Vrolijk galopom met betrekking tot naar het oosten goroskopam


Scenario koporativnoi vecherinki met betrekking tot elk beweegreden

Leidinggevend. Het is goedemiddag, geachte vrienden! Hoewel, niet. Vandaag ik wil om jullie meerdere anders zo toe te passen op. Ik hoop, jullie zullen waarom begrijpen.

Ik ben gelukkig om in deze hal te groeten:

 • Aardende Krys en edele Stiers,
 • Energieke Tijgers en ingetogene Konijnen,
 • Vezdesushchikh Draaken en wijse Slangen,
 • Ambitieuze Paarden en leesbaare Geiten,
 • Neposedlivykh apen en onbevreesde Petukhov,
 • Trouwe Honden en dobroserdechnykh Mannetjesvarkens.

Is akkoord gaan naar het oosten goroskopu, jaarlijkse verloven onder wordt dit of dat beest kennismaakt. En persoon stond in bepaald jaar door, is imparted door enkel eigenschappen van de beschikking naar het oosten van-goroskopnogo de "logementhouder van "JAAR.

 • Van steklyashek de meest verschillend
  Houdt kaleidoskop in,
  Hoeveel dierlijk verschillend
  Stileer goroskop?
  Wat hier toe eraan denken om en om te proberen -
  Alle wij weten, hen ... (Twaalf.)

Naar mij niet terpitsya om, aan te treffen wat symbolen van naar het oosten 12-jaarlijkse cyclus sobralis vandaag in deze hal. Ik naar de kennis maak met en om, die aan te leren


In wat jaar werd bevallen van. En van wat jaar wij willen kennis beginnen, naar jullie zullen mijn puzzel aandrijven.

HET Jaar VAN DE HOND

 • Leidinggevend. Dit symbool zal alle manier van leren:
  Bast op de kettingen ... (Hond.)

Per annum Honden rozhdaiutsya zeer gegrond en trouwe mensen. Zij staan voor door arrowy tong bekend en altijd kosten voor de rechtvaardigheid. Zo, die werd per annum Hond bevallen van, inroepen jullie moeten naar me doorbrengen ...

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum Honden bevallen van. Muzikaal thema "Canine vals".

De vermaak 'van "Sobachi geslacht"

Leidinggevend. Hond - hoewel zelfs de meest gewoonlijk, maar ook uniek voor ons beest. Omdat niet waarschijnlijke die van de gedeputeerdeen van fauna kan worden door de zo diversified pakket van de broodwinningen geroemd. Ik werd, niet geconditioneerd omdat hond ze niet enkel storozh en beschermer.

Laten wij aaneen willen verwonderen ons door de varieteit van "sobachikh" broodwinningen afgerekend met het dit draaien op uitzicht specifieke sobachi geslachten uit.

Leidinggevende alle deelnemers van de competitie vystraivaet in de sherengu.

Leidinggevend. Begin met eerst deelnemer, allen van jullie noemt een van gewetene "sobachikh" broodwinningen vervaardiging whereat stap voorwaarts. Als op mijn rekening tot toe "drie" nieuwe versie sobachei activiteit niet prozvuchit, deelnemer vertoeft op de plaats. Overwint dat deelnemer, naar welk om van de baiters in het dit niet naar eenvoudig geslacht losgegaan. Het is overigens, herinneren zich, worden herhaald het is onmogelijk. Naar jullie alle begrijpelijke, geachte deelnemers zabega?...

Competitie Wordt gedraagd: Deelnemers noemen "sobachiu" broodwinning en stap voorwaarts maken; Die kun niet in zijn zwenk - kosten op de plaats beantwoorden. Als na derd-vierde zakhoda jullie hebben werd vastgesteld leider is een wedstrijd beeindigt. Als leiders twee-drietal, tussen hen wordt blits-ondervraging gedraagd: Leidend vraag vraagt, die erop eerst en overwinnaar bestaan.

Leidinggevend. In ons geboren welbepaalde overwinnaar tussen word per annum Honden. Wij feliciteren en toebedeling ...

Naar de overwinnaar wordt prijs en "cachet" - vizitka met de afbeelding van de hond overhandigd. Naar het overblijfsel van de deelnemers wordt uteshitelnye prijzen - snoepjes Mu-mu overhandigd.

Vragen voor blitsa:

 • Nuanceert hond van de kleur? (Niet.)
 • Wat maakt op hond de rol van de warmtemeter waar? (Neus.)
 • Hoe heet de beta, van de les honden? (Kinologiya.)

