Vecherinka als naar-hawaiian


Het scenario van bedrijf viering

Viering kan worden in elk bedoelde omstandigheden ingehouden: In het restaurant, cafe, werkkring ... Maar better als dit vecherinka zal terzijde van het water gedraagd worden: Waterkering, schip, zwembad. Ja-ja! En waarom niet in het zwembad?! En neordinarno en roman.

VOORSPEL.

Voor half een uur tot toe de beginneling van de viering deelnemers en verblijf zamelen op in benoemde plaats in. Hen meisjes treffen in parero die groeten alle op Engelse en hawaiian talen naar en razdaiut deelnemers en gasten karnavalnuiu atributiku: Raznotsvetnye folgirovannye hoofdletter, decoratieve veders, kralen van de krant of polietilenovykh kleuren en t. P.

In foie of speciale kamer wordt "welkom drankje" geordend: Losse tafel met aperitifs en vruchten. Hier musicus op de rollen ritmes buiten hawaiian etnische ritmes. Als geen mogendheid om musicus uit te nodigen, moeten rollen in audiozapisi klinken.

Voor 15 minuten tot toe beginneling vecherinki leidende groeten alle sobravshikhsya gasten van en de deelnemers van de viering.

Leidend moet gekleed gaan, als het waren als naar-hawaiian: Helder jinsy, hemd-gavaika, leis - kralen van de kleuren, lichtende zomer pet of hoed.

Leidinggevend. Geachte vrienden! Wij zeer zijn gelukkig om jullie in onze hal (langszij van het schip, op de waterkering te begroeten ...) die prevratitsya op meerdere uur in baffling eiland "Hawaii"!

 • Hawaii - dit dreamlike paradijs!
  Hawaii - deze uw wensdroom!
  Slechts hier veselis, houden rust!
  Hawaii - luchezarnogo zeeen ster!

Omdat wij suggereren naar jullie moeten specifieke tournee bijtijds begaan en kamer, willen wens bij elkaar aardige weg, maar door alle middelen als naar-hawaiian.

Ik spreek jullie aan: "Alokha, dud!" - En jullie antwoorden: "Ja kaine, bustehouder!". Werden gekookt!... Alokha, dud!

Deelnemers. Ja kaine, bustehouder!

Leidinggevend acquaints alle met de burlesque verplichtingen van de "inwoner's van het eiland "Hawaii", anonsiruiut het programma van bedrijf viering en aanbod alles door 15 minuten sobratsya in banketnom de hal van "het eiland", is akkoord gaan van "dislokatsii" de plaatsen achter prazdnichnymi tafels.

Leidinggevend. De wet van elk viering - veselis en niet denken niet omstreeks dan. Maar bestaan bepaalde verplichtingen prazdnichnogo hawaiian vremyapreprovozhdeniya. Poslushaite hen aandachtig.

 • Vandaag hier wet ongedeeld:
  Veselis van de geest, dans en zingen!
  Het is van node zeer om te proberen
  Zvonko, gaily om te lachen!
  Gavaitsy - natie altijd minzaam,
  Jullie proberen fielt priliudno. niet
  Op de viering onze is niet stijlvol stesnyatsya,
  Durfde het is mogelijk verliefd worden naar toegeschreven aan!
  Veselis zelve en monter andere,
  Te zijn op Gavaiyakh kun niet ander zijn!

Hawaii - van het dit kokosovye palm, mangovye bomen, ananasovye beplantingen, tropische wouden, raznotsvetnye boogen, spel vulkanen, marinier cherepakhi en prachtige volksoverleveringen ... Alle deze wij naar jullie uitloven niet, maar toch in prazdnichnoi het programma van jullie wacht:

 • Monter hawaiian plyaski,
 • Kulinarno-alcoholhoudende geest-relaasen,
 • Prazdnichnye welgefeliciteerd,
 • Hawaiian wedstrijden en vermaken,
 • Barman-shou en billi-Denen,
 • Prettig blek-mens,
 • Exotisch verblijf ...
 • Zodat, boggle otbroste -
 • Vecherinka hawaiian in ons,
 • Slechts vandaag en slechts nu.

