competitie op metkost better van allemaal om wedstrijd "Figuuraad'en - van de fabriek aanmaak te benutten.

Elk meere eenvoudige variant - van de afstand 3-5 m metat markery of flomastery (met opene pet) in richt op schilderde op het werkblad van papieren geplakt op de muur. De meeste metkii deelnemer wint prizovoe ochko.

Teken moet worden voor risovaniya slechts met betrekking tot krant, dan ongedwongen het voetspooren zonder de moeilijkheid wil smyt animo benoemd.

Best tost

Leidend brengt bij deelnemers welk aan, zonder de twijfel, eigentijds man moet in staat zijn correct om te drinken. Echter taak van de competitie niet in die, om vypit meer andere, en in die, om te maken dit de meest elegant.

Volgende iedere deelnemer wint riumku met sterke drankje. Konkursanty in de zwenken slaken tosty en vypivaiut soderzhimoe riumki. Dat, die zal opdracht better alle, winsten prizovoe ochko volbrengen.

Best compliment

Omdat eigentijds man moet galantnym zijn en te zijn in staat om benadering naar vrouwelijk hart, in deze competitie deelnemers sorevnuiutsya in de uitspraak van de complimenten naar fantastische seks te vinden.

Dat, wiens complimenteren elk meere andere zal vrouwen, winsten prizovoe ochko verkiezen.

De meest sterk

In deze competitie leidend ontdekt van lege dozen en huik vestigt op inner doos als dit wordt op de schilderstuk gemerkt.

Taak konkursantov - raspliushchit beide doos scheidt op een mep. (Opdracht welk op eerst uitzicht het schijnt zeer eenvoudig, van eerst tijdperk praktisch impracticable.)

Prizovoe ochko winsten die konkursant, die, kan dit maken, of die, die de pogingen zullen simpatiiu publiek winnen.

Deelnemer, van nabravshii meer alle prizovykh bril, winsten burlesque diploma of kartonnene penning met de erfenis "Eigentijds man". Het is tevens, naar de overwinnaar kan worden schenking "jentlmenskii pakket" (suvenirnuiu butylochku alcoholverslaafde, shokoladku en t afgegeven. P.).

 

5. Competitie "Oorlog polov"

Als niet naar maar mannen, maar ook vrouwen hadden mogelijkheid om actieve deelneming aan viering te accepteren, wordt meerdere competities, bij wie bevelen van mannen en vrouwen sorevnuiutsya met elkaar gedraagd.

De toespraak snelheid

Voor de competitie worden gedeputeerdeen van ieder bevel veroorzaakt. Door hem wordt gesuggereerd voor 30 met uit te spreken op welke wijze het is mogelijke de ruimere boel van elk woorden. Bevel, gedeputeerde welk zal meer van de woorden, winsten prizovoe ochko uitspreken.

Voor de competitie noodzakelijk om meerdere inspecteurs beschouwende proiznosimye woorden te benoemen.

Afstand broska

Van ieder bevel wordt met betrekking tot ene gedeputeerde veroorzaakt. Hun taak - hoe kan worden verder igralnuiu kaart gekeild. Is mogelijk, om deelnemers meerdere pogingen te laten. Als niet naar putat gekeilde kaarten, kunnen worden voorgesteld een van deelnemers moeten rood masti, en andere - zwart keilen.

Bevel, gedeputeerde welk zabrosit kaart nader (in meerdere pogingen wordt best van broskov), winsten prizovoe ochko gegolden.

Peretantsui

Van ieder bevel wordt anders met betrekking tot ene gedeputeerde veroorzaakt. Hun taak - om de meeste roman en arresterende dans te voltrekken. Whereat de tempo van de muziek alsmaar wijzigingen.

Bevel, gedeputeerde welk zal beste dans, winsten prizovoe ochko voltrekken.

Kennissen - macht

In deze competitie delen alle spelers van de bevelen mee. Leidend afwisselend toewijst vragen te beveelt. Whereat naar het bevel van vrouwen worden manspersoon vragen, naar en het bevel van mannen - vrouwelijk toegewezen. De voorbeelden van de vragen worden in aanvullende materielen gepresenteerd.

Want alle correct beantwoorden aan bevel winsten prizovoe ochko.

Bevel, nabravshaya de ruimere boel van de bril, wint prijs (koek of de fles van de champagne).

In de viering beeindiging kan worden anderse meerdere wedstrijden uitgevoerd, nummers welk worden in de adresboek van vermaken gepresenteerd.


Aanvullende materielen

Shutochnyitest'Kto die bestaan"

De voorbeelden van de inscripties:

 1. Verstandelijke persoon.
 2. Kazakova.
 3. Sexueel reus.
 4. Ideale echtgenoot.
 5. Geheime agent.
 6. De meest sterk.
 7. Extrasens.
 8. Mag en goochelaar.
 9. Kapitein.
 10. Povelitel.
 11. Erudite.
 12. De meest temperamentnyi.
 13. Best boets.
 14. De meest gewiekst.
 15. Deskundige mankeert in.

Konkurs'ănaniya-macht"

De voorbeelden van de vragen voor vrouwen:

 1. Component wat is carburetor? (van De motor)
 2. Met betrekking tot chemu kan kunn worden "pyrom" geslagen? (Met betrekking tot bal)
 3. Kapotjas op het automobiel bevindt zich vooraan of in back van? (Zijn voorafgaand)
 4. Wat zodanig bullit? (Penalti in hockey)
 5. In wat richting in het werk piloi wordt macht gehecht: Naar zichzelf of van ons? (Van ons)
 6. Naar Bratia Storm stuk in amerikaans voetbal of in hockey? (In hockey)
 7. Waar verstreken van chempionat wereld met betrekking tot het amerikaanse voetbal 2002 jaar? (IN De japan)
 8. De aanmaak van wat firma hebb insigne in de vorm van "galochki"? (Nike)

De voorbeelden van de vragen voor mannen:

 1. Zachem vrouwen dribbelen op porvannye kolgotki vernis voor nogtei? (Als niet pijl te reed op porvannykh kolgotkakh.
 2. In vdevanii zeenen in igolku die moeten onroerend zijn: Igolka of zeen? (Igolka)
 3. Wat zodanig melirovanie? (Schilderstuk losse pryadok haren)
 4. Voor wat vrouw kan ponadobitsya aceton? (Smyt oude vernis met nogtei)
 5. Hoe noemen klein cabas, bij wie worden thema's opgeslagen, noodzakelijk om te maken makiyazh? (Kosmetichka)
 6. Steek gist in pesochnoe dough? (Nr)
 7. Noodzakelijk hetzij smyvat verf met de haren na hen okrashivaniya? (Ja)
 8. Met het dit uitdraaien op uitzicht werkwijze kan gebruikte schoensmeer, room, mechanische apparaten, laser apparata zijn. Wat dit voor verwerken? (Depilation is).

Kandidatenlijsten

Alle competities en competities noodzakelijk om zo zich te gedragen, als niet te ergerden zich en beledigd. Het is stuk beter om overwinning juist voorbije meerdere deelnemers te bekennen en te overhandigen prijzen op welke wijze het is mogelijk naar groter aantal konkursantov.

 
 
 

© 2006-2010 "Ctsenarii vieringen"