HET Jaar VAN DE ZWIJN

 • Leidinggevend. Dit symbool is andere niet slechter.
  Het niet glup, willen zeggen naar jullie I,
  Slechts hier is valyatsya in de plas
  Liefhebt vette ... (Varken.)

Rytsarskii beschikking prisushch doorgestaan per annum Zwijnen. Ze is begaafd en nauwgezet tot toe bovenmatig, meerdere naief en argeloos. En ik nodig toe benadering naar mij uit die, die werd bevallen van namelijk in deze jaar is een jaar van Varken.

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum Zwijnen bevallen van. Muzikaal thema "Drietal porosenka".

'De van vermaak Kenen in svine-kopilke toe"

Leidinggevend. wetan Niet waarom, maar namelijk dit onderhoudende en zoete beest werd olitsetvoreniem monetair nakopitelstva. Waarom?... Omdat eerst kopilkoi voor de geldstukken werd farforovyi porosenok.

Mijngang in het hands van varken-kopilka met de bepaalde boel van de geldstukken samenstellende nekuiu hoeveelheid. En wat hier belopen, naar jullie en noodzakelijk dogadatsya. Boekend kopilku af geeft hand aan, met betrekking tot zvonu geldstukken proberen om erin hoeveelheid van het geld vast te stellen ...

De deelnemers van de wedstrijd in de zwenken nemen naar hand varken-kopilku mee en met betrekking tot zvonu geldstukken proberen ugadat hoeveelheid zijn soderzhimogo. Tijdens de competitie klept muzikaal thema "Drietal porosenka". Toen deelnemers de varianten noemen, zal die ugadaet of de meest dicht te corrigeren antwoorden - overwinnaar. Als overwinnaar zal van niet zich ontpoppen, voor hen wordt blits-ondervraging gedraagd.

Leidinggevend. Ik feliciteer, uw antwoord was de meest exact. Onze felicitaties en prijzen voor jullie ...

Naar de overwinnaar wordt prijs en "cachet", het overblijfsel van de - uteshitelnye prijzen - pyatachki (pyatirublevye geldstukken) overhandigd.

Vragen voor blitsa:

 • Hoe baby noemen met svinskim beschikking? (Porosenok.)
 • Wat zodanig svinskaya prosloika? (Koek ijsje aan.)
 • Hoe heet het evenement, augmentative beastliness? (Oporos.)

Jaar KRYSY

Leidinggevend. Gebit afschuwelijke, staart kaal,

Beneden seksen skrebetsya ... (Krysa.)

Krysa geboren word onder wordt sharma en agressie kennismaakt. Ze is zuinig, maar overvloedig met die, kogo liefdes. Die werd per annum Krysy bevallen van, doorgaans, welvaren en de een verkrijgen. En deze aardende mensen wij en zouden willen litsezret namelijk nu ...

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum Krysy bevallen van. Muzikaal thema "Myshinyi koning".

"Doskazhi "myshinuiu" gezegde"

Leidinggevend. Krysy en muizen - niet zeer populair thema want profaneren conversaties en conversaties. Maar hoeveel van de gezegden en bywords is gewijde aan namelijk deze grijse en dlinnokhvostym de gedeputeerdeen van fauna.

Naar jullie, geachte gedeputeerdeen krysino-myshinogo goroskopa, is in de vooruitzicht om door de kennis van mondelinge populaire kunst te glinsteren. Allen van jullie ik offreer met betrekking tot een gezegde, maar erin niet "krysinogo" khvostika, van namelijk zijn eind. Naar jullie noodzakelijk om dit khvostik te vernemen.

Naar leidinggevende zachityvaet iedere deelnemer "myshinuiu" gezegde, en deelnemer moet zijn eind. Die niet krijgt opdracht - vybyvaet van de wedstrijd uit. Wedstrijd wordt tot toe de opsporing van de overwinnaar gedraagd.

 • Nadulsya, op welke wijze bangerd ... (op krupu.)
 • Zou brood, en zijnen ... (muizen zullen.)
 • Is kleine muis, ja ... (tand oster.)
 • En muis in het nerts ... (korst sleept.)
 • Muis glozhet die ... (kan.)
 • Alle met betrekking tot konijnenholen welk muizen ... (met betrekking tot openingen.)
 • Ruim voorzien van geld, hoe ... (muis in krupakh.)
 • Muis in de mand welk ... (voevoda in de stad.)
 • Kat slaapt, en ... (muizen gaat.)
 • Naar de kat van de speelbal, en ... (naar de muis van scheuren.)
 • Muis in de barak ... (zal niet diepvriezen.)
 • Het betaamt niet en ... (muizen moeten opvangen.)
 • Grozit muis naar kat, ja ... (van wroeten.)
 • Muis kopnoi ... (niet zadavit.)