Geachte vrienden, "dont zorg dragen zijn Hawaiian" die in de vertaling middelen "niet stesnyaites te zijn Gavaitsem". Gelijkmatig door het uur kwartaal treffen achter prazdnichnym tafel, is akkoord gaan naar het tijdschema van de prijzen van de uitreiking van de plaatsen.

Muziek. De vrijje communicatie 15-20 notuult.


REGLEMENTAIR ONDERDEEL.

Reglementair onderdeel begint in banketnom hal. Leidinggevende ontluikenen bedrijf "vecherinku als to"-hawaiian' en gedraagt zich ludieke expromt "Groet als to"-hawaiian'.

 

Expromt "Groet als to"-hawaiian'.

In fonogramme (of in levend) klept rol ritme, waaronder leidende mee de geslachten van repa gedragingen expromt.

 • Leidinggevend: Goeienavond, aardig uur!
  Ik begroet ongedeeld jullie!
  Veri gud, salyam aleikum,
  Trouw sera, bakken van de das!
  Anders bozhur, shalom en chao,
  Buonas diaz, sveiki, commonsensical!
  Gomarjoba, buna, ieti,
  Namaste, alokha, tervist.

Zo, geachte vrienden, hadden tijd soschitat?... Hoe die soschitat ... Op skolkikh talen ik begroette jullie nu?...

Met betrekking tot grondbeginsel "meer"-kleiner' leidend stelt overwinnaar dit expromta vast. Correct antwoorden: Op 17 talen. Naar de bedenker respectievelijk correcte antwoorden wordt prijs overhandigd.

Leidinggevend. En nu, proberen ugadat, wat van prozvuchavshikh groetjes, is hawaiian een of anders ...

Leidende opnieuw gedraagt zich competitie ontdekkende zelve aandachtig of handig. Correct antwoorden: "Alokha". Ugadavshemu hawaiian groet wordt prijs overhandigd.

Leidinggevend. Over het algemeen op gavaitsev woord "alokha" alomvattend. Het en groet, en alle aard wensen, en blagodarenie, en quitte erkenning verliefd toe ...

Namelijk nu ik wel eens woord bevoorraad, en voor de groet, en voor blagodareniya, en voor de felicitatie, en mogelijke en erkenningen in dat zelve liefde, om firma's (de titel van organisatie) naar Michael Edinu te koppen.

Alokha, Michael Nikolaevich!

Woord voor de groet en felicitatie wordt het leiderschap van bedrijf verschaft aan, naar reglementaire personen en gasten onderkende. Protrusive groeten alle sobravshikhsya en feliciteren op professionele viering.

Dan leidinggevende gedraagt zich de burlesque toewijding van het hoofd van bedrijf in Opperste-'hawaiian Vozhdya"


De toewijding plechtigheid is.

Leidinggevend. Voor ordenend van tseremoniala toewijding, naar ons noodzakelijk twee pomoshchnitsy van het aantal van de collaborateurs van bedrijf. Geachte Michael Nikolaveich, deze twee gedeputeerdeen stelen van fantastische seks vast, waarmee jullie, hoe worden, en in de inlichtingendienst, en op Hawaii gesproken ...

Het bedrijf hoofd stelt twee pomoshchnits voor ordenend van tseremoniala toewijding vast. Een daarvan wordt "leis" - tsvetochnye kralen, andere "knuppel" - butaforskii banaan en speelbal rol overhandigd.

Leidinggevend. Vrienden! Tseremonial hoofd beginnen,
Michael in Opperste-hawaiian Vozhdya besteden naar.

(Klinken rol ritmes.)

De ritmes van de rollen in edelachtbare klinken,
De bijvoeglijke bepalingen van de mogendheid roeien met de riemen van devchat.

Pomoshchnitsy hand "termed vozhdiu" de 'bijvoeglijke "bepaling'en van de mogendheid.

Leidinggevend. En nu onze geachte Vozhd zal voorwaarts met welkom adres komen. Zodra het, namelijk Vozhd, zal in de rol, alle noodzakelijke friendlily kriknut "Khei slaan!" En om rechterarm omhoog op te graven.

"Vozhdiu" wordt overhandigd de tekst van adres begroeten. Na iedere zin alles zal "Khei joelen!" En brengen rechterarm op. Na iedere bloc van 'begroeten adres" leidend 'besef veraaalt zei naar vozhdem.

