Verjaardag


De boel van deelnemers - 20-40 persoon. Tijdsduur - 3-5 ch.

Materieel garanderend

 • Schenking imeninniku.
 • Ugoshchenie.
 • Benodigdheid is voor de wedstrijden.
 • Prijzen.
 • Thema's voor augury "Magie tas".

De afmeting plan

 1. Felicitatie is, met verzuimde bijvoeglijke naamwoorden.
 2. De schenking zoek is.
 3. Banket.
 4. Wedstrijd "Waar imeninnyi koek?".
 5. Wedstrijden en rozygryshi.
 6. Burlesque augury is "Magie tas".

SCENARIO

1. Felicitatie

Om verjaardag van node van de felicitatie te beginnen. Imeninniku wil prettig, als speciaal voor hem sochinyat gedicht of gezang. Niettemin behoorlijk zal en gebruikelijke felicitatie in de proza, belangrijkste, om het was oprecht.

Na serieuze felicitatie kan worden voorgesteld en zodanig vermaak. Op ruime kaart wordt de tekst van de felicitatie uitgeschreven, whereat alle bijvoeglijke naamwoorden erin worden verzuimd. Een van de organisatoren van de viering vraagt imeninnika of alle heden om meerdere bijvoeglijke naamwoorden op te roepen. Genaamd bijvoeglijke naamwoorden beantwoorden aan kaart in de plaatsen van de verloven (vpisyvat woorden van node door handelen van andere kleur). Volgende kaart wordt overhandigd imeninniku welk zachityvaet hardop kreeg felicitatie.

Om deze vermaak werkelijk regelde, worden roman aanvankelijke tekst en de hersenschim van deelnemers in pridumyvanii bijvoeglijke naamwoorden genodigd hebben.

Het voorbeeld van de gietvorm van de felicitatie wordt in aanvullende materielen gepresenteerd. Om te stileren de gietvorm, schrijven standaarde felicitatie uit en kruisen erbuit ervan allemaal epitety.

2. De schenking zoek

Schenking kan worden rechter na de felicitatie overhandigd. Het is niettemin, als imeninnik molod dushoi en heeft de handelswaar gevoel van humor, kan worden elk meere roman methode dareniya verzonnen.

Het is bijvoorbeeld, schenking het is mogelijk obernut door de krant en opperen imeninniku ugadat dat dit zodanig.

Andere variant - om schenking binnenshuis te verstoppen, waar viering verstrijkt, en weg naar hem moet op listkakh kranten, ook spryatannykh in de kamer beschrijven. Imeninnik winsten eerst listok en ervan zullen omstreeks de zetel van volgend memorandum aanleren. Laatst memorandum het leidt naar de schenking.

Ook kunnen worden voorgesteld imeninniku om meerdere burlesque opdrachten waar te maken, om te checken, kunnen worden naar hem deze schenking gepresenteerd. In dit geval schenking werkelijk moet geacht en noodzakelijk imeninniku zijn.

3. Banket

Na de receptie van de schenking alles eigentijds kan voor prazdnichnyi tafel zitten. Whereat noodzakelijk om omstreeks de beweegreden zastolia zich te herinneren en om, te proberen om imeninnik alle langs gevoeld die het in de aandacht centrum.

4. Wedstrijd "Waar imeninnyi koek?"

Op de beeindiging zastolia kan worden zodanig vermaak voor alle gasten uitgevoerd. In de doos ontdekking met de koek verblijf voor de koek memorandum ontdekken.

De tekst van het memorandum misschien ongeveer volgend:

"Als koek poest zin -
Op chainvord skorei aanblik.
Otgadaite alle hersengymnastiek
En vpishite met betrekking tot orde.
Van alle kooien met ster
Brieven jullie rasstavte
En zin stileren.
Zo zal tortik de vernemen.
Handtekening: Brownie".

Volgende deelnemers, hoe wordt in het memorandum uitgeschreven, moeten razgadat chainvord, uitschrijven erbuit brieven van de kooien, bij wie wordt ster geschilderd, en om van deze brieven zin, designative plaats, waar spryatan koek te stileren. Als de better half van gasten onverschillig om aan te koeken of het het wordt in de menu van de viering verondersteld, kan niet worden verbergd fles met de champagne (zijn lege fles met het memorandum) of andere belangrijk bliudo vervangen.

Vragen: 1. De beperking van het wasdom respectievelijk vliegen. 2. Op welke wijze hoog jullie evenmin zaleteli, het het altijd zal van bovenstaand. 3. Rodstvennik eierstruif. 4. Koek-pererostok. 5. Traveler is met betrekking tot elektrisch net. 6. Blinde graver. 7. Kubiek vergenoegd voor varki varenia. 8. Aanvraag te maken ergens toe sprak vooraf uit. 9. Brindled paard. 10. Iubochka op de lamp. 11. Domme onderzeeboot inwoner. 12. Verhit continent.

Antwoordt: 1. Olifants. 2. Lucht. 3. Omlet. 4. Koek. 5. Tok. 6. Krot. 7. Waterbekken. 8. Orde. 9. Zebra. 10. Abazhur. 11. Vis. 12. Afrika.