Als overwinnaaren het blijkt meer dan - wordt blits-ondervraging gedraagd.

Vragen voor blitsa:

 • Hoe heet het gezin, waartegen hetee houden krysy stand? (Myshinye.)
 • Wat eerst overgave krysy indien gevaren? (Schip.)
 • In kogo transformeerde krysu in de geest-relaas pro Zolushku? (In kuchera.)

Overwinnaar wordt door de prijs en "cachet" toegekennen. Verliezende winst uteshitelnye prijzen - plavlenye syrki.


HET Jaar VAN DE STIER

 • Leidinggevend. Neobuzdan het en dik,
  Symbool antlered - het ... (Stier.)

"Stier's worden gebesproken, maar in de minuten van de woede weten niet van de landsgrenzen, en evenmin voor welk niet geheim welk Stier - gegrond rabotyaga.

Ik vraag om naar mij te naderen die, die werd per annum Stier bevallen van ...

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum Stier bevallen van. Muzikaal thema is "drieendertig koeien'en.

Vermaak "Antlered koltsebros"

Leidinggevend. Namelijk zijn toeteren en onderwerp ustrasheniya, en onderwerp voor nasmeshek ... Vandaag voor jullie van de toeter zullen de tref onderwerp worden. Rol van bychikh toeteren in ons zullen twee flessen met "facetious" drankje volbrengen. Jullie hebben bestaan slechts drie pogingen om "okaltsevat" maar liefst een van toeteren. Opdracht zodanig: Nabrosit op "de toeter", en als naar welk en wil is gelukkige en twee, tenminste een beugel ...

Competitie Wordt gedraagd: Naar deelnemers wordt overhandigd drietal galmt welk noodzakelijk zabrosit van afstand stellen op de fles in. Op kogo dit wordt better alle gekregen, wordt door de overwinnaar. Als overwinnaar van niet - blits-ondervraging.

Vragen voor blitsa:

 • Campagne met betrekking tot zagotovke provenders voor burenok? (Senokos.)
 • De gezondheid standaard? (Stier.)
 • Canned etenswaar voor stiers en koeienen? (Silos.)

Naar de overwinnaar prijs en 'cachet wordt overhandigd. Verliezende uteshitelnye prijzen - de brochures 'van De toeter en kopyta".


HET Jaar VAN DE TIJGER

 • Leidinggevend. Het gebaard, volosatyi,
  En de amateur van verschillende wedstrijden,
  Niet kotenok brindled,
  Eigentijds khishchnyi ... (Tijger.)

Zo, en Tijger. Dit symbool van de persoon van ongewoone handelingen en buitengewoone voorland. Het is moeilijk om het magicheskoi en magneticheskoi macht te weer stellen zich te tegen. Natuurlijke mogendheid zal naar hem voordelen voor de velen een of anders uitlenen. Namelijk zodanig nodig mensen ik hier toe me uit ...

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum Tijger bevallen van. Muzikaal thema "Ap! En tijgers op de voeten mijn gezet'en".

Vermaak "Sprong in de beugel met het vuur"

Leidinggevend. Tijgers wij kunnen in de omstandigheden van de wilde natuur, in zoological tuin en natuurlijk, in het circus treffen. Het is waar, hoe evenmin hier, in het circus, zij, tijgers voochiiu voeren actie de besstrashie - te springen in de beugel met het vuur zal niet ieder kaskader wagen. En deze opdracht ik en aanbied aan maak naar onze deelnemers waar.

Voor de beginneling arm met de beugels ...

Leidend geeft deelnemers rezinochki aan.

Leidinggevend. En nu bewapenen zich met het vuur ...

Leidinggevend hands ieder met betrekking tot Bengalen hel.

Leidinggevend. En nu aandacht, in dan zakliuchaetsya competitie voor de tijgers. Jullie, met betrekking tot mijn signaal proberen prolezt in dat beugel welk jullie hebben in het hands van het begin met het hoofd. Dan enkindle Bengalen hel. Op kogo voorop wordt Bengali ogonek aangefruit, zal overwinnaar in deze competitie worden. Als die is van niet wis in de mogelijkheden, kan deelneming aan competitie verlaten ...

Competitie Wordt gedraagd: Met betrekking tot bevelen leidinggevende deelnemers proberen te verzaken overhandigden hen rezinochku begin met het hoofd, dan enkindle overhandigde hen Bengali ogonek. De meeste gezwind bemachtigt competitie en wordt door de prijs en "cachet" bemoedigd. Naar andere deelnemers worden overhandigd pooshchritelnye prijzen - marmelad om tijger" "te vallen. Als overwinnaaren wil het bleek meerdere, voor hen wordt blits-ondervraging gedraagd.