Leidinggevend. Zo, Mister Vozhd, beginnen ...

Vozhd. Naar de dampen parero!

Alle. Khei!

Vozhd. Naar de dampen parero!

Alle. Khei!

Vozhd. Naar de dampen parero!

Alle. Khei! Khei! Khei!

Leidinggevend. Vozhd zei volgend:

"Viering dit lang gewacht,

Wij langgeleden omstreeks hem droomden!".

Vozhd. Naar de dampen parero!

Alle. Khei!

Vozhd. Naar de dampen parero!

Alle. Khei!

Vozhd. Naar de dampen parero!

Alle. Khei! Khei! Khei!

Leidinggevend. Ik vertaal zei naar:

"Wij zullen om te zingen en om te dansen

En elkander om te feliciteren!".

Vozhd. Naar de dampen parero!

Alle. Khei!

Vozhd. Naar de dampen parero!

Alle. Khei!

Vozhd. Naar de dampen parero!

Alle. Khei! Khei! Khei!

Leidinggevend. Aandacht, die begreep niet - vertalen:

"Om bokaly zeer noodzakelijk te tillen,

Vypem alle voor de viering vriend!".

Het hoofd van bedrijf - "vozhd" slaakt tost, allemaal het vertogen. Onmiddellijk wordt de plechtigheid van de toebedeling van de beste collaborateurs van bedrijf met betrekking tot de hoeveelheden van jaar gedraagd. Rituale "ontdekking" vecherinki als naar-hawaiian, namelijk reglementair onderdeel beeindigt.

Banketnaya de pauze 15-20 notuult.


BANKETNAYA SCHEIDEN.

Prazdnichnoe zastole wordt 1,5 uur, met kleine pauze door 45 minuten toegedacht. Programma banketnoi onderdeel stileren: 4-5 kontsertnykh nummers, zastolnye wedstrijden, rozygryshi, viktoriny, proclamatie tostov, achtergrond muziek tijdens banketnykh pauzes.

Leidinggevend. Viering, hebb niet had tijd om, te beginnen als vroeg als in de explosie gevulde bloem. En wat prazdnichnoe zastole zonder welgefeliciteerd en tostov ... Als die van jullie, geacht "gavaitsy", zullen prazdnichnyi spich, alstublieft maar slechts van de toestemming Opperste-hawaiian Vozhdya uitspreken.

De onveranderde teken van alle hawaiian stranden zijn kleine doellatten met exotische kokteilyami en drankjes. Drankjes zijn jullie hebben op de tafels. En hier is, van hawaiian doellat loven niet ... Maar barman-shou - dit als vroeg als onveranderde teken onze vecherinki.

Aanwijzende verschijning is een barman-shou (5-10 minuten).

De verschijning van de barman bestaaatt uit toebereiding op de ogen van deelnemers vecherinki "exotisch" kokteilei, van degustatsiya drankjes kookte, zhonglyazh, dinamichnaya achtergrond muziek, dans-animatsiya assistentki barman (het is aanbevelenswaardig om assistentka was zuiden krovei).

Test-viktorina "Hawaii!... Wat het?".

Leidinggevend. Geachte vrienden, nu wij willen proberen om boven te verduidelijken, die van jullie omstreeks Gavaiyakh weet niets anders dan alle, dan tenminste praktisch allemaal.

Ik vraag vraag, naar hem van drie variant respectievelijk antwoordt, maar maar een daarvan correct. Zo, beginnen verstandelijke competitie "Hawaii!... Wat het?".

Bestaat zodanig besef hoe "hawaiian tijdperk". Op welke wijze denken jullie die dat middelen:

 • Niemand niet waar spoedt zich niet;
 • Postprandial slapen;
 • Uur is-piek.

Kilauea - deze titel:

 • Spel vulkaan op Gavaiyakh;
 • Een van Hawaiian eilanden;
 • Zelve diep hawaiian plas.

IN Hawaiian panteone Boginya vulkanen wordt van de van een vrouw in de vorm met ontwikkelde zwarte vlechten en felle ogen geportretteerd. En roepen deze Boginiu:

 • Bekkham;
 • Maradonna;
 • Pele.

