Tantsevalnyi avond


Avond van danst en recreatie voor ruim team

Dit scenario is mogelijk om in ordenend van de vieringen in banketnom de hal van de firma te benutten of pachtte nachtclub.

De boel van deelnemers - 50-100 persoon. Tijdsduur - 4-7 ch.

Materieel garanderend

 • Ugoshchenie (is mogelijk om sandwichen te begrenzen, vruchten en diverse drankjes tafel in de vorm van fursheta) geregeld.
 • Prijzen.
 • Muzikaal bijbehorend.
 • Benodigdheid is voor de competities.

De afmeting plan

 1. De vlakkende beginneling is.
 2. Competitie op het best tantsevalnuiu tweetal.
 3. Veiling "Kat in de tas".
 4. Tantsevalnye vermaken.
 5. Vermaken zijn "Halte, muziek".
 6. Competities "Op de boord van".
 7. Toebedelingen.

1. De vlakkende beginneling

Op de beginnende avonden noodzakelijk voor te stellen vermaken welk zal prishedshikh op de viering paren en zal overeenkomstig animo maken.

Kan worden, bijvoorbeeld, zodanig wedstrijd uitgevoerd:

Helemaal in ons oren bestaan

Spelers worden in de cirkel. Leidend spreekt: "Helemaal in ons hands" bestaan. Volgende iedere deelnemer neemt haar buur aan de rechterzijde voor hand liet, en met outcries "Helemaal in ons bestaan hands" spelers verhuizen met betrekking tot cirkel, poosje zal niet compleet verloop maken. Volgend leidend spreekt: "Helemaal in ons bestaan van de nek", en wedstrijd wordt herhaald, maar nu deelnemers haar juiste buur houden voor de nek. Verderop leidend somt de diverse delen van lichaam op, en spelers worden met betrekking tot cirkel, priderzhivaya voor de termed deel van de buur aan de rechterzijde en kricha of napevaya verhaald: "Helemaal in ons bestaan..."

De opgesommene delen van lichaam zijn aangewezen op de hersenschim leidinggevende en graad raskovannosti spelers. Het is bijvoorbeeld, kan worden navolging de delen van lichaam opgesommen: Hands (in tweeen juist en liet), taliya, nek, schouder, oren (in tweeen juist en lieten), elleboogen, kuifen, neus, borst.

2. Competitie op het best tantsevalnuiu tweetal

Waarna, hoe publika razogreetsya, kan worden competitie op het best tantsevalnuiu tweetal verklaard.

Blob

Spelers dansen in de dampen naar de voet partnershi wordt speelbal ballon gegrendeld. Het doel van de compagnon - uberech blob de partnershi en naar prong vreemd blobs. Whereat dampen moeten continueren om te dansen. Laatst tweetal weerhoudend blob, wordt verklaard overwinnend en prijs wint.

Tijdens de wedstrijd kan worden geproduceerd navordering naar deelnemers - hun dans moet naar klinkende muziek rijmen. Whereat muziek alle langs de wijzigingen.

Dansen op ldine

Naar ieder tweetal van deelnemers steekt krant vooruit. Zij moeten zo dansen, om geen der leden niet gekomen op de seks buiten de krant. Met betrekking tot ieder signaal leidinggevende krant vormt hand-en-half en dans continueert. Muziek alle langs de wijzigingen. Als die-of van de leden ging van de krant tijdens de dans - van de wasem vybyvaet van de competitie los. Gebleven in de wasem wedstrijd prijs wint.

Oorspronkelijkheid

Deelnemers in de dampen dans beneden de muziek. Whereat muziek alsmaar wijzigingen. Publiek begroting dansend en kiezen beste dampen welk wordt overwinning in de competitie verleend.

3. Veiling "Kat in de tas"

In de pauze tussen danst kan worden veiling "vtemnuiu" uitgevoerd. Leidinggevende spektakels deelnemers loty, zavernutye in upakovochnuiu krant, om was onbegrijpelijk die er daarbinnen. Om razzadorit publiku, leidend burlesque vormen meldingen wijzend van deze onderwerp.

In de veiling zijn gebruikt aanwezig geld, whereat aanvankelijke prijs alle lotov tamelijk laag. Deelnemer stellende grotste prijs voor de onderwerp, koopt het af.