Vragen voor blitsa:

 • Van wat film deze woorden: "Ik niet caitiff, maar ik vrees .. .'? ("Brindled zeilend".)
 • Hoe tijger riep van de geest-relaas "Maugli" op? (Sher-khan.)
 • In shkure tijger, maar van niet tijger, die het? ("Vityaz in tigrovoi shkure".)

HET Jaar VAN DE KONIJN (KOTAH)

 • Leidinggevend. Het borstelig, zeer gewiekst,
  Hij vertrouwde vooruitzicht heeft.
  Die altijd wortel kauwt?
  Ok, natuurlijk - het ... (Konijn.)

Konijn liefhebt samenleving, en samenleving liefhebt het. Het is hereto, mensen, rodivshiesya per annum Konijn bookish en besprak. Als in de hal de gedeputeerdeen bestaan van het jaar van De konijn of Kotah, vragen om naar me uit te gaan erop ...

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum Konijn bevallen van. Muzikaal thema is "En naar ons alle gelijk.

'De van De gezang vermaak omstreeks de konijnen en katten"

Leidinggevend. De bijvoeglijke bepaling van alle konijnen en konijnen, deze hun oren. De eigenaar van zodanig oren, de eigenaar van unieke befaamdheid. Ik hoop en jullie hebben, de geachte gedeputeerdeen van dit symbool met de befaamdheid alles is teder, ik heb in het licht van, met muzikale befaamdheid.

Zo, naar jullie noodzakelijk om te herdenken en spet lijn vanwaar gezang, staat bij of konijn, of konijn, of kat. Die meerdere zameshkaetsya, uvy, zal deze competitie verlaten ...

Wordt competitie met betrekking tot grondbeginsel "koltsovki" gedraagd: Allen van deelnemers zingt noodzakelijke gezangen lijn, die in zijn zwenk niet krijgt opdracht - vybyvaet van de competitie uit. En zo wedstrijd wordt tot toe laatste deelnemer gedraagd. Naar de overwinnaar prijs en 'cachet' wordt overhandigd. Als overwinnaaren zullen twee en elk meer - voor hen wordt blits-ondervraging gedraagd. Verliezende worden overhandigd uteshitelnye prijzen zijn de zaden van de wortel.

Vragen voor blitsa:

 • Waar bewoont Zayachii eiland? (IN St.petersbourg.)
 • Het is mogelijke konijn treffen in de stad verkeer? (Ja.)
 • Wat op tsapli voorafgaand aan, en op de konijn achterop? (Brief "T.")

HET Jaar VAN DE DRAAK

 • Leidinggevend. Het met betrekking tot geest-relaasen naar ons wordt kennismaakt -
  Ognedyshashchii ... (Draak.)

Draak is ontluiken en is zuiver, op welke wijze goud. Blistaet in elk broodwinning. Dikwijls liefde, maar zelve liefdes ongewoon, maar, hoe wordt, metko gesproken. Zo, Draaken en Drakonchiki, wij wachten jullie af ...

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum Draak bevallen van. Muzikaal thema "Song Drakoshi".

Vermaak 'De lancerend van papierene Draak"

Leidinggevend. Kult Draak wordt in China en Japan nagetrokken. In deze landen door hem zijn gewijde aan vieringen, in hun eerbewijs worden carnavals gedraagd. Een van izliublennykh vermaken - de lancerend van papierene Draak, geweete te ons hoe de start is van papierene slang.

Krijgen met betrekking tot listku kranten en soorudite ervan papieren dove - van de prototype van papierene draak ...

Klept muziek. Deelnemers "maken" papieren doves - gebruikelijk samoletiki.

Leidinggevend. En verderop alle is eenvoudig: Jullie lanceren de rukotvornykh "drakonchikov", en op kogo het uletit nader alle, wordt door de competitie overwinnaar.

Wordt start "drakonchikov" gedraagd. Wiens uletel nader - overwinnaar en de eigenaar van de prijs en "cachet". Verliezende worden uteshitelnye prijzen - handleiding met betrekking tot aanmaak krant zmeev (boeken met betrekking tot origami) overhandigd. Als met de overwinnaar zal twistzieke toestand, wordt blits-ondervraging gedraagd.

Vragen voor blitsa:

 • Die is de film filmster 'Om Draak" te doden? (Stempel Zakharov.)
 • Draak in Russische geest-relaasen? (Slang Gorynych.)
 • Waar verblijven Drakonovye eilanden? (IN Afrika.)