Agualoa - woordelijk als naar-hawaiian heeft:

 • Groot yashcheritsa;
 • Melk kobylitsy;
 • Lange heuvel.

Hawaiian eilanden - het:

 • Potentaat toestand;
 • Toestand USA;
 • De Australie toestand is.

De meeste hoge bezdeistvuiushchii vulkaan op het eiland Hawaii - Mauna Kea, in de vertaling middelen "wit mountaing, omdat zijn top frequent:

 • Alsmaar in de mist;
 • Wordt door de witte bloemen van de edelweiss gedekt;
 • Wordt door de sneeuw gedekt.

"Khula"-Xula' - het:

 • Nationale hawaiian dans;
 • Onderdaan hawaiian brood;
 • Onderdaan hawaiian kleren.

De hoofdstad van Hawaiian eilanden is stad:

 • Baden-baden;
 • Honoloeloe;
 • Gavaisk-siti.

De eerst titel van Hawaiian archipel was:

 • Bananovye eilanden;
 • Gamburgerskie eilanden;
 • Sandvichevy eilanden.

Hawaiian eilanden geopend:

 • Grafiek Sandvich;
 • Khristofor Kolumb;
 • James Kuk.

Op Hawaiian eilanden bevindt zich deftige marine basis:

 • Guan-tanamella;
 • Perl-kharbor;
 • Blackjack.

Op Gavaiyakh verschil bijtijds met De moskou stileert:

 • 13 uur;
 • 9 uur;
 • 5 uur.

Leidinggevende gedragingen testen-viktorinu, zodoende die zodat correct antwoordt de meeste actieve bedrijf stelt achter generaal tafel vast, en dan, overwinnaar ontdekt voor het dit stolikom.

Leidinggevend. Is gelukkig om onze overwinnaar in hawaiian-verstandelijk marathon te feliciteren! Van me prijs, van alle handgeklap ... En onze programma verschijning continueert in tantsevalnom stijl welk populair alle overheen de wereld alsmede op Gavaiyakh - billi-Denen (de dans van de buik).

Kontsertnyi nummer is een dans van de buik (5 minuten).

Alle aantal shou-programma, er is in staat aanbevelenswaardige moet eerste beginselen interaktiva in staat zijn. Het eerst deel van nummer de "dans van de buik" - de verschijning van ballerina, namelijk zichzelf dans. Het tweede deel van zijn verschijning - de aantrekking van deelnemers vecherinki naar de "kunst van het eigenaarschap door de buik". Vooral zrelishchno en succesrijk verstrijkt vovlechenie in deze bestudering is beneden sponsorship interaktiv het mannelijke deel van de collaborateurs van ferm.


Expromt "Roepen de kokosnoot" gewicht op.

Leidinggevend. Hawaiian eilanden naam door de kroon 'van Het zuiden zee'en, omdat de meest van planten welk hier proizrastaiut, niet langer treffen nergens in de wereld.

Kunan niet handhaven die kokosnoten verbouwen slechts er, maar wat iemand van jullie zullen de eigenaar van de kokosnoot welk mijngang in het hands van, dit duidelijk worden. Razygraem wij het is niet ongedeeld, en zeer eenvoudig ...

Ik wel eens wil hand deze exotische noot die, die zal exact het gewicht oproepen ...

Leidinggevende gedragingen expromt. Naar de bedenker respectievelijk correcte antwoorden wordt overhandigd prijs is een kokosnoot, gewicht welk en ugadyvalsya. Preliminarily niet vergeten zich om kokosnoot te wegen. Het is overigens, als niet te was van de misverstanden, kaart met correct beantwoorden aan rob in het dek en onthullen het dan, wanneer worden overwinnaar rozygrysha ontdekken.

Leidinggevend. Om nepovtorimyi de zonne fragrance van hawaiian stranden te vernemen, het is onmogelijks niet nasladivshis budorazhashchimi door de ritmes van hawaiian rollen. Slechts voor jullie, vrienden, en slechts vandaag - shou op hawaiian rollen.

De verschijning van de musicus op hawaiian rollen. Het is preliminarily noodzakelijk om executor te stemmen met, om in de verschijning het ook gebruikt interaktiv - deelnemers bekoorde naar de "handigheid van ritmicheskogo schilderstuk" op udarnykh instrumenten.


