30-zomer iubilei


Borrel iubilyara.Verblijf staan door de corridor (met het gelul op.) Komt imeninnik (beneden fanfary) binnen.

Leidinggevend: Verjaardag bijzondere datum!
Deze viering evenmin met dan zal niet vergelijken,
Die die wijs verzonnen wanneer-die
Imeninniku vermaak naar aanwezig.
Gelaten zal geluk en koeken en ale
Omdat slechts deze wij leven,
En wij spreken: "GELUKKIGE VERJAARDAG! Met hel en gelukkige dag!"

(Verblijf van drie tijdperk zal joelen: Wij "Feliciteren!)

Leidinggevend:

En de meeste tijdperk in de eerbewijs van deze minuten
Om naar ons hier iubileinyi saluut aan te horen!

En nu, geacht imeninnitsa, verblijf in de eerbewijs iubileya verdachte jullie magie drankje drong bij fourty grassen van de liefde, van goed animo en de beste dingen van de wensen (iubilyar drankjes drankje beneden het handgeklap van gasten) aan.

Leidinggevend: Woord iubilyaru.

1 zastole: In een gezang 'Verjaardag - droevige viering wordt gezongen!". En omdat voor imeninnika verjaardag - deze jaarlijkse schenking, om poradovatsya liefde naar en schikking welk spelen hem dichtbij door en vrienden, en voor ons - beweegreden om persoon te bedragen, ernaar vrienden en om omstreeks te zeggen wat bestaan op het hart!

Tost iubilyaru:

Met iubileem, Iulenka,
Wij feliciteren van de geest!
Tost om voor uw geluk te tillen
Wij langgeleden als vroeg als spoeden zich.
Gelaten opzij schuiven vandaan allemaal nevzgody
En mistroostigheden gelaten zullen afgaan,
Maar vermaak naar jullie, Yulia,
Uw jaren gelaten dragen.
Zal monter en gelukkig,
En prachtig, hoe nu.
Gelaten tref begeleidt
Iedere dag is en aller ure.

In: En ik nu offreer gasten worden met de plaatsen en met betrekking tot traditie vypit staand voor iubileinuiu datum onze imeninnitsy getild!

In: Geachte vrienden, en nu ik naar jullie aanbieden aan gehoor geven de regels van gedrag op onze iubilee. En meer precies iubileya geraakt vermoeid! (klanken) geraakt vermoeid

In: Vandaag op iubilee is eigentijds de meeste dichtbegroeid en oorspronkelijke persoon imeninnika mummie! In deze dag, geacht......, Zeer er is een begeerte om naar jullie van zodanig goede aardig woord te zeggen:

Besta goud koepeltenten,
Besta goud grassen,
Maar niet prekrasnei niets,
Dan het hands van mijn mummie!

Geacht verblijf! Door laten wij vriendelijk luid handgeklap willen mummie begroeten .. .. .. .. .. Omdat ze vandaag ook imeninnitsa!

Geachte vrienden! 30 jaren geleden,.... Juli19.. G., Engelen gingen van de lucht los en svershilos grote mirakel, op hel betoverende baby schenen, pervenets in het gezin, meisje -......!

In: Geacht..... (Behandeling naar de mummie)! En jullie herinneren zich dat dag, wanneer jullie apporteerden........ Van maternity thuis? Wat ze was? Verstreken jaren zijn wat jullie zijn herinneren zich in 7 jaren oud? En wat ze was in 18 jaren oud? En wat jullie zijn treffen als vroeg als nu aan?

 (De felicitatie van de mummie en papsen) - tost!!!

Tost: Laten wij vullen bokaly en met betrekking tot traditie vypem staand voor de ouderpaar - zij dit waardig!