Jaar SLANG

 • Leidinggevend. Dit symbool van mudrei mij,
  Polzaet, fluit ... (Slang.)

Slang vneshne zeer kalm, maar met betrekking tot wezenheid - hartstochtelijk natura. Zijn achting voor de wijsheid en firma zal. En de gedeputeerdeen van dit symbool en jaar ik nodig toe me uit ...

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum Slangen bevallen van. Muzikaal thema is "Papierene slang".

Vermaak "Baffling serpantin"

Leidinggevend. Door allemaal geweten karnavalnyi serpantin, ons maant naar slang. Het is overigens, zelve woord "serpanting in de vertaling van Fransen en middelen niet die andere, op welke wijze "slang".

Mijngang in het hands van meerdere kolechek serpantina, bij wie spryatan vraag. Zodra ik wil jullie geven met betrekking tot dit serpantinnomu annulet af, naar jullie noodzakelijke om vraag-puzzel te lezen en otgadat antwoorden. Eerst die zal schenken correct beantwoorden aan wij, en willen roep door de overwinnaar in deze vermaak.

Naar leidinggevende deelnemers hands met betrekking tot beugel serpantina. Deelnemers lezen vraag-puzzel en proberen otgadat correct antwoorden. De eerst eigenaar respectievelijk correct antwoorden - overwinnaar, naar hem wordt prijs en "cachet" overhandigd. Het overblijfsel respectievelijk de worden uteshitelnye prijzen - serpantin overhandigd.

Vraag-puzzel: "Ze prozvuchit van ust mudretsov, maar zijn wij zullen niet gluptsov" horen van.

Correct antwoorden: Wijsheid.

Als correct antwoorden prozvuchit op gelijke tijdperk van meerdere deelnemers - blits-ondervraging.

Vragen voor blitsa:

 • Wat zodanig serpentarii? (Pitomnik voor slangen.)
 • De meeste lange slang? (Anakonda.)
 • Hoe geroepen boa van de geest-relaas pro Maugli? (Kaa.)

HET Jaar VAN HET PAARD

 • Leidinggevend. Tsokaiut kopyta.
  Skachet door het plein
  Symbool die onderkende,
  Wat zovetsya ... (Paard.)

Mensen stonden per annum Paarden altijd populaire, monter en knap door. Zij zijn in staat wijs naar de baas geld, maar wegens fervency dikwijls raken kwijt verkreeg. Vrienden, die van jullie werd in deze jaar bevallen van? Wij roepen jullie op ludieke stek in ...

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum Paarden bevallen van. Muzikaal thema is 'Coney eiland fastidious".

Vermaak "Gesagaene mast"

Leidinggevend. Hoe heet loshadinyi het kleur?... Correct - mast. Waar anders deze term treft?... Het is echt, in igralnykh kaarten. Naar en jullie nu er zullen noodzakelijke poigrat mij in de kaarten in staat zijn.

Mijngang in het hands van koloda kaarten. Ik zijn jumble ... En hand ieder met betrekking tot een kaart.

Leidinggevende tasuet kolodu kaarten en iedere deelnemer geeft met betrekking tot kaart aan.

Leidinggevend. En nu aandacht, ik neem erbuit andere kaart van kolody welk en wil in het dit kone kozyrem ...

Leidend neemt erbuit karteren.

Leidinggevend. In het dit kone kozyr ... (Bijvoorbeeld, trefy.) Op kogo in het hands respectievelijk bestaan kozyr - verblijf in de wedstrijd. Op kogo kaart andere - vybyvaet van de wedstrijd ...

Naar welk van deelnemers dostalsya kozyr, verblijf in de wedstrijd, ander vybyvaiut van de competitie. Met betrekking tot zodanig grondbeginsel wedstrijd wordt tot toe laatste speler gedraagd. Als overwinnaar van niet - wordt blits-ondervraging gedraagd. Vybyvshim van de competitie worden uteshitelnye prijzen - gering podkovy overhandigd.

Vragen voor blits-ondervraging:

 • Hoe heet de deken voor paard? (Deken.)
 • Gewetene loshadinyi killer? (Nikotin.)
 • Loshadinoe geluk? (Podkova.)

HET Jaar VAN DE GEIT

 • Leidinggevend. Zabiyaka-egoza,
  Hier is capricious ... (Geit.)

Zo, op de bediening geslachten van Geit - zij zijn elegant, maar zeer bespraken. Beschikking capricious, door de porie - nadenkend, dromerig, godsdienstig. Geit kon de meest udachlivym van alle symbolen worden, maar naar de om haar zwartgalligheid stremt. Op welke wijze jullie dogadalis, ik uitnodig die, die werd per annum Geiten bevallen van ...