Expromt "Dertien kokosnot'en.

Leidinggevend. Nu ik wil om jullie de populaire wedstrijd van de hawaiian australische inboorlingen 'van Dertien kokosnot'en te presenteren. Tussen twee spelers van vykladyvaetsya 13 kokosnoten, in de zwenken iedere speler neemt, van twee of drietal noot, naar welk verblijf laatste, namelijk dertiende noot - verslag wordt.

Poznaem populaire hawaiian vermaak in de uitoefening. Mijngang in het hands van de veter, erop gelijkmatig van 13 blobs - dit en zal inboeten naar ons de noodzakelijke boel is van de kokosnoten. Zo, beginnen ... Wat exotische vruchten, vruchten, planten obitaiut op Gavaiyakh?...

Leidinggevende gedragingen wedstrijd met betrekking tot volgende technologie: Die noemt exotische planten geworden door spelers; Wedstrijd wordt altijd in de wasem gedraagd, namelijk werken twee persoon mee; Zij koord houden met 13 blobs; In de zwenken zij verschuiving naar zichzelf 1, 2 of 3 blob; Naar welk verblijf laatst blob - raakt kwijt. Expromt wordt tussen 3-4 dampen gedraagd, dan overwinnaaren spelen. Zo wordt de absolute overwinnaar van deze vermaak vastgesteld.


Expromt "Karaoke als to"-hawaiian'.

Leidinggevend. Een van geachte verlovingen gavaitsev tussen dit en dan - dit om op de rollen te kleunen, om populaire gezangen te zingen en om in de tact rol en gezangen naar de ritmes te dansen. Met de rollen in ons ruimer napryazhen-ka, seizoen alle gelijk. Tantsevalnye hartstochten voorafgaand aan. En vokalnoe kunst om de meeste tijdperk te manifesteren.

Wij beginnen competitie "Karaoke als to"-hawaiian'. Sorevnuiutsya tussen elkaar bedrijven voor stolikami. Zodra zal om de melodie van de gezang beginnen, zijn door onmiddellijk noodzakelijk zapet heel caboodle te slaan. Wat stolik zapoet eerst, werft op de rekening pobednyi banaan aan. Overwinnaar worden vastgesteld zeer eenvoudig - op wiens stolike zal de ruimere boel van pobednykh bananen zich ontpoppen. In ons in armory meerdere melodieen, zodat kansen op de overwinning bestaan helemaal menen. Aandacht, eerst melodie ...

Competitie Wordt gedraagd: Klinken van fonogrammy gewetene gezangen in de opmaak "min stem", stoliki-bedrijven proberen ugadat gezang en onmiddellijk zapet zijn, naar welk regelt dit om eerst - winst van leidinggevend pobednyi punt te maken en banaan in de onderhandelen.

Meerdere melodieen, meerdere raundov, leider alsmaar verandert, leidinggevende uurwerken rekening in deze toestand ... Geen behoefte om werd alle gezang geexecuteerd, tamelijk kupleta en pripeva en onmiddellijk om volgende variant toe te spelen. Melodieen moeten niet kleiner 5 en niet meer 9 zijn. Bedrijf-pobeditelnitse wordt prijs overhandigd en wordt rechter om gezang op hun keuze bevoorraden, of op de keuze leidinggevend te voltrekken.


Verrassing vecherinki.

 • Leidinggevend. Mijn leuze zodanig,
  Door allemaal, verwachting, het is begrijpelijk:
  Gare verrassing
  Moet naar vrienden prettig zijn.

Het is en Real, viering zonder de verrassingen, van niet viering. Geachte vrienden, treffen exotische gasten vecherinki ...

Muziek. De verschijning van gasten - negrityanskaya muzikale shou-rep-groepering.

Na de verschijning van gasten wordt kleine pauze verklaard. Tijdens de pauze klanken tantsevalnaya muziek voor gewillig potantsevat. Het is toepasselijke om fotografirovanie te ordenen, alle de meere verschijning van de zwarten-kunstenaaren altijd bepaalde opwinding veroorzaakt tussen de deelnemers van de viering, en vele haast worden ermee op het geheugen gefotografeerd.