Van de brieven verblijvend in de kooien, nemechenykh door de asterisk, wordt zin "tafel op het venster" (plaats gecomponeerd, waar noodzakelijk om koek) te verstoppen.

5. Wedstrijden en rozygryshi

Als aanvullende vermaken kunnen worden diversified wedstrijden voorgesteld.

Op eerst verjaardag

Eerst deelnemer spreekt: "Op eerst verjaardag naar me presenteerde..." En elk onderwerp noemt. Seconde deelnemer moet voortzeggen wat zei eerst, en om te maken gewag van:

"Op tweede verjaardag naar me presenteerde...", Elk andere onderwerp opgeroepen. Zo iedere volgende deelnemer de verbindingsweg somt van andere spelers op en nieuwe schenking noemt. Dat deelnemer welk wordt, - vybyvaet verwisseld. Bemachtigt deelnemer bleef in de wedstrijd.

De wedstrijd belangstelling in de velen is aangewezen op de oorspronkelijkheid van de titels van de schenkingen verzonnen door deelnemers.

De wedstrijd voorbeeld:

1 speler: "Op eerst verjaardag naar me de pakket presenteerde van pumpers".

2 speler: "Op eerst verjaardag naar me de pakket presenteerde van pumpers. Op tweede verjaardag naar me presenteerde speelbal machine".

3d speler: "Op eerst verjaardag naar me de pakket presenteerde van pumpers. Op tweede verjaardag naar me presenteerde speelbal machine. Op derde verjaardag naar me presenteerde flomastery".

4 speler: "Op eerst verjaardag naar me de pakket presenteerde van pumpers. Op tweede verjaardag naar me presenteerde speelbal machine. Op derde verjaardag naar me presenteerde flomastery. Op kwart verjaardag naar me rol" presenteerde.En t. D.

Uw schenking

Deelnemers verdelen op twee bevelen onder. De spelers van de bevelen in de zwenken tonen aan pantomimoi het bevel van mededingers wat-nibud onderwerp is een "schenking". Als de spelers van de seconde bevel dogadaiutsya dat dit voor de onderwerp, zij winst prizovoe ochko.

Waarna, hoe alle deelnemers van een bevel zullen de schenkingen presenteren, wijziging beveelt door de rollen.

Bemachtigt bevel, van nabravshaya meere bril.

In de adresboek van vermaken worden de aantallen van andere wedstrijden, geschikt voor deze viering gepresenteerd.

6. Burlesque augury "Magie tas"

In de viering beeindiging kan worden geoffreerd alle deelnemers burlesque augury staand te veronderstellen, wat zullen hun eigen verjaardag. Imeninnik ook kan deze vermaak, gadaya op de aanhang de viering maken deel uit van.

Voor augury in de tas of ondoorschijnend tsellofanovyi collo diverse thema's vormen. Deelnemers in de zwenken, niet lijkend, slepen erbuit elk onderwerp. Iedere onderwerp bepaalde betekenis heeft. De voorbeelden van de thema's en hun betekenissen worden in aanvullende materielen gepresenteerd.

Kregen thema's deelnemers nemen als schenkingen terug.

Aanvullende materielen

Felicitatie

Boetseer voor de wedstrijd met bijvoeglijke naamwoorden.

"Onze... En... Petr Alexeevich (hier noodzakelijke vpisat naam imeninnika). Wij feliciteren jullie erbij... Door de viering. Wij successen wensen in uw toe... Om en in te werken... Levens. Verhuur alle uw... Aanvangen hebben... Laatst. Trouw yours en... Door denkt toe, uw... Collegae".

Shutochnoegadanie'Volsheb"

De voorbeelden van de thema's en hun betekenissen:

 1. Suvenirnaya of shokoladnaya butylochka met alcoholverslaafde een of anders. Op de dag geboorte zal ruimer pianka.
 2. Gering shokoladka of snoepje. Op de dag geboorte zal ongewoon smakelijk ugoshchenie.
 3. Kauwgom. Viering wil zeer-zeer dolgim.
 4. Khlopushka. Op de viering zal van veel luidruchtige koeken en ale.
 5. Dozen spichek. Verjaardag zal van holle lichtende momenten en incendiary vermaken.

Kandidatenlijsten

Als voor de receptie van de schenking imeninniku het zal noodzakelijk om enkel streven aan te hechten, om te het vinden, noodzakelijk, om deze schenking werkelijk droeg vermaak en stelde niet de zegepraal dader teleur. Daarvandaan in zodanig gevallen schenking noodzakelijke om de meeste voorzichtige, rekening houdende wensen imeninnika, het uvlecheniya te selecteren. In meer detail omstreeks de schenkingen treffen in gl aan. 5.

Ongeacht van gedraagden zich vermaken noodzakelijk om deze viering zodanig te maken, om imeninnik voelden die dit het viering. In de toebereiding van het scenario noodzakelijk om mening van imeninnika en het wens te leren. Op gelijke tijdperk enkel momenten van de viering moeten prettige verrassingen voor de zegepraal dader worden.

 
 
 

© 2006-2010 "Ctsenarii vieringen"