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum Geiten bevallen van. Muzikaal thema "Kwaad ovechka".

Vermaak "Op kogo meere kool"

Leidinggevend. Die hoe noch geiten, weten tolk in de kool. Omdat alle want niets spreken niet: "Startschot kozla in de kookgelegenheid tuin .. .'. Niet worden aangejaagd vrees, naar jullie helemaal het zal niet zijn van node in de myriades om kool te verslinden. Het is op het moment, toespraak zal helemaal omstreeks andere kool gaan. Wat mensen noemen door de kool?... Correct - geld. Hier is op kogo van jullie in zichzelf zullen allermeeste kool zich ontpoppen, namelijk van het geld die en zullen zijn overwinnaar ...

Competitie Wordt gedraagd: Deelnemers rekenen de nalichnost uit, otluchatsya naar de balen en plaatsen als vroeg als het is onmogelijk, het is onmogelijk om erbuit naar en vrienden-aanhangers te helpen. Op kogo grotste hoeveelheid is een overwinnaar. Ken zelve "rijke" konkursanta - prijs en "cachet" toe. Verliezende worden uteshitelnye prijzen - klein sovochki, voor kultivatsii kool in de kookgelegenheid tuin overhandigd. Als met betrekking tot toevalligheid op meerdere deelnemers pobednaya hoeveelheid zal gelijkmatig zich ontpoppen, voor hen wordt blits-ondervraging gedraagd.

Vragen voor blitsa:

 • Hoe heten molochnye zhelezy op de geit en schaap? (Drijven.)
 • De ruime kudde van de schaap? (Otara.)
 • Ovechii herder? (Chaban.)

HET Jaar VAN DE AAP

 • Leidinggevend. Zeer vzbalmoshnyi beschikking,
  Ja en die zonder de barst ...
  En vzbiraetsya op de palm
  Achter de banaan ... (Aap.)

Doorgestaan per annum apen - de geest van de samenleving wegens de humoristische opslag van de beschikking, maar voornaamst voor haar loopbaan. Brengt tijdperk roguish en geniepig, maar niet altijd door. De gedeputeerdeen van het jaar van Monkey I nodigen op algemene onderzoek uit ...

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum apen bevallen van. Muzikaal thema Chunga-changa.

Vermaak "Overdracht skorei banaan"

Leidinggevend. Hoewel mallotig verbouwen niet in ons, maar van enkel porien de bananen van stalen, chut hetzij niet door onderdaan fruktovym product. Van hun boel, maar van niet te allen tijde aard, lomyatsya alles fruktovye lavki en prilavki. Mallotig - van deze geachte lakomstvo alle apen, erover alle geweten. Daarvandaan en deze competitie wil evenmin dan andere, hoe leveren slag voor de banaan.

Mijngang in het hands van "de banaan"-mutant'.

In het hands van leidinggevend nadutyi blob-spagetti.

Leidinggevend. Jullie worden in de lijn, eerst speler nietjes deze "banaan" podborodkom en beneden de muziek verlegt het buur. Door het hands het te nemen het onmogelijks verzwijgt slechts podborodkom prizhimaya naar de nek, "banaan" reizen van een speler naar andere. Zodra muziek zamolkaet, op kogo blijken te zijn "banaan", vybyvaet van de competitie. Zo, van de vragen niet?... Muziek!...

Competitie Wordt gedraagd: Eerst speler, prizhimaya blob-spagetti podborodkom, verlegt het buur. Seconde speler is derd enzovoort. Muziek periodiek uitscheidt met, die op dit moment heeft tijd niet om "banaan", vybyvaet van de wedstrijd te verplaatsen. Wedstrijd wordt tot toe twee deelnemers gedraagd.

Leidinggevend. In ons verbleef van twee finalista competitie. En ik van me opdracht. Naar nu jullie noodzakelijke "osedlat" onze "banaan"-mutant' ...

Finalisty gewordene bij elkaar spinoi en nietje blob-spagetti door de knietjes.

Leidinggevend. En nu ik wil lezen voor jullie kinder stishok. Zodra jullie zullen woord "banaan" vernemen, maar meteen beginnen peretyagivat "banaan", maar zonder de behulp van het hands, slechts in de machten uw kolen. Hoor aandachtig toe:

 • Khodila met betrekking tot junglyam aap,
  At een gloren trof ... Chestnuts.
  En gezegd naar aap:
  "Hier moet niet chestnuts zijn,
  Niet chestnuts, en ... Kokosnoten,
  Ile tenminste ... Abrikoosen.
  Eigenaardig dit, zeer eigenaardig,
  Op de palm verbouwen niet chestnuts,
  Ok, maar liefst berberis,
  Of fluweel Maien ...
  Maar bananen - deze stand!"
  Die bemachtigde in ons?...