Voor fotografirovaniya kan zijn gebruikte grondbeginsel tantamareski - vooraf om beschutting met razrisovannymi afbeeldingen papuasov tussen de palmen te koken, maar voor de personen om ovaal prorezi toe te laten. Gewillige zapechatlet ons op de foto in de openingen subdtitute de personen, en foto-scherts is gereed.


Verderop vecherinka wordt met betrekking tot grondbeginsel "kheppining" gebouwd, namelijk alle houdt rust en wordt in het genoegen, van evenmin "verplicht programma" gegastvrijheidd verlenen aan. Iemand "enkindle op tantspole, iemand assisteert in de wedstrijden en competities, iemand addicts poedaniiu geacht bliud achter de tafel ...

Zogenaamd "vrij" onderdeel prazdnestva wordt in drie aanwijzing afgewikkeld: Zastolnaya, ludiek, tantsevalnaya. Overal moet tsarit de dampkring van disengagement en neprinuzhdennosti.


LUDIEK NACHINKA Voor "hawaiian" VECHERINKI.

"Hawaiian perevertyshi".

Leidinggevend. Op hawaiian australische inboorlingen, daby zagovorit van zuure geur, bestaan hebbelijkheid te spreken verwikkelden, naam overturning woorden op tegengesteld met betrekking tot betekenis. Worden gekregen jullie moeten van zuure geur bedriegen en om zogenaamd hawaiian perevertyshi te beheersen ...

 • Van de palm sveshivalas aap, vovse van niet lijkend op naar de banaan van gele kleur.

(In het gras seated kuznechik, helemaal hoe ogurechik, zelenenkii het was.)

 • In odinochku droevig naar de zitplaats op neobitaemom eiland en bubnit beneden zelf dichtkunst snuffelen.

(Aaneen gewicht elo om met betrekking tot uitgebreidheden en, natuurlijk, pripevat better door het koor te schrijden.)

 • Zij zwemmen, zwemmen van dichtstbijzijnde stulp, slechte australische inboorlingen, droevige indringers.

(Wij karen, karen, gaan naar verre boorden, goede buren, vrolijke vrienden.)

 • Door zwarte moeras wereldzee beeindigt, en razluka beeindigt door de traanen.

(Van blauwe beekje rivier begint, ok en vriendschap begint van de glimlach.)

 

"Dans is met de kokosnoot".

Leidinggevend. Hoeveel van de brieven loopt woord "kokosnoot" binnen?... Niet 5, en drietal! Brieven gaan "naar", over, "met". Zoete jonkvrouwen, wiens namen beginnen van deze brieven?... Ik inroep jullie moeten naar me naderen ...

Worden 3-5 uchastnits vastgesteld.

Leidinggevend. En bestaan tussen mannen die, wiens namen beginnen van deze brieven?... Ik uitnodig jullie moeten met onze bedrijf affilieren ...

3-5 deelnemers Worden vastgesteld.

Leidinggevend. Naar nu jullie van node worden met betrekking tot dampen rondgedeeld, is akkoord gaan van de voorletters van uw namen ...

Deelnemers worden met betrekking tot dampen rondgedeeld.

Leidinggevend. Naar ieder tweetal ik hand met betrekking tot kokosnoot ...

Naar de dampen kokosnoten worden overhandigd. Kokosnoten kunnen zijn gieten in de vorm inktkoker als hun vervangers, bij voorbeeld gelul. Maar met aanwezige kokosnoten interesnei.

Leidinggevend. Geachte konkursanty, jullie helpen in de gering tants-marathon. Naar ieder tweetal executerende dat dans, noodzakelijk om kokosnoot zonder de behulp van het hands achter te houden. Als kokosnoot drop, dan dit tweetal loopt van de afstand terug. Door de overwinnaaren zal worden die, die osilit alles drietal tura, niet zuiden exotische noot verloren. Aandacht, beginnen ...

1 tur: Lambada (kokosnoot worden door de buiken) achtergehouden.

2 tur: Makarena (kokosnoot worden spinami) achtergehouden.

3 tur: Letka-enka (coca cola wordt in de positie "parovozik") achtergehouden.

 

"Boeken kokosnoot" over.