In: Geachte vrienden! Besta zodanig goede traditie in alle imeninnye vieringen naar enkindle kaarsstandaard, omdat vuur - dit symbool van het leven, van de warmte, van het comfort, knapheden en aard. Ik offreer jullie,......., Het is ook naar enkindle kaarsstandaard. Gelaten vlam dit ogonka nooit ugasaet presenterende hel en warmte uw geacht en dichtbij, en gelaten op het dit ogonek ook net zo vandaag zamelen naar slechts meeste geliefde en geachte jullie mensen in.

In: Achter onze tafel bewoont luttele zuster onze imeninnitsy! Jullie verbouwden in een gezin, twee meisjes. Twee de meeste dichtbegroeid girlfriends. Het is voor sommige, jullie vertrouwden bij elkaar de de meeste sokrovennye geheime, gedeeld door de geheimen. Vertel naar ons de meest memorabel, de meest van niet momenten vergat van de kindertijd.

Tost zusters!!!

Wedstrijd muzikaal "Hart"

In: En vandaag achter onze prazdnichnym tafel resideert betoverende devchushka, de meeste dichtbegroeid en indiogeen chelovechek dochka, en wij nu willen komen te weten die op het hart op Katiushi? Wat jullie mummie hebben?

De felicitatie van de dochter!

In: Wedstrijd met gasten: "Verlegen imeninnik".

Geachte vrienden, ik wil jullie vragen, van wat per etmaal de geboorte iubilyar - gelukkige zijn, monter, en whereat het anders nauwelijks of (wat zijn?), En die meer zal roepen van de definities zal iubilyara prijs krijgen van!

Tost: Voor de oprechte wensen van gasten! - Kus van iubilyara!

Pauze: Muzikale pauze.


2 zastole:

In: Moet zeggen die onze imeninnitsa - gelukkige persoon, om het het vandaag sobralos zo veel goede dichte vrienden, dependents die overheen alle leven ging terzijde ervan, aaneen waren en in de mistroostigheid en in de vermaak. En nu ik wil om microfoon naar het bloed relaties te verplaatsen........!

Wedstrijd met gasten: De ruiker van de kleuren van muz. Composities

In: De felicitaties van gasten!

Wedstrijd met gasten: Die better weet imeninnitsu - 2 dampen, vragen en antwoordt.

In: De felicitaties van gasten

In: Populair gezegde zegt: "Niet honderd roebels hebben, en honderd vriend'en hebben. Vandaag onze imeninnitsu bedroeg feliciteren girlfriends.

Wedstrijd met gasten: Vandaag als vroeg als zo veel prozvuchalo goede woorden en welgefeliciteerd in het adres iubilyara, en nu laten wij alle samen met jullie willen denken en ik bied jullie aan de roep beste dingen menselijke kwaliteiten iubilyara op de brief "Omstreeks" aan, die meer zal roepen van de woorden zal prijs van iubilyara ontvangen.

In: De felicitaties van gasten

Pauze: Muzikale pauze. (Beekje, Parovozik, Tsygane, "Popurri", dans met platochkom, "Lint'en)


3 zastole:

In: Net zo elk andere vrouw, onze imeninnitsa liefdes om kussen te winnen, en laten wij wij nu willen proberen alles aaneen zijn te zoenen (verblijf met betrekking tot bevel moet chok en kus iubilyaru - 2 bevelen) - tost voor iubilyara overboeken!!!

Wedstrijd met gasten: Superpriz van iubilyara (de fles van de wijn);

Wedstrijd met gasten: Veiling (met betrekking tot hersengymnastiek iubilyara) - voor de veiling om te koken: Naar de zandplaat van het bier, caitiffs echtgenoot., Boezelaar, appel;

Gezangen (in de dekken), van de woorden om kuplet gezangen te plooien en om zijn voor iubilyara te executeren;

Kostuum: "Kazaki"

Muzikale pauze: "Fabriek", dansen met het gelul, wedstrijd met kosynkoi - die originalnee zal kosynku zich verbinden.

Sluiting toespraak leidinggevend.

GELUKKIGE VERJAARDAG!

 
 
 

© 2006-2010 "Ctsenarii vieringen"