Wordt overwinnaar vastgesteld, naar hem wordt prijs en "cachet" overhandigd. Verliezende worden bananen overhandigd. In twistzieke toestand zal blits-ondervraging bijstaan.

Vragen voor blitsa:

 • De meeste ruime aap? (Gorilla.)
 • Hoe riep obezianku arts Aibolita? (Chichi.)
 • Met dan kon martyshka van geweten basni niet vragen? (Met de bril.)

Jaar PETUKHA

 • Leidinggevend. Dit symbool helemaal niet moeilijk:
  Op het hoofd het kam,
  Het en door de morgen alle zal wekken,
  Deze Petya ... (Petushok.)

Alle rodivshiesya per annum Petukha - begaafde personen. Zij liefhebben gevlei en vernemen zijn in ernstig. Zij liefde truditsya, de werk vereren. Als bestaan vandaag hier vertegenwoordigers van deze jaar, wij van jullie dorst om aan te treffen ...

Leidend noodt in het centrum van de hal van die deelnemers van het programma welk werden per annum Petukha bevallen van. Muzikaal thema "Tsyp, tsyp, tsyp, mijn tsyplyatki".

Vermaak "Kukareku - verantwoorden"

Leidinggevend. Naar mij niet wist, waarom namelijk petukhi sta met solnyshkom op en beschouw noodzakelijk om dit alle canton te verwittigen. Vele agrestic starozhily, klok vergelijken, met betrekking tot petushinomu outcry. En wij willen vergelijken, op welke wijze jullie hebben zijnen materies met de rekening.

In richt zich op jullie is in de vooruitzicht om rekening van de zich te gedragen, en tot toe skolki wordt gekregen. Waarheid bestaan niuans, maar het verplicht. Alle nummers aliquot drietal uit te brengen het is onmogelijk. Voor hen noodzakelijke om "Kukareku" te zeggen, whereat om ons met betrekking tot bedram, en dan in ladoshi - hoe door pokhlopyvaya vleugels te klapperen. Om het wil zo te lijken:, twee, kukareku, vier, 5, kukareku .. .'. Die wordt - met verwisseld die wij bieden vaarwel in het dit competitional opdracht.

Competitie Wordt gedraagd: Deelnemers in de zwenken gedrag rekening van een en tot toe ... Nummers aliquot drietal worden niet geslaakt, voor hen worden petushinye vykriki en moties geslaakt. Die wordt - vybyvaet van de wedstrijd verwisseld. Van allen ukhodom de speler van het telraam begint in het eerst geval. Wedstrijd wordt tot toe laatste speler gedraagd. Naar de overwinnaar - prijs en "cachet" verliezend - petushki-snoepjes. Als overwinnaar werd niet vastgesteld, zal blits-ondervraging bijstaan.

Vragen voor blitsa:

 • Wat middelen "petushinyi staart"? (Kokteil.)
 • Wat, doorgaans, beschouwen met betrekking tot herfst? (Kippen.)
 • Auriferous kuritsa? (Ryaba.)

FINALNYE VERMaKen

Leidinggevend. Vandaag in deze hal sobralis alle symbolen naar het oosten jaarlijks goroskopa. En praktisch van rond jullie (en ermee) wij kennis maakte met voochiiu. Alle de meer twaalf van jullie zelfs werden overwinnaaren in goroskopnykh bataliyakh met de collegae met betrekking tot winkel, namelijk met betrekking tot jaar. En alle overwinnaaren ik opnieuw uitnodig toe erop ga naar me uit. Voor wat?... Erover jullie nu meteen en zullen aanleren.

Klept muziek. De overwinnaaren van de competities uitgekomen naar leidinggevende. 12 competities - 12 overwinnaaren.

Leidinggevend. Ik declareer van dertiende ludiek raund onze programma. Hoewel nummer dertien wordt geadministreerd om niet gelukkig te nemen in acht. Voor kogo-die van jullie het zal succesrijke een of anders worden. Omdat dertiende competitie is een willen competitie finalnyi, en namelijk tussen jullie wij de absolute overwinnaar stelen van het programma vandaag vast. Naar Namedni jullie als vroeg als ulybnulas Lady Luck, naar welk ulybnetsya nu?... Uvy, maar, maar competitie competitie bestaan.