Gewillig om in vermaak (van 7 tot toe 14 persoon), vystraivaiutsya in de lijn of met betrekking tot cirkel te assisteren. Wedstrijd wordt naar pr grondbeginsel "plei-buiten', namelijk op vybyvanie gedraagd.

Klept muziek, spelers overboeken kokosnoot van het hands over te geven - kokosnoot ontvangen van buur noodzakelijk om ommezwaai om ons te maken en om het nader te verplaatsen.

Muziek periodiek scheidt met. Speler, op welk op het moment respectievelijk de halthouden van de muziek in het hands van zal kokosnoot, vybyvaet van de wedstrijd zich ontpoppen.

Wedstrijd wordt gedraagd totdat, poosje zal niet laatste speler - namelijk overwinnaar verblijven. Prijs is een kokosnoot welk peredavalsya van het hands dichtbij om spelers te overhandigen.

 

"Cherepashi renen"

Voor ordenend van de wedstrijd van node vooraf om essentieel voor te bereiden: Speelbal cherepakhi, bamboo palochki, touw. Touw wordt op 3-4 versmaat gesneden, ene zijn eind wordt naar bamboo met betrekking tot middellang, seconde - naar cherepakhe gegrendeld.

De regels van de wedstrijd:

 • Worden is deelnemers vastgesteld, boel welk aangewezen op gaar essentieel;
 • Alle deelnemers vystraivaiutsya in de lijn, erin in het hands van bamboo palochki;
 • Op de touwen ravnoudaleny "cherepakhi-beguni';
 • Met betrekking tot bevelen leidinggevende deelnemers beginnen namatyvat touw op bamboo palochku, van wat cherepakhi beginnen de "zabeg";
 • Overwinnaar wordt die, wiens cherepakha voorop zal het eind lijn bereiken.

 

"Fruktovyi kapkan".

In donker tkanevyi ontslaan vruchten vormen: Kokosnoot, banaan, ananas, kivi, avocado, kweepeer ... Ab extra op de tas broekzak bewoont met de opdrachten-fantami. Dit en zal "fruktovyi kapkan".

Deelnemer, niet lijkende, startschoten geven tas af, bedot hand ergens toe een van soderzhimogo en op oshchup otgadyvaet de titel van de vrucht. Ugadaet, neemt zichzelf als prezenta terug. Als deelnemer wordt verwisseld - buiten maakt en karmashka opdracht-fant en het volbrengt.

Voor "prikola" in de tas kan kun bij andere thema's manend met betrekking tot vorm en structuur elk vruchten (myachik, zachte speelbal, van klubok garen, gubku voor mytia posudy ...).

Opdrachten-fanty:

 • Te executeren hawaiian dans - "khula" ("khula" - vertragen pokachivanie bedrami in de ommezwaai beneden etnische muziek);
 • Om verliefd naar alle vrouwen (naar mannen) hoe hawaiian australische inboorling (aborigenka) - zhestami, door outcries, mimikoi te biechten;
 • Odarit door de kussen van alle mannen (van vrouwen) in shchechku;
 • Te verbluffen ongedeeld eigentijds om haar vokalnymi deze bestudering is beneden sponsorship;
 • Om obezianku banqueted op door de banaan te konterfeiten ...

 

"Kokosonosy".

Voor deze wedstrijd ponadobyatsya niet kokosnoten presenteren, en hun "vervanger's - kinder myachiki.

Met betrekking tot de boel van het gelul worden spelers welk door noodzakelijke bepaalde afbeelding pronesti "kokosnoot" op gegevene afstand en niet uronit het vastgesteld. Door de overwinnaar wordt de meeste gezwind, naar maar evenmin tijdperk niet verliezen myachik-kokosnoot.

De varianten van de opdrachten:

 • Pronesti kokosnoot op het hoofd:
 • Pronesti kokosnoot het knietjes bemachtigd;
 • Pronesti kokosnoot het shchikolotkami bemachtigd;
 • Pronesti kokosnoot bemachtigd kling-gebeente overheen voorwaarts gebogen zich;
 • Pronesti kokosnoot holding het een voet springend op andere voet geplooid.

 

Dans-vermaak "Limbo als to"-hawaiian'.

Tantsevalnoe vermaak "Limbo" een van de meest populair op diversified vecherinkakh. Wij willen komen erin de "tierigheid" binnen.