Voor overhandigend-in naar nieuwe eigenere onderwerp afwikkelen, om te bevredigen nieuwsgierigheid publiki.

Het is het is aanbevelenswaardig om onderhoudend en waard loty te alterneren die om gejaagdheid publiki op te brengen. Voorbeelden van lotov en aanspraken ernaar worden in aanvullende materielen gepresenteerd

4. Tantsevalnye vermaken

Voor een wijziging kan nu zijn en opnieuw kwam in gebruikelijke dansen volgende ludieke eerste beginselen binnen:

Zmeika

Deelnemers berutsya voor het hands en door pristavnymi trees verhuizing met betrekking tot hal. Wanneer naar zmeike zal het tamelijk groot aantal van deelnemers affilieren, "hoofd zmeiki" (eerst persoon kostend in de ketting) begint zakruchivat ketting met betrekking tot spiraal. Daardoor zmeika het blijkt svernutoi door de beugels, begon zmeiki - amidmost van de beugels, vanwaar, niet rastsepiv ketting, het is onmogelijk vybratsya. Wedstrijd beeindigt vrolijk rasputyvaniem van de beugels.

Dozen

Naar de ceintuur van deelnemers wordt zeen, waarover van krepitsya spichechnyi dozen gegrendeld.

Alle deelnemers dansen beneden snelle muziek, op gelijke tijdperk proberend te komen op de dozen te concurreert en om van de dozen te verdedigen. Dat deelnemer, op welk obryvaetsya zeen met korobkom, vybyvaet van de wedstrijd.

Deelnemers weerhoudende de dozen naar het eind van de dans, worden door de overwinnaaren verklaard.

Natuurlijke selectie

Deelnemers worden in de cirkel en dans. Tijdens dansen zij overdracht bij elkaar onderwerp (sinaasappel of kleine speelbal ballon). Plotseling verbleef muziek wordt geinterrumpeerd, en die, op kogo in het hands van de onderwerp, vybyvaet van de cirkel. Toen muziek stukken opnieuw, en dans continueert. Gebleven in de cirkel deelnemer prijs wint.

Het is het is aanbevelenswaardig naar beguile in deze wedstrijd alle heden. Aanvankelijk muzikale pauzes tamelijk ruimer, toen hiaaten tussen de muziek schakelende vermindering.

Parovozik

Deelnemers worden vriend voor andere parovozikom en "gaan" met betrekking tot hal tussen andere dansend. "Parovozik" beginnen dvoe-troe deelnemers, beten door gebetene ernaar groeien andere dansend.

"mak, kakya"

Deelnemers worden in de cirkel. Dansend in de zwenken merken diverse moties welk herhalen andere deelnemers kostend in de cirkel.

"Erop gaan in de cirkel uit"

Deelnemers dansen in de cirkel. Een van deelnemers komt in het centrum van de cirkel uit en begint om te dansen. Na een poosje het gelijkheden in het centrum van de cirkel van andere deelnemer, en zelve bezet het plaats.

5. Vermaken "Stopen, muziek"

Om deelnemers hadden mogelijkheid om van de dansen te houden rust en luide muziek, nu en opnieuw worden beslecht kleine pauzes welk kunnen worden diverse wedstrijden en vermaken ingevuld.

De aantallen van wedstrijden, geschikt voor deze viering, treffen in de adresboek van vermaken aan.

6. Competities "Op de boord van"

Nader naar de avond beeindigen kan worden publike meerdere elk meere pikantnykh vermaken voorgesteld. Niettemin in hun organisatie en de keuze van deelnemers noodzakelijk om toestand te controleren, om gelijkaardige vermaken veroorzaakten niet van vijandige gewaarwordingen op enkel gasten (vooral van de opofferingen van deze wedstrijden). Het is tevens, in gelijkaardige wedstrijden competitie moet worden voor tamelijk interessante en beduidende prijs gedraagd.

Toegeefl zijnen voor kleren

Op de scene worden meerdere de meest dapper gewillig veroorzaakt. Voor allen van konkursantov wordt stoel ingestellen. Leidinggevende aanbod konkursantam beneden de muziek, door het alles ene voorlopig, om elk deel van kleren (of vykladyvat enkel onderwerp van de broekzak) af te doen. Deelnemer die met betrekking tot elk aanleiding kun niet niets met ons losbranden, vybyvaet van de competitie. Gebleven in de wedstrijd prijs wint.