"Gewetene gedeputeerdeen goroskopa"

Leidinggevend. Voor de beginneling, gering razminka. Herdenk en roep de gedeputeerde van uw jaar welk treft in de literatuur, kinematografii, of in andere zhanre kunst. Het is bijvoorbeeld, ik werd per annum Geit bevallen van, en gewetene Geit noem van de geest-relaas pro semerykh kozlyat. Wij continueren ...

Leidinggevende gedragingen spreken-ondervraging uit, bij wie iedere deelnemer-finalist noemt 'geeeete te" de gedeputeerde van het jaar. In de moeilijkheid, leidinggevende bijstanden prompts. Omdat dit van niet competitie, en ludiek expromt - "razminka".

Prompts: Hond is een Dog Baskervilei van de film pro Sherloka Kholmsa; Varken - Pyatachok van de geest-relaas pro Vinni Pukha; Krysa - Myshinyi King van de geest-relaas van de pro Nutcracker; Stier - Gavriusha van Prostokvashino; Tijger - Sher-khan van de geest-relaas pro Maugli; Konijn - Bratets Rabbit van de geest-relaas pro Vinni Pukha; Draak is een Serpent Gorynych van Russische populaire geest-relaasen; Slang - Slang van multika "Magie beugel"; Paard - Konek-gorbunok van odnoimennoi geest-relaas; Geit - Serenkii Kozlik van wist pesenki; Aap - King Kong van odnoimennogo filmen; Petukh - Gold Petushok van de geest-relaas A. S. Pushkina.


"Glimlach Fortuny"

Leidinggevend. Mijngang in het hands van 14 dekken, in 12 van hen afbeeldingen dat beest welk stileren 12 jaarlijkse goroskopnyi cyclus. In 2 dekken van "glimlachen". Nu kiezen jullie met betrekking tot een dek ...

Leidinggevende benaderingen iedere deelnemer finala, zij kies zelf een van dekken.

Leidinggevend. Niet dribbelen vskryvat deze dekken. In het eerst geval beluisteren me. Jonkvrouw Tref nu zal naar zwenken die, op kogo van soderzhimoe dek zal samenvallen van adresnostiu uw jaar van de geboorte die vertoeft in de wedstrijd nader. Op kogo dit coincidence zal niet gekregen worden, uvy, is mogelijk naar jullie wil is gelukkige volgende tijdperk. Als op kogo daarbinnen dek zal "glimlach" zich ontpoppen, naar jullie ook was gelukkig - naar jullie ulybnulas Fortuna, maar poosje slechts ulybnulas ... Zo, vskryvaem dekken ...

Klinken fanfary. Finalisty vskryvaiut dekken. Leidend checkt, op kogo viel schilderstuk beest met hun jaar, op kogo niet samen. Verderop in de wedstrijd verblijf die, op kogo werd "voldaan coincidence" ingehouden, en ook op kogo ontpopte zich "glimlach". Dat, op kogo coincidence kwam niet voor, terugkomst op de plaatsen.


"Goud ei van Ryaby"

Leidinggevend. Ok dan, geachte vrienden, naar jullie was gelukkig en ditmaal. Jullie als vroeg als schastlivchiki. Maar nu iemand een van jullie zullen de tref" "vogel opvangen. Omdat bewandelt op jaar Petukha die en de rol van de "vogel van de tref" is in de vooruitzicht om Kurochke Ryabe welk te spelen, als is gekant, draagt goud eieren.

Mijngang in het hands van meerdere "kurochek", en slechts beneden een daarvan goud ei. Ontmantel "kurochek" ...

Op podnose op leidinggevend raznotsvetnye bedekt, slechts beneden een daarvan spryatano "goud ei". Die zal deze pet kiezen die en wordt door de wedstrijd overwinnaar.

Leidinggevend. Naar mij aanblijft om de absolute overwinnaar van onze ludieke programma te feliciteren en over te geven naar hem memorabele prijs welk zal nu altijd naar hem omstreeks de tref van deze dag naar en overwinning in dit programma memoreren ...

De toebedeling van de overwinnaar is.

Leidinggevend. Geachte vrienden, te verhuren te allen tijde jullie glimlacht Lady Luck, niet vziraya daarover, beneden wat wordt van de zodiak jullie werden kennismaakt, in bevallen van wat dag en in hoe laat van jaar. Allen van jullie dostoin te zijn gelukkig en succesrijk. En alles die verrees vandaag - dit als klein als wedstrijd.

Muzikaal zastavka. Leidend wordt geschrappen.

 
 
 

© 2006-2010 "Ctsenarii vieringen"