Ponadobitsya bamboo prutik (lengte niet minder 1,5 m.) En kokosnoten, of ter vervanging hun gelul.

Dvoe deelnemers houden bamboo, het overblijfsel van de beneden de muziek verstrijken beneden bamboo prutikom in de zwenken. Van allen roman zakhodom deelnemers bamboo loopt onderaan terug, van en deelnemers alles kleiner, omdat dan beneden de sta-in-de-weg, van de thema's slozhnei het om te ondervangen.

Spelbepalende voorwaardes: Door te brengen beneden bamboo noodzakelijke houdende kokosnoot plaken in elk weg, maar zonder de behulp van het hands. In de sta-in-de-weg ondervangend om seks door het hands te beroeren en andere delen van lichaam het is onmogelijk (behalve de voeten uiteraard).

Competitie wordt tot toe laatste deelnemer gedraagd.


FINALE VECHERINKI.

Vecherinka beeindigt finalnym door ritualnym dans "Gigantisch lambada". Wat zodanig "lambada" en op welke wijze ze wordt geexecuteerd, weten alle een of anders. En waarom "gigantisch" ... Naar de organisatoren en leidinggevend vecherinki noodzakelijk te proberen te paren in gemeenschappelijke "lambadu" alle deelnemers vecherinki naar de grotste uitgebreidheid mogelijke ruimtes bevangen, benoemen dans zijn niet alleen op tantspole, en reis met betrekking tot alle "prazdnichnomu" kamer - zodoende wordt grote "slang" okhvativshaya alles en alle gewonnen.

Na "lambady" alle vecherinki ugoshchaiut winderige tropische thee en vruchten. Worden finalnye de toespraken van het leiderschap van ferm geslaakt. Spruit "opkomst"-fetti', op stolikakh zijn enkindled bureaublad vuurwerk. sla De ritmes van hawaiian rollen in de uitvoering van musicus die "reis tussen stolikov. Leidend tot danken voor voor deelname en aandacht, de woorden brengt van vaarwel uit. Vecherinka 'als naar"-hawaiian' wordt beeindigd.

" P. S."

Bedrijf vecherinka als naar-hawaiian misschien priurochena naar elk evenement: De dag van de firma, professionele viering, Nieuwjaar, gezin afmeting voor de collaborateurs van de firma, erbuit-van de -stad recreatie en t. D.

Als vecherinka heeft adresnoe prednaznachenie, dan zijn noodzakelijk om noodzakelijke bijvoeglijke bepalingen, personages, ritualami in te vullen ... Als novogodnyaya vecherinka als naar-hawaiian, voor Deda Frost kan van Ded Ardour komen, en voor traditionele gezang "In het woud werd bevallen van elochka" spet "In junglyakh werd palmochka" bevallen van. Als deze verjaardag van ferm, toen hier het is mogelijk razygrat turputevku op Hawaii, dragen imeninnyi koek gedecoreerd door exotische vruchten. Als dit gezin afmeting voor de collaborateurs van de firma, noodzakelijk om vermaken en voor de kinderen van collaborateurs te plannen.

Voor de creatie van prazdnichno-hawaiian dampkring dit vecherinki, noodzakelijk om naar anturazh en napolnenie shou-programma's op te letten:

 • Het is aanbevelenswaardig om alle deelnemers en verblijf waren in raznotsvetnykh als naar de -zomer gemakkelijke gewaden;
 • In de laatste compositie van prazdnichnogo kamer om speelbal ballonnen, butaforskie bloemen, kunstmatige palmen te benutten;
 • Muzikale laatste compositie ook moet naar geeist thema gebied rijmen;
 • Op nakrytykh de tafels meer van de vruchten en gemakkelijk kokteilei decoreerden solominkami, door de paraplu's, mishuroi, krant figurkami;
 • Noodzakelijk voorzichtig om napolnenie shou-programma's te ontwerpen: De invitatie van temnokozhikh executors, Latijnse amerikaan danst, tsirkovye nummers (zhonglyazh, khula-khupy, yogi), gezangen khity omstreeks de zomer, zon, zee is een alle nummers moeten helder, krasochnymi zijn,
 • Zavodnymi.
 
 
 

© 2006-2010 "Ctsenarii vieringen"