Fetishism

Leidinggevende oorzaken 5-zeven gewillig. Zij winnen opdracht om leidinggevende meerdere thema's te apporteren. Die van konkursantov, die eerdere andere zal opdracht uitkrijgen, prijs wint.

Naar impart eroticheskii schaduwen hieraan vrolijk kinderspel kan de bijzondere compositie van de lijst van de thema's. Het is bijvoorbeeld, in deze lijst kan worden elk kleren gevormd, aanvraag om onderwerp begonnen op bepaalde brief, decoraties en knapheid cultuur te apporteren. De taak van deelnemers niet aan vinden deze thema's maar ook om de logementhouder van van node door hem laars, hemden van of mobieltje voor keer rasstatsya ermee te overreden.

Mannelijke competitie

In deze competitie delen maar mannen mee. Allen van hen wint fles ingevuld water, en stakan. Taak konkursantov - fles tussen voeten bemachtigd, zonder de behulp van het hands om stakan kostend op de verdieping te dempen. Dat, die snellere en akkuratnee andere zal deze opdracht uitkrijgen, prijs wint.

Bommenwerpers

Voor de wedstrijd noodzakelijk twee-drietal glas zandplaaten en coinage (het is aanbevelenswaardige zagotovit kleine wijziging vooraf, niet hinkelen op wat deelnemers zullen zijn zelve) vinden.

Gewillig te assisteren in de competitie delen op twee-drie bevelen in. Ieder bevel winsten naar het glas zandplaat en het gelijkaardige aantal van geldstukken (niet minder drietal per deelnemer).

Leidinggevend tekent het geslacht van begin aan, op een afstand 5 m waarvan worden zandplaaten ingestellen. De taak van deelnemers - om monetku tussen bedrami vast te grijpen, om tot toe de zandplaaten door te brengen en zonder de behulp van het hands om monetku in de zandplaat te verzaken. Bevel welk zabrosila in de zandplaat van meere alle geldstukken, prijs wint.

7. Toebedelingen

Om avond better alle door de toebedeling van deelnemers in diverse nominatsiyakh, bijvoorbeeld zodanig te bewerken:

 1. De meeste unresting danser.
 2. De meeste snelle danser.
 3. De meeste roman tantsevalnoe motie.
 4. De meeste handelbaare dans.
 5. De meest incendiary dansen.
 6. Best tantsevalnaya technologie.
 7. De meeste vindingrijke danser.
 8. De meeste vernuftige danser.

Aanvullende materielen

Veiling "Kat in de tas"

Voorbeelden van lotov en eist:

 1. Zonder het het naar ons zal niet in de vermaak elk zastole. (Zout)
 2. Iets is kleverig. (Snoepje "chupa-chups' of snoepje, verpakte in ruimere doos)
 3. Kleine die kan ruimere een of anders worden. (Speelbal ballon)
 4. Onderwerp is, noodzakelijk voor zakenman. (Opmerking-boek)
 5. Onderwerp voor die, die verlangt om de voetspoor te laten. (Pakket kleur melkov)
 6. Koude, brink, lang... (De fles van de champagne)
 7. Onvervreemdbare bijvoeglijke bepaling tsivilizovannoi leven. (De kadet van tualetnoi krant)
 8. Nedolgaya vermaak. (De doos van shokoladnykh snoepjes)
 9. Training simulator voor die, die verlangt te beheersen om minu in slechte wedstrijd te vergoeden. (Citroen)
 10. Schenking is van Afrika. (Ananas of kokosnoot)

Kandidatenlijsten

In ordenend van de avond noodzakelijk om zich te herinneren die vele mensen kwamen hier potantsevat. Daarvandaan niet aanbevolene presyshchat avond diverse competities en wedstrijden, tamelijk zullen 3-5 vermaken kiezen van suggereerden door de lijst.

Better alles om wedstrijd in de tijdvakken van de recessie van de uitbundigheid dansend te presenteren, wanneer enkel deelnemers beginnen om of ustaiut van de dansen te missen.

 
 
 

© 2006-2010 "Ctsenarii vieringen"